» »

Banka N26

Banka N26

Temo vidijo: vsi
««
204 / 205
»»

Gregor P ::

Maš super odnose z lastnimi otroki in ti potem na stara leta pomagajo pri tem, zadeva rešena8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

MajorM ::

Pozdrav,

Rad bi prenesel bančni račun s.p.-ja na N26. Je to kdo pred kratkim urejal? Na katere slovenske inštitucije moram prijaviti spremembo. (Ukinil bi ločen račun pri NLB.)

DjTonic ::

Prijaviš samo datum odprtja na FURS preko edavkov.

ladybird4 ::

Živijo,

V N26 imam že več let odprt račun (standard), razmišljam še o odprtju instant saving računa. Nekje sem zasledila, da gre za varčevalni račun, zato ga ni treba prijavit na FURS. Drži? Kaj pa obresti - denar na tem varčevalnem računu se obrestuje, je treba te obresti prijaviti? (obrazec?) Kako pogosto se obresti izplačujejo (mesečno/letno...)? Denar iz varčevalnega računa lahko kadarkoli prestavim na moj DE IBAN, kajne?

Hvala!

PARTyZAN ::

Tako je, IBANa ni potrebno prijavljati na FURS. Obresti moraš prijaviti po navodilih FURSa, če v letu presežejo 1000€, sicer ti ni potrebno storiti ničesar. Obresti se izplačajo vsak mesec, direktno na varčevalni račun. Denar lahko prestavljaš poljubno in instantno.

Kosek1 ::

Tri vprašanja:
Če bi želel dobiti 3% obresti, moram odpreti - kateri paket?
Koliko košta mesečno, letno? A ni ceneje, če plačaš vnaprej letno?
Verjetno je treba naročiti tudi metal kaartico. Koliko stane?

Hvala vsem.

delfinus ::

1. N26 Metal
2. če mesečno je 16.90EUR; če enkratno letno 162.20EUR (cenejša varianta)
3. če naročiš Metal paket tudi dobiš metal kartico. Je vključena v ceni, ki jo že plačaš pod točko 2

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Pro ::

Vse odgovore imaš na tej strani pa zgoraj izbereš Metal.
https://n26.com/en-eu/plans

Pa prebij se do konca strani da najdeš vse odgovore.

Master_Yoda ::

Kaj ima se kdo probleme s prejemanjem verifikacijskega SMS ? Sem si na telefon dal drugi ROM, in ko se hocem prijaviti da ga pairam ponovno me hoce verificirati s SMSom, ki pa nikoli ne pride ...
Dovie'andi se tovya sagain.

mikhaair ::

Verjetno bo tezava v spam filtru ponudnika GSM storitev. Meni se zgodilo isto. Sem spremenil na službeni GSM in prišlo.

Katerega ponudnika te imas ? Jaz imam BOB.

Gregor P ::

Meni dela normalno pri Telekomu.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Master_Yoda je izjavil:

Katerega ponudnika te imas ? Jaz imam BOB.

Izimobil

Pro ::

Ponudnika Izimobil ni že vsaj nekaj let.

Pro je izjavil:

Pa izi storitve telekoma, karkoli že, zadeva itak deluje nestetokrat slabse kot telekom paketi.

FireSnake ::

amacar je izjavil:

Pri meni je 1.7%.

Business račun, standardni in tudi 1.7%
Včasih to ni bilo na voljo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

amacar ::

Kdaj včasih, namreč že par mesecev je savings račun omogočen tudi na business računu.

amacar je izjavil:

Ravnokar gledal po appu in je sedaj tudi na N26 bussiness omogocen savings v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

FireSnake ::

Možno.
Jaz sem to danes prvič videl in vklopil.

Ker navadni računi so bili prvi na voljo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

MrStein ::

NuMaN je izjavil:

Če pa že omenjaš Brodnjaka, sem NLB zapustil že zdavnaj, ko so pogosto dražili, dodatno ponudili nič.

No, načeloma sem podobnega mnenja, ampak :
NLB ima pošlihtano spletno / mobilno banko (deluje tudi v soboto ob nedeljo), (trenutno) najnižje obresti za posojila, 24/7 video podporo in še kaj
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

jinzo ::

To je čist offtopic, sam NLB ima tudi:
- Nedelovanje mobilne banke če imaš nameščen TeamViewer ali kaj podobnega (ne se hecat, da bo en NLB meni govoril kaj lahko imam nameščeno na svojem telefonu)
- Mobilna banka ne ponuja niti osnovnih stvari okrog e-računov
- Mobilna banka ne ponuja iskanja po transakcijah (to pa je res čist čist osnovni fičr)
Pa še bi se verjetno našlo, ampak sem to vse potlačil globoko v podzavest, ker me popade sveta jeza ko študiram o teh bedarijah. Ki so zagotovo namerne, saj nemogoče da bi dejansko bli tak nesposobni.

Jaz sem celo leto dni zdržal na NLB (po pripojitvi Sberbanke), pol pa se je nabralo še in več takih nevšečnosti, vsaj na "poslovni mobilni banki".

miko22 ::

mikhaair je izjavil:

Pro je izjavil:

Pa izi storitve telekoma, karkoli že, zadeva itak deluje nestetokrat slabse kot telekom paketi.

Lahko to argumentiraš? Slabše dela ker je poceni? Ali maš kak drug argument?

jabe ::

jinzo je izjavil:

- Nedelovanje mobilne banke če imaš nameščen TeamViewer ali kaj podobnega (ne se hecat, da bo en NLB meni govoril kaj lahko imam nameščeno na svojem telefonu)

Imam TeamViewer in NLB in ni tezav. Res pa NLBPay najeda, ce imam takrat ExpressVPN vžgan. Moram disajblat za tisto minutko...

Ne vem, ne uporabljam...

- Mobilna banka ne ponuja iskanja po transakcijah (to pa je res čist čist osnovni fičr)

Ponuja... Jaz iščem pogosto...

MrStein ::

jinzo je izjavil:

Ima prijavo, odjavo in filtriranje e-računov.
Pa mogoče še kaj, samo trenutno nimam nobenega registriranega.

MrStein je izjavil:

NLB ima pošlihtano spletno / mobilno banko (deluje tudi v soboto ob nedeljo), (trenutno) najnižje obresti za posojila, 24/7 video podporo in še kaj

Imajo tudi Google pay in apple pay.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

miko22 je izjavil:

mikhaair je izjavil:

Pro je izjavil:

V domačem omrežju delam super. Ko gres v tujino pa eno samo sr..je. Na avtomatski izbiri dela po navdihu, prenos podatkov v večini primerov sploh ne dela. Mam dve kartici v telefonu ine niti ne gane...

Pegart ::

Meni dela Izi odlično že ene 8 let. Nikoli nisem imel težav. Prišparal pa na račun poceni paketa (pri katerem dobim vse, kar rabim, da ne bo pomote) že cca 1000 €, če ne še več, kar je noro.

Pa da se vrnemo nazaj na temo. Če ima kdo težave z verifikacijskimi SMSi, naj piše na izimobil helpdesk email. Meni so uredili hitro in sem takoj začel prejemati smse. Sicer za drugo storitev, ampak bi predvideval, da bi bilo tu enako.

Meni so na A1 rekli da za poskuse prijave (za katere sem jim posredoval case) ni bilo nobenih SMSov. Sem se nato vceraj pogovarjal z N26 preko chata in so mi rekli da me bo v 24 poklicali in dali kodo preko telefona.
Je pa vceraj magicno zacelo delati (sem za finto se probal preden sem sel spat) in sem dobil SMS in sem lahko spairal telefon. Po 24 urah pa drugace se nobenega klica nazaj od njih heh.

miko22 ::

mikhaair je izjavil:

miko22 je izjavil:

mikhaair je izjavil:

Pro je izjavil:

V domačem omrežju delam super. Ko gres v tujino pa eno samo sr..je. Na avtomatski izbiri dela po navdihu, prenos podatkov v večini primerov sploh ne dela. Mam dve kartici v telefonu ine niti ne gane...

Žena dela v avstriji in se vsak dan vozi sem pa tja in nima težav z Izijem. Tudi jaz ko grem na morje nimam težav. Vse deluje bp. Očitno je pri tebi težava.
Za 7,9€ na mesec je ta Izi super.

Kripto mesi ::

Umirite se z offtopicom. Koga briga izimobil in nlb v temi o N26.

NoXy ::

Kako spraviti gotovino na N26 račun? Ali obstaja samo opcija da greš v eno izmed trgovin v Avstriji in plačaš 1.5% provizije? (N26 je edina banka ki jo imam)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NoXy ()

cortez ::

Narediš si brezplačni net račun.

https://www.otpbanka.si/net-racun

Položiš denar na kartico in top-upaš na N26/Revolut do 2.000 EUR.

delavec44 ::

cortez je izjavil:

Kartica je še vedno 10€.

eEdbM ::

Domnevajoč na starost računa, pot v Avstrijo in skrb za provizijo, verjetno hoče nakazati malenkost več, bo najbrž bolj hotel sepa order (ki vzame 1 delovni dan) kot kartico.

cortez ::

delavec44 je izjavil:

cortez je izjavil:

Kartica je še vedno 10€.

Predplačniška in virtualna predplačniška kartica naročena za stranke, ki so odprle
Predplačniški Net račun preko mobilne banke - brez nadomestila

Normalno, če si že njihova stranka. Samo potem ne moreš reči, da je TRR zastonj, ker plačuješ že glavnega.

Ali jaz to narobe razumem in lahko dejansko odpreš račun preko mobilne banke tudi kot nov komitent? Jaz sem dobil prijavne podatke za mobilno banko šele po odprtju v poslovalnici.

Zgodovina sprememb…

forplan ::

Greš na prvo lokacijo (pošta, trafika...) in plačaš/nakažeš s upn položnico

Provozija kot normalno za položnice... Ponavadi je omejit 500€ ali kaj takega.
da se strinjam

BuDi79 ::

forplan je izjavil:

Ponavadi je omejit 500€ ali kaj takega.
Jurja pa res.

Tene ::

NoXy je izjavil:

Kako spraviti gotovino na N26 račun? Ali obstaja samo opcija da greš v eno izmed trgovin v Avstriji in plačaš 1.5% provizije? (N26 je edina banka ki jo imam)

Pri kolikšnem nakazilu na N26 ti zahtevajo izvor?

Tene je izjavil:

NoXy je izjavil:

štih probe pri 10k+

kot pri naših bankah

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

Tene ::

Pri nas je 15k.

mag3 ::

BuDi79 je izjavil:

Tene je izjavil:

NoXy je izjavil:

štih probe pri 10k+

kot pri naših bankah

Nakazal okrog 25k€ pred 3 meseci pa noben ni preverjal izvora.

jinzo ::

CaqKa ::

NoXy je izjavil:

kot je že zgoraj en omenil. greš na klasično banko in narediš nakazilo na svoj n26 iban. plačaš z položnico.

cortez je izjavil:

zanimivo. to pa je novo zgleda kot odgovor na n26 in revolut, da nekako odgovorijo temu tržišču. to imajo tudi druge banke sedaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Nič ni novo. NKBM ima že dolgo ta račun.

lebang1 ::

Nemška neobanka N26 po novem trgovanje z delnicami ponuja tudi strankam v Sloveniji, so sporočili iz družbe. Neobanka storitve trgovanja z delnicami in indeksnimi kotirajočimi skladi (ETF) širi na 12 novih trgov, med njimi tudi v Slovenijo.

Ob tem so dodali, da je Slovenija zaenkrat izjema, saj za razliko od ostalih držav trgovanje z ETF še ne bo možno.

Strošek nakupa delnice znaša 0,9€ evra na transakcijo in je lahko nižji, odvisno od vašega naročniškega paketa pri neobanki.

pingme ::

delavec44 je izjavil:

Nič ni novo. NKBM ima že dolgo ta račun.

Jaz imam tak račun od migracije iz ABanke, pa sploh nisem vedel kako se imenuje, ker mi v aplikaciji piše “Paket: Brez paketa” ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pingme ()

eriCartman ::

lebang1 je izjavil:

Nemška neobanka N26 po novem trgovanje z delnicami ponuja tudi strankam v Sloveniji, so sporočili iz družbe. Neobanka storitve trgovanja z delnicami in indeksnimi kotirajočimi skladi (ETF) širi na 12 novih trgov, med njimi tudi v Slovenijo.

Ob tem so dodali, da je Slovenija zaenkrat izjema, saj za razliko od ostalih držav trgovanje z ETF še ne bo možno.

Strošek nakupa delnice znaša 0,9€ evra na transakcijo in je lahko nižji, odvisno od vašega naročniškega paketa pri neobanki.

Ko sem posodobil aplikacijo sem dobil možnost vstopa v trgovanje in tudi da če se na kratko predstavim dobim 15 zastonj poslov... Poskusim tekom tedna

ducy ::

lebang1 je izjavil:

Ko sem posodobil aplikacijo sem dobil možnost vstopa v trgovanje in tudi da če se na kratko predstavim dobim 15 zastonj poslov... Poskusim tekom tedna

Najbrž imaš "Metal account"?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ducy ()

Izak ::

Jaz vidim možnost investiranja v delnice, brez ETF, na free računu.

mihor ::

Izak je izjavil:

Jaz vidim možnost investiranja v delnice, brez ETF, na free računu.

Mogoče še bolje, da se posamezne delnice kupuje, namesto ETF-jev.

Trgovanje je zdaj pri vseh.
««
204 / 205
»»