» »

Odstopanje v vedenju in osebnostna motnja posameznika (misli si da je nekaj kar ni)

Odstopanje v vedenju in osebnostna motnja posameznika (misli si da je nekaj kar ni)

Temo vidijo: vsi

shadeX ::

Ni neka znanost ugotoviti, da je nekaj hudo narobe s takim človekom. Kaj privede do takega vedenja? Morebiti nepravilna vzgoja otroka že od samega začetka ali se ti lahko tudi potem na lepem "odpelje"?

Je kaj takega sploh mogoče pozdraviti?

Sicer je pa tudi njen kolega videt isti patron.

Sicer staro že (več) kot eno leto, sedaj gre "viral" v drugo.

flbroker ::

Jaz pa sem od nekdaj vedel da sem Ant Man, vcasih se skrcim in poslusam kaj se o meni pogovarjajo.

D3m ::

A v cat litter box gre tudi?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Heavy ::

Zavračanje pomoči bolni osebi v imenu sprejemanja. Nizko pada ta družba.

Ni treba daleč gledati, da se dobi tudi pri nas take primere. Npr. Ronaldo iz Cerknice (bil na Talentih par let nazaj). Prepričan je, da je Ronaldo. Skoraj vsak dan se ga vidi na igrišču, ampak ne igra z ostalimi - ker niso na njegovem nivoju. Dnevno telovadi, trenira, se maže z kremicami za Ronaldo look. To se vleče že 10 let. Starši ga doma podpirajo pri temu. Zaposlitev odklanja, ker pravi, da je škoda časa.

Kaj se bo zgodilo z njim po smrti staršev? Bo upal samostojno zaživeti? Kaj se bo zgodilo, ko bo ugotovil, da ni Ronaldo? Namesto zaprtih oddelkov - ni dovolj dobro, organizirati par obiskov pri psihologu? V takem stanju je breme svojim staršem in sebi, kvaliteta njegovega življenja trpi. Kaj če začne kazati znake samomorilnosti? Bomo žrtvovali življenje v zameno progresivne družbe?
#TeamFelix

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: BigWhale ()

Truga ::

Zivel bo na socjali, tko kot 90% ostalih, ko jim roboti odnesejo sluzbe. Who cares?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Luka Modrić najboljši nogometaš na svetu 2018 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
556052 (4716) branimirII
»

Problemi v druzini.

Oddelek: Loža
4910281 (8443) Vikking

Več podobnih tem