» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
521 / 562
»»

fpbs ::

Baltazar: je izjavil:

OK andrej69 jaz bom tukaj napisal ne preko ZS.
Zaenkrat, če bo tako ostalo in ne bo nadaljnjega nadlegovanja ne bom objavljal kaj je pisal, so to le zasebna sporočila. Sem pa že bil obtožen nizkotnega nefer obnašanja, ker sem tu omenil, da mi je poslal ZS. Meni se to ne zdi nič nizkotno, ker če ima kdo kaj dobronamerno za svetovat so to te teme ne pa zasebna sporočila.
Sicer mi ni da bi prebiral to temo za nazaj se pa meni prej zdi nizkotno in nefer, da če je to res, da se vsakemu uporabniku, ki sprašuje o novem tvju vsiljuješ preko ZS.
Naj bo dovolj in se raje posvetimo tistemu za kar je namenjena tema. Res nisem otel sprožit nekega prepira.
Samo enostavno vprašanje sem postavil a je to res tako težko.

To, da si omenil, da ti je poslal ZS, ni nefer nizkotno obnašanje, in točno, kot si zapisal, če bi imel dobre namene, bi ti svetoval v tej temi. Na to tvoje enostavno vprašanje, te je prepoznal kot žrtev in ti začel vsiljevati Philipsa.

andrej69 ::

fpbs je izjavil:

Zaenkrat, če bo tako ostalo in ne bo nadaljnjega nadlegovanja ne bom objavljal kaj je pisal, so to le zasebna sporočila. Sem pa že bil obtožen nizkotnega nefer obnašanja, ker sem tu omenil, da mi je poslal ZS. Meni se to ne zdi nič nizkotno, ker če ima kdo kaj dobronamerno za svetovat so to te teme ne pa zasebna sporočila.
Sicer mi ni da bi prebiral to temo za nazaj se pa meni prej zdi nizkotno in nefer, da če je to res, da se vsakemu uporabniku, ki sprašuje o novem tvju vsiljuješ preko ZS.
Naj bo dovolj in se raje posvetimo tistemu za kar je namenjena tema. Res nisem otel sprožit nekega prepira.

To, da si omenil, da ti je poslal ZS, ni nefer nizkotno obnašanje, in točno, kot si zapisal, če bi imel dobre namene, bi ti svetoval v tej temi. Na to tvoje enostavno vprašanje, te je prepoznal kot žrtev in ti začel vsiljevati Philipsa.

A mu nisem svetoval v temi..?? Vendar včasih enostavno ne gre drugače, ker ste kot pijavke, ko jaz kaj svetujem ali napišem..;(( Kaj pa si mu ti pomagal in svetoval na zastavljena vprašanja..????

polde66 ::

1350 eur vreden tv ob nakupu star pa 3,5 let naj gre lepo na servis. Njegov LG c9 je še vedno špica od tv-jev. Če bo tam predraga storitev potem pa naj si kupi novega.
polde

psillon22 ::

Sem se pozanimal koliko € pride manjava panela na mojem LG 55B7V oled...1300 € nenormalna cena.

darck ::

psillon22 je izjavil:

Sem se pozanimal koliko € pride manjava panela na mojem LG 55B7V oled...1300 € nenormalna cena.

Tudi,če bi 500 EUR bila cena panela se ne splača.ker TV je že nekaj dal skozi in bo kmalu potem lahko spet kaj okrog elektronke crknilo. Najbolje kupiti nov TV pa si zmagal.

offline2024 ::

fpbs je izjavil:

offline2024 je izjavil:

kupili bomo nov TV, ki se bo nahajal v dnevnem prostoru (svetloba od strani), smo pa sedaj imeli plazmo cca. 10 let (Panasonic) in bili zelo zadovljni s sliko, žal pa se počasi njena doba izteka :)
Robni pogoji:- velikost 55" TV,- max 500 eur,- ne želimo si, da ima TV vgrajen mikrofon (zasebnost)- možnost, da v TV "damo kartico, kot npr. conax", da ni potrebe po dodatnem komunikatorju od operaterja
Gledali smo:
Philips 55PUS8118/12 4K UHD LED televizor, AMBILIGHT tv, Smart TV, 399 EUR
Hisense 55A7KQ 4K UHD QLED televizor, Smart TV, 429 EUR
Samsung UE55CU7172UXXH 4K UHD LED televizor, Smart TV, 429 EUR
TCL 55C635 4K UHD QLED televizor, Google TV, 450,69 EUR
Hisense 55E7KQ 4K UHD QLED televizor, Smart TV, 469,99 EUR
Kateri TV od predlaganih oz. morebiti katerih drugih priporočate? Hvala.

Glede zasebnosti ti odsvetujem tudi operacijski sistem Google. Katerega operaterja pa imaš?

Načeloma bi najbolj motili kakšna kamera ali pa mikrofon v televizorju, trenutno A1, nimamo pa vezave.

Trenutno je največ glavsov za Hisense 55E7KQ 4K UHD QLED. Še kakšno drugo priporočilo?

polde66 je izjavil:

1350 eur vreden tv ob nakupu star pa 3,5 let naj gre lepo na servis. Njegov LG c9 je še vedno špica od tv-jev. Če bo tam predraga storitev potem pa naj si kupi novega.

Točno tako, kot si zapisal, kakršno koli ugibanje in pametovanje o okvari je nesmiselno. Šele na servisu bodo točno vedeli, kaj je v okvari.

psillon22 ::

darck je izjavil:

psillon22 je izjavil:

Tudi,če bi 500 EUR bila cena panela se ne splača.ker TV je že nekaj dal skozi in bo kmalu potem lahko spet kaj okrog elektronke crknilo. Najbolje kupiti nov TV pa si zmagal.

Sem kupil Sony 65X95L

psillon22 je izjavil:

darck je izjavil:

psillon22 je izjavil:

Sem kupil Sony 65X95L

O mater zdaj pa imaš vrhunski TV in naj ti dobro služi.

offline2024 je izjavil:

Zdravo,

kupili bomo nov TV, ki se bo nahajal v dnevnem prostoru (svetloba od strani), smo pa sedaj imeli plazmo cca. 10 let (Panasonic) in bili zelo zadovljni s sliko, žal pa se počasi njena doba izteka :)

Robni pogoji:
- velikost 55" TV,
- max 500 eur,
- ne želimo si, da ima TV vgrajen mikrofon (zasebnost)
- možnost, da v TV "damo kartico, kot npr. conax", da ni potrebe po dodatnem komunikatorju od operaterja

Gledali smo:
Philips 55PUS8118/12 4K UHD LED televizor, AMBILIGHT tv, Smart TV, 399 EUR
Hisense 55A7KQ 4K UHD QLED televizor, Smart TV, 429 EUR
Samsung UE55CU7172UXXH 4K UHD LED televizor, Smart TV, 429 EUR
TCL 55C635 4K UHD QLED televizor, Google TV, 450,69 EUR
Hisense 55E7KQ 4K UHD QLED televizor, Smart TV, 469,99 EUR

Kateri TV od predlaganih oz. morebiti katerih drugih priporočate? Hvala.

Predlagali so nam tudi Samsung QE55Q60CAUXXH 4K UHD QLED televizor, Tizen, ki ga lahko dobimo za 599 EUR, Od Hisense 55E7KQ dražji cca. 130 eur.
Ali je za 599 boljše vzeti Hisense 55E7KQ PRO?

https://www.merkur.si/televizor-hisense... je sicer 50 eur več ampak verjetno vreden svojega denarja, pa tudi tv-ja ne kupuješ vsako leto.
Če ima še kdo v držini kak skriti ali pozabljeni rojstnodnevni popust se pa še toliko bolj splača. Sam sem ga dobil s takim popustom za 552 eur. Samo povem.

Je pa Hisense 55E7KQ PRO zelo dobra izbira.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

polde

Zgodovina sprememb…

Zgornji HISENSE 55U7KQ žal ni več na voljo. :8)

Sedaj se odločamo med:

HISENSE E7KQ PRO TV za 539,99 €
in
SAMSUNG Samsung TV QE55Q60CAUXXH za 529,00 €

offline2024 je izjavil:

Sedaj se odločamo med:

HISENSE E7KQ PRO TV za 539,99 €
in
SAMSUNG Samsung TV QE55Q60CAUXXH za 529,00 €

Jaz menim,da bolje vzeti Samsung Q60C. Samo še omenim,da jaz s svojim MiniLed TCL C805 sem razočaran kar se tiče gibanja slike in gledanja v večina primerov in verjamem,da bi z vstopnim modelom Sony in tudi z Philips TV bil bolj zdovoljen kar se gleda. Televizor nima sploh dobrega gibanja slike pa tudi procesing slike ni kaj dober in sigurno ga vsak Philips P5 procesor prekaša vsaj v teh nizko kakovostnih vsebinah tako,da najbrž ne odstopam več od TV Sony ali Philips in briga mene zdaj,če ima TV višjo svetilnost kaj ko ne zna dobr slike narediti in nima dobrega gibanje slike. Tudi Samsung nima nekaj kvalitetnega gibanja slike isto pravijo za Hisense. sam vem kako se TV obnese za našo domačo uporabo in točno na podlagi tega se potem TV išče in kupi. Briga mene kako prikaže HDR vsebine,ker jih ne gledam pa tudi pri teh vsebinah bo še vvedno imel problem z gibanjem slike in da imam pred sabo 20. TV bi takoj vedel kateri bi bil zame samo spustim nekaj vsebin na njih in to je to. Na TV od vseh negativnih stvareh je najslabše ,ko TV nima dobrega gibanja slike in vidiš tisto čudno premikanje pa seveda potem še sam procesing in upscaling slike. Nekako ima andrej69 že ves čas prav,ko pravi da Sony in Philips imata najbolje porihtano glede upscaling+processing slike. Mogoče so ameriški modeli TCl boljši v vsemu kakor ti Evropski saj tiste hvalijo,da imajo dober nači za gibanje slike kar jaz za svojega nikakor ne morem trditi.

@darck

Saj veš kako gre pregovor.. Koliko denarja toliko muzike. Sicer pa sem tako že nekaj napisal, okoli teh Hisense in TCL MINI LED modelov. Nista Sony in Philips zastonj toliko dražja, pa ne samo kar se tiče MINI LED modelov temveč tudi navadnih LED modelov;-)

offline2024 je izjavil:

Sedaj se odločamo med:

HISENSE E7KQ PRO TV za 539,99 EUR
in
SAMSUNG Samsung TV QE55Q60CAUXXH za 529,00 EUR

Če boste gledali stream aplikacije ala hbo( aplikacije za hbo hisense nima), netflix, potem se splača vzeti hisense ki podpira dolby vision. Seveda bi za večji obseg aplikacij rabil še dodatni androidTV box. Samsung pa je že v osnovi podprt z več aplikacijami nima pa dolby visiona. Hisense ima boljši zvok, ker ima zadaj še nizkotonec. Pri mojem U7je zvok res močan in glasen, za samsunga ne vem. E7 pa ima isti zvočni sistem kot U7. Vse ostalo so pa nianse.
polde

Zgodovina sprememb…

odločitev ni preprosta
polde

Zgodovina sprememb…

@andrej69

Saj ni to glih vstopni rang TCL C805 in mislim,da bi moral bolje prikazati sliko. Zdaj ne vem ali je res toliko boljši tisti Ameriški model TCL Q6 pa Q7 od teh C805 ali C845 saj tiste kar hvalijo kako imajo dobro gibanje slike saj ta C805 sigurno nima saj to sam vidim in gledanje smučanje je prav smotano saj vidiš ,da slika sploh ni tekoča isto nekako je pri teku na smučeh a gledanje nogometa,košarke ali hokeja je pa kar solidno.
Sedaj,če TV nima dobrega upscalinga je nekako še za preživeti ampak ,da imaš pa slabo gibanje slike je pa problem,ker te to spremlja ves čas tudi,če imaš super lepo sliko.

Sedaj samo še čakam prav nekoga,da začne po svoje nekaj razpravljati glede mojih objav a potem bom še jaz kaj nazaj povedal.

darck je izjavil:

@andrej69

Saj ni to glih vstopni rang TCL C805 in mislim,da bi moral bolje prikazati sliko. Zdaj ne vem ali je res toliko boljši tisti Ameriški model TCL Q6 pa Q7 od teh C805 ali C845 saj tiste kar hvalijo kako imajo dobro gibanje slike saj ta C805 sigurno nima saj to sam vidim in gledanje smučanje je prav smotano saj vidiš ,da slika sploh ni tekoča isto nekako je pri teku na smučeh a gledanje nogometa,košarke ali hokeja je pa kar solidno.
Sedaj,če TV nima dobrega upscalinga je nekako še za preživeti ampak ,da imaš pa slabo gibanje slike je pa problem,ker te to spremlja ves čas tudi,če imaš super lepo sliko.

Sedaj samo še čakam prav nekoga,da začne po svoje nekaj razpravljati glede mojih objav a potem bom še jaz kaj nazaj povedal.

Saj to je problem.. Za takšen denar koliko stane ta TCL, mora proizvajalec nekje delat kompromise..! Kar se tiče Ameriških modelov žal ne vem o njih dosti, vendar imajo zasigurno boljši Hardwer in sam Softwer.

andrej69 je izjavil:

darck je izjavil:

@andrej69

Saj to je problem.. Za takšen denar koliko stane ta TCL, mora proizvajalec nekje delat kompromise..! Kar se tiče Ameriških modelov žal ne vem o njih dosti, vendar imajo zasigurno boljši Hardwer in sam Softwer.

Saj Hisense je pri istah cenah kot ta TCL a potem tudi tam ni vse kot bi lahko bilo? Ni potem čudnega,da večina teh ljudi kateri primerjajo TV pravijo,da navaden FALD in ne MiniLed TV kot je Sony X90L je boljša izbira kakor Hisense U8K ampak edino cena je tista katera dela v prid Hisense.

scipascapa ::

TLC in HISENSE nateguje cel svet, samo ZDA ne.

scipascapa je izjavil:

TLC in HISENSE nateguje cel svet, samo ZDA ne.

Najbrž bo kar tako držalo saj zakaj niso isti modeli tam in tukaj.

darck je izjavil:

@andrej69

No sedaj si objavil še tukaj tvoje jamranje in razpravljanje o tcl isto pisanje na vseh 3 temah o tv-jih. Sem ti takoj napisal da ga vzemi tam kjer ga boš lahko najlažje vrnil. Verjetno se boš v vseh treh temah še trikrat ponovil- najmanj. Zakaj ga pa nisi vrnil?
polde

Pogoj za dobro sliko je tudi soliden internet, katerga pa ti nimaš, sedaj imaš odlično priložnost da si na tcl namestiš ala analiti speedtest pa zmeri brzino wifija ali kabla karkoli že imaš priključeno. Pa če še vedno nisi odprl wifi 5 mrežo je velika razlika pri sodobnih napravah kako lovi signal 2.4 ali 5.8 omrežje. Tudi A1 še ni ravno dodelal kvaliteto strema na svojih programih. Tako da je verjetno tv bolj malo kriv. Nadalje kupuješ tv za vnaprej kar pomeni gledanje vsebine v višji kvaliteti, za nodija bo pa jbg še vedno divx kvaliteta. Za takega znalca za katerega se imaš precej malo veš o vseh stvareh ki so potrebne da je osnova ok.
polde

Hitrosti WIFI download je zadosti

wifi test

wifi test

Sony je zakon samo prasec je drag in to je to drgač bi njega imel.

Signal je soliden, če pa imaš več uporabnikov naenkrat gor je pa verjetno malce razlike.
polde

polde66 je izjavil:

Signal je soliden, če pa imaš več uporabnikov naenkrat gor je pa verjetno malce razlike.

Ni drugih uporabnikov edino signal nekaj sem in tja niha,ker imam to preko dostopne točke iz mobitela.

In dostopno točko imaš vključeno vseskozi ali samo sedaj za test
polde

sedaj zvečer ampak danes prav čudno deluje ta A1 mobilni podatki saj ponavadi ne pade hitrost izpod 20 Mbps in se zdvigne tudi preko 40 Mbps a sedaj pade tudi na 6Mbps. Tudi pri Telekomu je zadnje čase čudno saj hitrosti tudi tam padajo in rastejo zgleda kot,da nalašč to počnejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

Med tekmami in normalnim gledanjem tv-ja pa ne? Koliko ti pa pokaže če si skonektan na a1 ruter?
polde

FireSnake ::

fpbs je izjavil:

Točno tako! Na vsakega novega kupca se spravi. Ko sem jaz kupoval sem izrecno napisal, da negovega nasveta ne rabim. Pa se je vseeno silil.
Zdaj pa izvemo še, da ta predator neukim kupcem "svetuje" tudi po zasebnih sporočilih.

Tole bi bilo zrelo za trajni zaklep računa.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

A1 router je slab in tam ne dosega nikoli do 20Mbps in trenutno je tam hitrost

1

1

sedaj ko sem meril je tudi TV povezan na ta A1 router

Zgodovina sprememb…

Ni pravilno tisto poprej je bilo iz telefona in tole sedaj je iz A1 routerja in na njega je povezan še TV in računalnik kjer otrok gleda Youtube.

...

...

zato pa vedno kadar jaz gledam kaj na TV se povežem preko mobitela,da imam boljšo hitrost

Zgodovina sprememb…

To mi je sedaj hitrost na računalniku preko mobilne dostopne točke brez optike danes ni nič saj tudi po bakru ni več tako solidno kot je nekoč bilo in morda nalašč kaj delajo,da je slabše.

-

-

Torej sva ugotovila da je net še ena bremza ki ne daje popolnosti tvojemu tv-ju.
polde

polde66 je izjavil:

Torej sva ugotovila da je net še ena bremza ki ne daje popolnosti tvojemu tv-ju.

Takrat,ko sem povezan preko mobitela imam sigurno zadostno hitrost in ni tukaj noben problem. Nekako mi ni jasno zakkkaj je AVForums izbraal taake naastavitve za svetilnost v SDR načinu kar na 80 stopnjo je nastavil in mislim,da je to kar orenk preveč in pri svetlih prizorih kar oči pribija zakaj so nastavili na tako svetilnost? Povrhu pa kar je postavljeno na 70 svetilnost ali več te že opozarja tisto nadležno opozarjenje na preveliko porabo energije.

Nihče ti ne prepoveduje nastaviti si sliko po lastnih željah.
polde

Baltazar: ::

FireSnake je izjavil:

fpbs je izjavil:

Točno tako! Na vsakega novega kupca se spravi. Ko sem jaz kupoval sem izrecno napisal, da negovega nasveta ne rabim. Pa se je vseeno silil.
Zdaj pa izvemo še, da ta predator neukim kupcem "svetuje" tudi po zasebnih sporočilih.

Tole bi bilo zrelo za trajni zaklep računa.

Kr neki. Brezveze. Pridem vprašat za nasvet potem pa cela stran nekega kreganja in nabijanja o vsem drugem samo ne o tistem za kar je namenjena tema.

bigbada ::

Kr neki bluzite vsi po vrsti. Vsaki bolj pameten kot drugi. Jaz imam Philips in je čist OK tv.

Saj zato pa sem v določenih primerih, prisiljen komunicirat z določenimi uporabniki preko ZS.. Ker tam lahko pojasniš določenemu uporabniku določene zadeve brez vmešavanja in pametovanja določenih akterjev..
Sicer pa mi tako vedno več uporabnikov kateri kopujejo nov televizor, pišejo na ZS, ker enostavno vidijo, da je v temi prevelika zmešnjava..!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

bigbada je izjavil:

Po 2 tednih uporabe Philips PUS758818 smo več kot zadovoljni. Izjemna slika in delovanje.

Normalno, da si zadovoljen, ker ne veš, da bi za enako ceno lahko dobil dosti boljši TV. TVeje take kvalitete, kot ga imaš ti, konkurenca nudi za cca 800€. Ti si pa dal 1200. Tudi tebi domnevam, da ti je Andrej poslal ZS. Ali si se mu kaj zahvalil?

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Po 2 tednih uporabe Philips PUS758818 smo več kot zadovoljni. Izjemna slika in delovanje.

Normalno, da si zadovoljen, ker ne veš, da bi za enako ceno lahko dobil dosti boljši TV. TVeje take kvalitete, kot ga imaš ti, konkurenca nudi za cca 800€. Ti si pa dal 1200. Tudi tebi domnevam, da ti je Andrej poslal ZS. Ali si se mu kaj zahvalil?

Kaj ne poveš.. Ti,ki se delaš takšnega strokovnjaka, bi moral vedet, da cena v večini primerov določa kvaliteto samega televizorja;-) Zakaj pa misliš, da sta recimo Sony in Panasonic najdražja, verjetno ne zastonj..
Druga zgodba pa je, če je seveda kupec pripravljen plačat takšno ceno. Ampak hočem ti povedat, da ne moreš proizvest ali kupit kvalitetne elektronske sklope za malo denarja.!!

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Kaj ne poveš.. Ti,ki se delaš takšnega strokovnjaka, bi moral vedet, da cena v večini primerov določa kvaliteto samega televizorja;-) Zakaj pa misliš, da sta recimo Sony in Panasonic najdražja, verjetno ne zastonj..
Druga zgodba pa je, če je seveda kupec pripravljen plačat takšno ceno. Ampak hočem ti povedat, da ne moreš proizvest ali kupit kvalitetne elektronske sklope za malo denarja.!!

Ja Andrej, nasral si ga, zakaj pa Philips zdrži samo 5 let, druge firme pa 10?

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Daj prosim te lepo ne smeši se.. Kateri televizorji pa danes imajo življensko dobo 10 let..?? Kot drugo, pa se pri televizorjih gledajo delovne ure ne pa leta..;) Pa tudi precej bolje vem od tebe, kako je z okvarami televizorjev..

Baltazar: ::

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Ja in zakaj mi je potem ta tvoj LG, ki ga tako hvališ crknil po slabih 4 letih. Sem malo bral temo za nazaj.
Potem pa poglejmo koliko si jih TI nasral!
Nehajte se prepucavat in se držite teme. Vsi smo dovolj stari, da se lahhko sami odločimo kaj bomo kupili.
Prosil sem samo za predlog oziroma za pomoč, če se to da oziroma splača popravit potem pa dobiš neko kreganje in prepucavanje , če pogledamo za nazaj polovica teme nekega kreganja samo med vama z andrejem.
Zakaj vas toliko moti, če kdo poda svoj predlog.
Ja, res me moti, da mi nekdo potem utruja preko ZS toda mislim, da če komu ne paše lahko to takoj razčisti in pač pove, da ga to ne zanima.
Osredotočite se na vprašanja in temo, ne pa na vse drugo.
Ti @FireSnake pa si še največji moteči člen, kot sem malo spremljal po celem forumu ne samo tu, tako da najprej počisti pri sebi in potem pri drugih.

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Daj prosim te lepo ne smeši se.. Kateri televizorji pa danes imajo življensko dobo 10 let..?? Kot drugo, pa se pri televizorjih gledajo delovne ure ne pa leta..;) Pa tudi precej bolje vem od tebe, kako je z okvarami televizorjev..

Pa normalno, da bolje veš, kako je z okvarami, saj prodajaš Philipsa.
Pa da še dodam, enako si z ZS sporočilom, nasral tudi "dominatorja", ki bi za enako ceno lahko dobil občutno boljšega LGeja C3 od budget Philipsa 718.

Jaz sem še vedno mnenja,da novejši Philips The One prikažejo boljšo sliko kakor drugi razen seveda še Sony, če gremo gledati te naše programe kot so Planet TV, Pop TV, A kanal,Kino,Star channel. Nekaterim je to tudi ogromno pomembno in nisem ljubitelj Philipsa da bi ga hvalil

Ukvarjam se s prodajo vseh televizorjev ne samo Philipsa.;) Kar pa se tiče C3 in 718 ni nobene razlike..! Saj jaz in ti je ne bova videla..! Saj je eden uporabnik pred dnevi napisal, da ni videl nobene razlike med tema modeloma. Je pa se odločil za Philipsa.

MrStein ::

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

bigbada je izjavil:

Meni je Sony crknil po 4 letih, tako da nehaj najedati.
Ali pa objavi verodostojne podatke o tem, kako dolgo "držijo" posamezni aparati.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Lahko imaš 100 istih TV pa nikoli ne bodo vsi imeli isto življenjsko dobo in vmes pride pa še lahko takšen kateri poprej crkne. Zato moraš imeti tudi srečo,da ne trofiš takega kateri lahko poprej crkne. Drugo leto v maju bo 4.leta od kar imam Philips The One model kateri ima narejenih krepko čez 20000 ur in še vedno deluje. Pri hiši je pa tudi prvi moj LCD TV Sony višjega ranga kateri še vedno deluje kupljen leta 2010 in ima preko 35000 delovnih ur.

Vedno vzameš garancijo ali zavarovanje do 5 let in potem se ti gladko jeb_ kaj bo v tem času z TV.

Zgodovina sprememb…

««
521 / 562
»»