Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi
Nesta ::
Trajnik za Bob in Simobil deluje od N26? ali moram iti na simobil ker gre za tujo banko?
Hvala
Hvala
metalc ::
_Sajmon_ ::
PreviousUser ::
Če nimaš nič stanja gor, je kakšen problem? Gledam provizijo od Sparkasse za nakazila v tujino, se mi zdi kar veliko, eno nakazilo bi me stalo več kot mesečno vodenje računa. Ostali pač požrete to provizijo ali je kakšen obvod?
tomazic89 ::
Ce ni stanja ni nobenega problema.
Moj obvod za provizijo je bil, da sem ukinil slo racun in dobivam placo na N26.
Moj obvod za provizijo je bil, da sem ukinil slo racun in dobivam placo na N26.
PreviousUser ::
Hvala za odgovor. Bom razmislil, da tudi ukinem račun pri Sparkasse in imam vse pri N26.
buttcrack ::
PreviousUser je izjavil:
Če nimaš nič stanja gor, je kakšen problem? Gledam provizijo od Sparkasse za nakazila v tujino, se mi zdi kar veliko, eno nakazilo bi me stalo več kot mesečno vodenje računa. Ostali pač požrete to provizijo ali je kakšen obvod?
nakazilo s sparkasse na N26 te stane celih 0,21 centov
valdo ::
nakazilo s sparkasse na N26 te stane celih 0,21 centovče imaš spletno banko,
kaj pa preko klasičnega UPN-a?
Lp
Ales ::
PreviousUser je izjavil:
Kakšno provizijo? Saj ne nakazuješ v tujino pač pa v SEPA območju, nakazilo te stane isto, kot če bi plačeval nekam v Slovenijo.
St235 ::
A znotaj sepa po tvoje ni provizij? Ce nima spletne banke je to lahko par EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Ales ::
To je čisto res. Ampak ker je napisal, da gleda provizijo od Sparkasse za nakazila v tujino, je čisto možno, da gleda napačno postavko.
Kaboom ::
Pa naj pogleda pravilno: Sparkasse Cenik
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
J.McLane ::
Pri Sparkasse je spletna banka itak vključena v paketu, pa še premalo poslovalnic in prekratek delovni čas imajo, da bi sploh preživel brez spletne banke.
Jaz zaenkrat ostajam pri Sparkasse (udobni pozitivni račun), moti me edino ker nimajo aplikacije za telefon za plačevanje UPN nalogov s QR kodo in moram vedno ročno spreminjat sklic. Strošek je zame samo plačevanje UPN, tistih 21 centov in MC naročnina letno. Sem pa že potreboval kredit in so mi ga za 10k € odobrili brez porokov ali zavarovanja z zelo nizko obrestno mero.
Jaz zaenkrat ostajam pri Sparkasse (udobni pozitivni račun), moti me edino ker nimajo aplikacije za telefon za plačevanje UPN nalogov s QR kodo in moram vedno ročno spreminjat sklic. Strošek je zame samo plačevanje UPN, tistih 21 centov in MC naročnina letno. Sem pa že potreboval kredit in so mi ga za 10k € odobrili brez porokov ali zavarovanja z zelo nizko obrestno mero.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Killermode ::
PreviousUser je izjavil:
A je razen videoklica še kakšna druga možnost verifikacije?
Lahko pišeš na support. Samo, če je razlog neznanje jezika bo bolj težko.
kaj je to otroški dodatek?
Sicer malo off, ampak sem pred dnevi izvedel, da so od novega leta do njega upravičen tudi tisti, ki so v 7. in 8. dohodkovnem razredu. To je do 1.000 € neto na osebo.
matobeli ::
Nisem šel osebno do referentke, vse preko maila oziroma telefona. Je imela pa moj TRR že na odločbi ker sem ravno oddajal novo (preko e-uprave) in je bilo vse že narejeno.
lolipop2 ::
A če narediš dvig gotovine (do 5x) z N26 ni nič provizije , ne glede na katerem bankomatu v SLO dvigneš? Npr. Maestro od NLB ti nabije provizijo, če dvigneš na SKB bankomatu
tomazic89 ::
V kolikor dvigujes evre ni provizije, ne glede na bankomat. V kolikor dvigujes tujo valuto, placas provizijo (v kolikor imas classic free account)
lolipop2 ::
V kolikor dvigujes evre ni provizije, ne glede na bankomat. V kolikor dvigujes tujo valuto, placas provizijo (v kolikor imas classic free account)
V mislih sem imel klasičen dvig na slovenskih bankomatih, evri. Ker vem, da me npr. SKB opali neko provizijio, če z NLB maestro dvignem na njihovem bankomatu
flameir ::
A če narediš dvig gotovine (do 5x) z N26 ni nič provizije , ne glede na katerem bankomatu v SLO dvigneš? Npr. Maestro od NLB ti nabije provizijo, če dvigneš na SKB bankomatu
Tudi v Sloveniji obstajajo druge banke, ki te provizije nimajo. Mene bančništvo stane nekje 2,4 €/mesec, odvisno koliko je položnic za plačat.
Mare2 ::
Meni se tudi ne zdi, to je znesek za 5x UPN in MasterCard naročnina.
Kaj pa vodenje TRR+spletna banka?
DH ima za 4,16€/mesec to kar ti praviš, pa naj bi bila najbolj ugodna.
DH ima za 4,16€/mesec to kar ti praviš, pa naj bi bila najbolj ugodna.
Ja en manjši haklc je, moraš imeti v povprečju jurja na računu, pa je vodenje računa zastonj, če ti kakšen mesec ne znese je 8,19 €, meni se to še ni zgodilo. Po mojem vsi vemo za kater račun to gre, tudi večkrat omenjen v tej temi tako da upam da ni preveč reklama - Sparkasse Udobni pozitivni račun.
20€, sem vračunal v tisto mesečno cifro.
BigWhale ::
Sej v normalnih državah je to vse, kar rabiš za nakazilo, vpišeš ime, IBAN, referenco pa v Message, in to je to.
Res je, Slovenija je glede tega bolj advanced kot normalne države.
To je nekaj cesar prakticno nihce ne razume in dojame. Tudi QR koda na UPNjih je nekaj kar poznamo samo mi. Slovenija je prva drzava na svetu, ki je pogruntala uporabno vrednost QR kod. :>
Avtomatski clearing in posledicno knjizenje racunov v firmah je pri nas prisotno ze 30+ let.
perci ::
Slovenija je prva drzava na svetu, ki je pogruntala uporabno vrednost QR kod. :>
Tudi na gotovinskih računih jih imamo :).
Jaz sem poskusil SEPA trajni nalog na N26. Pri Simobilu on Bobu gre skozi, na koncu pa javi da je prislo do napake, posksuite ponovno... Torej ne deluje? :(
kriko1 ::
Je kje opcija da bi videl zavrnjene transakcije?
Dolocene transakcije iz italijanskih avtocest ocitno prihajajo z zamudo, vmes sem zgubil kartico ter blokiral in prenesel stanje na drugo banko, pa 2 transakciji nista sli skozi. Ne bi se rad ukvarjal z kaznijo.
Dolocene transakcije iz italijanskih avtocest ocitno prihajajo z zamudo, vmes sem zgubil kartico ter blokiral in prenesel stanje na drugo banko, pa 2 transakciji nista sli skozi. Ne bi se rad ukvarjal z kaznijo.
miko22 ::
Jaz sem poskusil SEPA trajni nalog na N26. Pri Simobilu on Bobu gre skozi, na koncu pa javi da je prislo do napake, posksuite ponovno... Torej ne deluje? :(
Kak si poskusil? Saj ne poskušaš ti, ampak ti to uredi pošiljaltelj bremenive.
Trajni nalog pa ne vem kaj ti razumeš kaj je to. "Trajni nalog" si lahko sam nastaviš, da ti mesečno periodično denar se nakazuje. Včasih imajo banke trajne naloge za recimo plačilo obroka kredita(znesek enak).
Ne mešat hrušk in jabolk(pa še jaz sem dodal banane).
Kak si poskusil? Saj ne poskušaš ti, ampak ti to uredi pošiljaltelj bremenive.
Trajni nalog pa ne vem kaj ti razumeš kaj je to. "Trajni nalog" si lahko sam nastaviš, da ti mesečno periodično denar se nakazuje. Včasih imajo banke trajne naloge za recimo plačilo obroka kredita(znesek enak).
Ne mešat hrušk in jabolk(pa še jaz sem dodal banane).
kaj meša kdo?
Tole kar sem že imel vklopljeno preko SKB :) mesečno trganje iz tvojega računa Oz SEPA TRAJNI NALOG:
Zdej sem hotel nastavit na N26 pa javi napako...
Bob:
Simobil:
buneech ::
Mislim, da je bilo že nekajkrat napisano, da ne gre preko web interface, ampak, da je treba bob podpori pisati na mail, in uredijo.