» »

Banka N26

Banka N26

Temo vidijo: vsi
««
217 / 217
»
»»

buttcrack ::

na IOS so ga pa sedaj prestavili na eno mini ikonco, sem ga gladko spregledal in že kurxil :)

miko22 ::

Koliko stane preklic direktne bremenitve?

bastadu ::

Nič.

frke ::

Ce ni dovolj denarja na racunu in pride direktna bremenitev ti racunajo cca 3 eur stroskov.

S tega stalisca je za uporabnika bolj ugoden trajnik, ki se samo ne izvede, ce ni dovolj denarja. Ni kazni/stroskov

bastadu ::

Trajnik pač ni uporaben v kolikor se zneski mesečno spreminjajo, pa še sklica ne moreš samodejno spreminjati, pri direktni bremenitvi gre to vse avtomatsko ...

predi ::

App ima nastavitev, da ti pošlje notifikacijo, če stanje na računu pade pod nek limit. Privzeto je 50€.

matobeli ::

frke je izjavil:

Ce ni dovolj denarja na racunu in pride direktna bremenitev ti racunajo cca 3 eur stroskov.

Najprej te nekje dopoldne pozovejo da imaš do 18h čas naložit sredstva, drugač ti bodo zaračunal.

delavec44 ::

matobeli je izjavil:

frke je izjavil:

Najprej te nekje dopoldne pozovejo da imaš do 18h čas naložit sredstva, drugač ti bodo zaračunal.

Kdo ve kako je s tem na Revolutu? Jaz sem do sedaj mislil, da probajo ponovno čez par dni.

Zgodovina sprememb…

Kolikor imam izkušenj z našimi in N26 niso nikoli poiskusili izvest naloga še enkrat.

Bi skoraj rekel da je v nekem eu-wide pravilniku točno določeno kakšen je postopek pri direktnih bremenitvah. Če se ga kdo spravi iskat in bo v "berljivi" obliki nej pa le objavi. Večna slava ne uide.

Mogoče sem šel iz napačnega vidika in specifična firma proba še enkrat čez par dni, potem pa pošlje UPN.

AI na Revolutu pa pravi, da oni nimajo nobenega stroška, če se ne izvede zaradi pomanjkanja sredstev.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

To je N26 tema!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

In kaj potem. Je menda ok omeniti konkurenco kjer bednih stroškov ne zaračunavajo. Kaj ima banka dejansko stroška pri zavrnjeni direktni bremenitvi, da upraviči 3EUR?

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Poglej in se nasmej: vicmaher.si

V-i-p ::

Ewo, se končno spravim odpret račun pri N26 in vse bp dokler ne pridem do podpisa in čakam SMS, ki pa ne pride. Prva verifikacijska koda je prišla, zdaj pa ni šans. Resend ne pomaga v spam pa tudi ni šlo. Javim Telekomu ali počakam in upam, da bo jutri šlo? Solit naj se grejo s temi SMS-i :]

Rezultat: signing failed because the code was sent too many times.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Boone ::

Javi telekomu. Sem odpiral račun ravno pred dopustom in ni šlo, ker ni prišel SMS za podpis. Za hec probal na dopustu v roamingu in je vse delalo. Po dopustu javil telekomu in so uredili v cca. pol ure.

V-i-p ::

@Boone: hja, sem jim javil in dobil odgovor: Pozdravljeni, verifikacijska sporočila niso prispela do našega omrežja niti do sistema našega agregatorja v tujini, kar pomeni, da je izvor težave na strani pošiljatelja ali njegovega operaterja. Svetujemo, da napako prijavite neposredno pošiljatelju. Lep pozdrav, Telekom Slovenije, d.d.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Boone ::

Mene je prvi agent vezal naprej in ko sem drugemu omenil, da so v roamingu SMSi prihajali normalno se mi zdi, da je takoj vedel kje je problem. Je rekel da bo nekaj popravil in naj čez eno uro ponovno poskusim. In je delovalo.

Je pa res da od takrat nisem tega več potreboval. Mogoče je bilo naključje.

estons ::

Gledam ponudbo za free premium trial za 60 dni. Piše, da dobiš novo Mastercard kartico. A ti potem ta ostane veljavna tudi ko skenslaš premium? Moja trenutna je že malo zguljena, pa se mi zdi kul, če bi predčasno dobil novo.

Edit: že našel fine print: "Please note that the physical card will be issued at the end of the trial if you decide to keep the N26 Smart membership." Nič ne bo od mojega načrta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: estons ()

velikBrokoli ::

Tudi ce bi ti jo poslali, ti jo vedno preklicejo, ko zamenjas paket.

David Mayer ::

Pri Revolutu zaenkrat niso - izgleda, da pločevina ostane do zapadlosti kartice - kartica niti ni nek hud privilegij, bolj stanje in povezani benefiti, kar je verjetno konfigurabilno.... Razen, če se kandidatki za ljubico (ali kartezični produkt vseh oblik spolov) aktualiziraš z materialom in barvo kartice - ker da ji je to pomembno in morda sicer sledijo druge težave.

Zgodovina sprememb…

BuDi79 ::

David Mayer je izjavil:

Pri Revolutu zaenkrat niso.

Ravno Revolut je (vsaj) pri eni od zadnjih akcij imel posebej napisano, da v kolikor se na koncu preizkusnega obdobja ne odločiš za xyz paket se ti nova kartica po preteku obdobja zaračuna po ceniku.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

David Mayer ::

Ok, razumem, bolj sem ciljal, če imaš redno naročnino (navadno letno) in jo prekličeš/downgradaš, ko poteče, ne kratkotrajno eksperimentiranje.

Zaenkrat še vse črne/kovinske kartice veljajo - vsaj glede na označeno stanje v app, ker sicer raje plačujemo z virtualnimi/zamenljivimi/včasih en-kratnimi - kar lahko naredi zadrego na blagajni, če ni vse ažurno. Je pa možno, da se je kaj spremenilo, se mi pa ne ljubi preverjati. Tudi ne vem, da bi bilo kaj zaračunano posebej, nimam vseh ovc preštetih, sploh zdaj, ko je tista bolezen.

Za ljubice mi ne bi pomagalo niti mahanje s fizično kartico, ne glede na barvo ali material.
;)

Zgodovina sprememb…

Pazi, se bo spet nekdo oglasil, da to ni Revolut tema!

ideep ::

obveščam,
n26 je za uporabnike starejših telefonov nedostopen, prideš lahko v browser opcijo preko sms kode (ne s potrditvijo preko pairing device).. kljub temu, ne moreš opravljati nobenih transakcij niti preko browser opcije, ker je potrebna avtorizacija preko again pairing device.. vglavnem n26 je zame postale useless.. vse pod iphone8 ne dela, v prohodnje lahko pričakujete da tudi ostale različice ne bodo delale. V glavnem telefon dela bp, zamenjana baterija, dela kot urica, ampak zaradi appov bo zdaj telefon neuporaben.

Iščem novo banko, čigar banka se prilagaja hardweru ne softweru..

velikBrokoli ::

Oh ne, moj 8 let star telefon ni podprt, TO NI FER!!!! :'(

ideep je izjavil:

Delavska Hranilnica, dela tud na 80+ hardweru.

matobeli je izjavil:

ideep je izjavil:

Delavska Hranilnica, dela tud na 80+ hardweru.
:))

cortez ::

Inštaliraj starejšo aplikacijo N26...lahko se bo še pozitivno stanje povrnilo ?!?

GupeM ::

Meni od zadnje posodobitve naprej tudi ne dela N26. Ne dobim SMS-a. Omrežje telekom. Telefon Iskra:

GupeM je izjavil:

Meni od zadnje posodobitve naprej tudi ne dela N26. Ne dobim SMS-a. Omrežje telekom. Telefon Iskra:

a veš da ga glih kupujem, iščem belega iskrinega ata 11, če ga ima kdo mi ga lahko proda .. lahko je tudi kakšne druge barve ;=)

cortez je izjavil:

Inštaliraj starejšo aplikacijo N26...lahko se bo še pozitivno stanje povrnilo ?!?
ne vem kako naj grem nazaj, sem poskusila ne gre ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ideep ()

Dennis88 ::

GupeM je izjavil:

:)):)):))

eriCartman ::

Jst mam oneplus 5 pa sem posodobil in dela pa je tudi cca 8 let star

sandmat ::

ideep je izjavil:

obveščam,
n26 je za uporabnike starejših telefonov nedostopen, prideš lahko v browser opcijo preko sms kode (ne s potrditvijo preko pairing device).. kljub temu, ne moreš opravljati nobenih transakcij niti preko browser opcije, ker je potrebna avtorizacija preko again pairing device.. vglavnem n26 je zame postale useless.. vse pod iphone8 ne dela, v prohodnje lahko pričakujete da tudi ostale različice ne bodo delale. V glavnem telefon dela bp, zamenjana baterija, dela kot urica, ampak zaradi appov bo zdaj telefon neuporaben.

Ni problem zgolj v starih deviceih, imam isti problem na pixel 9 z authorization deviceom, ko sem zamenjal telefon :)

ja nič zanekrat bomo delali samo dvig in prenos na aircash, razen če grem na revolut business, kar pa me odvrača, saj bo slej ko prej isto

ali obstaja še kakšna banka npr. da ne rabiš mobilnega telefona, da lahko preko browserja?

Samo1122 ::

Zdravo,
Zanima me če je kdo delal primerjavo N26 vs Revolut Metal, perks posebej zavarovanja za tujino/medical pa Car excess, kateri je boljši deal?

BuDi79 ::

ideep je izjavil:

ali obstaja še kakšna banka npr. da ne rabiš mobilnega telefona, da lahko preko browserja?
tudi n26 lahko prek browserja, ko avtoriziraš prek appa 8-). http://app.n26.com
««
217 / 217
»
»»