Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi

socialec ::
Seveda vpiše in lahko popraviš, če uporabniški vmesnik dovoljuje. Oči-zavijajoč emotikon.

MajorM ::

dussan ::

MrStein ::
Torej socialec zgoraj laže?
disappointment.emoji
disappointment.emoji
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Hmm, sem pogledal, N26 podpira Scheduled transfers - in pri QR lahko ostale podatke spremeniš, ne moreš pa datuma nakazila. To pa je res nepričakovano, kakorkoli - verjetno je bug. Dejstvo pa ostaja, da uporabniški vmesnik tega ne podpira, saj je pogojnik, nobene laži - zdaj pa se lepo postavite v vrsto, da ne bo kdo dvakrat oklofutan. V bistvu sploh datuma ne upošteva, čeprav ima funkcionalnost za to. Zagotovo zajeb s strani N26 in to v letu 2025 AD. Naj kakšen pločevinast naročnik prioritetno preveri, čemu je takšna ne-rešitev, ker tako to res ne gre.
Seveda vpiše in lahko popraviš, če uporabniški vmesnik dovoljuje. Oči-zavijajoč emotikon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Ne vem, pa že, mogoče kdo doda še kaj iz terena, meni se zdi [Transfer] gumb dokončen, je pa možno, da lahko šeduliraš še dodatno, čeprav... Ne, preko Scheduled ne moreš QR prebrati. Zajeb, vsa funkcionalnost je dejansko na voljo - MrStein, preveri na N26 in jim poseksaj mamico šalabajzersko.
N26 does not support scheduling QR code-based transfers. While N26 allows scheduling standing orders (recurring transfers) for SEPA payments, QR code payments are intended for immediate, one-time transactions. You can schedule a standard SEPA transfer by selecting the "Schedule Transfer" option when initiating the payment, according to N26. However, QR code transfers are not designed for this type of scheduling.
Zgodovina sprememb…

Pro ::
Jaz normalno lahko skeniram QR kodo, kliknem Confirm, nato Countinue, nato izberem Schedule Transfer, Izberem One Time in želen datum, nato Countinune in na koncu Transfer.
Meni dela!
Meni dela!

To se zdaj lepo vidi, kako so me orkestrirano prepričali na forumu, da sem glasoval proti svojim interesom in presoji. Podobno kot MSM.

Jaz normalno lahko skeniram QR kodo, kliknem Confirm, nato Countinue, nato izberem Schedule Transfer, Izberem One Time in želen datum, nato Countinune in na koncu Transfer.
Meni dela!
Kakšen je default datum?
Motiti se je človeško.

dussan ::

Ko QR poskeniraš, ti na naslednje strani izpiše prejemnika, potem znesek in potem nad Continue/Nadaljuj gumbom še manj opazen gumb Schedule transfer/Nakaži po urniku (slovensko tako nekako)? Če ne, potem pač ne.

Kodrnusa ::
Trajnik za zdravstveno zavarovanje za bob, za fitnes, redne poloznice za hiso.. Kdo se sploh placuje mesecne tekoce poloznice vsako posebej?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()

matobeli ::
To je direktna bremenitev ki je pooblastilo izdajalcu da izvede poačilni nalog. Trajnik je trajni nalog ki se izvede vsako periodo v določeni fiksni višini in ga nastavi uporabnik sam.
N26 podpira oboje.
N26 podpira oboje.

Vanadium ::

Legon ::

CyberPunk ::
Kdo se sploh placuje mesecne tekoce poloznice vsako posebej?
Jaz.

Tako da edini "trajnik", ki bi bil zame pravilno izveden, bi bil tak, da je ze vse vneseno v e-banki, potem v miru pregledas in kliknes potrdi ali pa zavrni.

To je eračun.
eračuni nekako niso popularni zadnje čase. Pred časom sem imel točno enega, zdaj pa nobenega.
Kdo to sploh še podpira ali ponuja?
Motiti se je človeško.

delavec44 ::
Jaz poznam nekaj sp-jevcev, ki prispevke in dohodnino plačujejo na trajnik. Pač 1x letno spremenijo znesek. Jaz sem sicer raje na edavkih plačal s kartico.
Kolikor vem je možen še e-račun v banko, direktna bremenitev pa ne.
Kolikor vem je možen še e-račun v banko, direktna bremenitev pa ne.

Eračun uporabljaš, če ima velike zneske, recimo, kakšne prispevke, akontacija, itd., da pri živem telesu čutiš, ko ti tržejo, ostalo kot direktna bremenitev, tudi s QR je preveč dela, nismo vsi tako delovni kot vi. No, mi imamo trajnike na Revolutu, ker včasih je potrebno cifro popravit, ker varčujemo tudi na provizijah.
Zgodovina sprememb…

Utk ::
To je eračun.
eračuni nekako niso popularni zadnje čase. Pred časom sem imel točno enega, zdaj pa nobenega.
Kdo to sploh še podpira ali ponuja?
Podpirajo vsi. Kmalu bo itak obvezen med podjetji.
Kdo uporablja...alternativa je da ti račun pošljejo po navadni pošti. Na email ne bom niti komentiral, bolj se je za vprašat kdo TO uporablja.

delavec44 ::
Kaj točno je narobe s položnicami na mail? Jaz uporabljam. Tuje banke nimajo eračunov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()