Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi

buttcrack ::
na IOS so ga pa sedaj prestavili na eno mini ikonco, sem ga gladko spregledal in že kurxil :)

frke ::
Ce ni dovolj denarja na racunu in pride direktna bremenitev ti racunajo cca 3 eur stroskov.
S tega stalisca je za uporabnika bolj ugoden trajnik, ki se samo ne izvede, ce ni dovolj denarja. Ni kazni/stroskov
S tega stalisca je za uporabnika bolj ugoden trajnik, ki se samo ne izvede, ce ni dovolj denarja. Ni kazni/stroskov

bastadu ::
Trajnik pač ni uporaben v kolikor se zneski mesečno spreminjajo, pa še sklica ne moreš samodejno spreminjati, pri direktni bremenitvi gre to vse avtomatsko ...

predi ::
App ima nastavitev, da ti pošlje notifikacijo, če stanje na računu pade pod nek limit. Privzeto je 50€.

matobeli ::

delavec44 ::
Ce ni dovolj denarja na racunu in pride direktna bremenitev ti racunajo cca 3 eur stroskov.
Najprej te nekje dopoldne pozovejo da imaš do 18h čas naložit sredstva, drugač ti bodo zaračunal.
Kdo ve kako je s tem na Revolutu? Jaz sem do sedaj mislil, da probajo ponovno čez par dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

matobeli ::
Kolikor imam izkušenj z našimi in N26 niso nikoli poiskusili izvest naloga še enkrat.
Bi skoraj rekel da je v nekem eu-wide pravilniku točno določeno kakšen je postopek pri direktnih bremenitvah. Če se ga kdo spravi iskat in bo v "berljivi" obliki nej pa le objavi. Večna slava ne uide.
Bi skoraj rekel da je v nekem eu-wide pravilniku točno določeno kakšen je postopek pri direktnih bremenitvah. Če se ga kdo spravi iskat in bo v "berljivi" obliki nej pa le objavi. Večna slava ne uide.

Mogoče sem šel iz napačnega vidika in specifična firma proba še enkrat čez par dni, potem pa pošlje UPN.
AI na Revolutu pa pravi, da oni nimajo nobenega stroška, če se ne izvede zaradi pomanjkanja sredstev.
AI na Revolutu pa pravi, da oni nimajo nobenega stroška, če se ne izvede zaradi pomanjkanja sredstev.
Zgodovina sprememb…

In kaj potem. Je menda ok omeniti konkurenco kjer bednih stroškov ne zaračunavajo. Kaj ima banka dejansko stroška pri zavrnjeni direktni bremenitvi, da upraviči 3EUR?
Zgodovina sprememb…

V-i-p ::
Ewo, se končno spravim odpret račun pri N26 in vse bp dokler ne pridem do podpisa in čakam SMS, ki pa ne pride. Prva verifikacijska koda je prišla, zdaj pa ni šans. Resend ne pomaga v spam pa tudi ni šlo. Javim Telekomu ali počakam in upam, da bo jutri šlo? Solit naj se grejo s temi SMS-i :]
Rezultat: signing failed because the code was sent too many times.
Rezultat: signing failed because the code was sent too many times.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()

Boone ::
Javi telekomu. Sem odpiral račun ravno pred dopustom in ni šlo, ker ni prišel SMS za podpis. Za hec probal na dopustu v roamingu in je vse delalo. Po dopustu javil telekomu in so uredili v cca. pol ure.

V-i-p ::
@Boone: hja, sem jim javil in dobil odgovor: Pozdravljeni, verifikacijska sporočila niso prispela do našega omrežja niti do sistema našega agregatorja v tujini, kar pomeni, da je izvor težave na strani pošiljatelja ali njegovega operaterja. Svetujemo, da napako prijavite neposredno pošiljatelju. Lep pozdrav, Telekom Slovenije, d.d.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Boone ::
Mene je prvi agent vezal naprej in ko sem drugemu omenil, da so v roamingu SMSi prihajali normalno se mi zdi, da je takoj vedel kje je problem. Je rekel da bo nekaj popravil in naj čez eno uro ponovno poskusim. In je delovalo.
Je pa res da od takrat nisem tega več potreboval. Mogoče je bilo naključje.
Je pa res da od takrat nisem tega več potreboval. Mogoče je bilo naključje.