» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
58 / 561
»»

4knative ::

Gre za 6501 z eno dodatno lučko in dobimo 6561. Verjetno je znotraj isti. Morda se 6501 spusti pod magično mejo 500 eur, dajmo počakat.

andrej69 ::

Da model 6561 je pa druga zgodba..Teško ga boš dobil za takšno ceno:) Tukaj si poglej, sedaj je v akciji veličine 49".
file:///C:/Users/andrej/Downloads/21_katalog_BigBang_BlackFriday_24.11.-28.11.2017(2).pdf

Zdi malo napihnjena cena v BB, 599 eur? Je to dobra cena?
https://issuu.com/bigbang8/docs/21_kata...

kokpa ::

Zdravo, je sony KD55XE7005B pameten nakup za 750eur???

4knative je izjavil:

Zdi malo napihnjena cena v BB, 599 eur? Je to dobra cena?
https://issuu.com/bigbang8/docs/21_kata...

Kakor se vzame.Če gledamo, da ima že 100Hz osveževanje panela, kar kvaliteten AS-IPS panel itd..je sedaj cena še kar solidna. Ta model, je predvsem zelo dober, če potrebuješ televizor predvsem za gledanje športa.
Drugače, pa se bolj isplača vzet kakšen letošnji model 6412 ali 6482.Ali pa lanski model 7101.

kokpa je izjavil:

Zdravo, je sony KD55XE7005B pameten nakup za 750eur???

Če hočeš imet dober kontrast, potem da, v nasprotnem primeru ti ta model nikakor ne priporočam:)
Ima zelo slab razpon barv, slabo svetilnost panela, pri statični sliki se vidijo črni trakovi na panelu, nima Androida itd..Lanski model xd7005, je bil kvalitetnejši, če odvzamemo kontrast..

Kaj pa se splaca vzeti v tej velikosti?

kokpa je izjavil:

Kaj pa se splaca vzeti v tej velikosti?

Za takšen denar in v tej velikosti, dobiš v glavnem modele z IPS paneli.Če pa hočeš kakšen model z VA panelom, pa bi moral odštet nekaj več denarja..

Ja do kaksnega tisocaka bi ze sel sony bravia xdr55 x900e?

kokpa je izjavil:

Za takšen denar, ne vem , če ga boš kje dobil:)

andrej69 je izjavil:

kokpa je izjavil:

amazon jo ima samo ne pošilja v slovenijo. Kaj drugega bi pa ti predlagal in da ni ravno philipš

boki75 ::

kokpa je izjavil:

Ce si v USA ga dobis pod to ceno,drugace pa bo cena kakor kaze za BF okrog 1300 v evropi,ce stejes postnino v SLO. Ne bo ocitno nekih velikih popustov v EU,kakor preko luze.

Pa tega modela v sloveniji sploh ne najdem... nad katerim koli tv se navdušim tistega ni pri nas....

kokpa je izjavil:

andrej69 je izjavil:

kokpa je izjavil:

amazon jo ima samo ne pošilja v slovenijo. Kaj drugega bi pa ti predlagal in da ni ravno philipš

Če nočeš Philipsa, ti ostane kakšen model Panasonica EX700 ali Sony model XE8096B.Ta dva dobiš za okoli 1.000 evrov. Za nekaj, več potem Sony model XE8505 ali Samsung MU700. Za okoli 800 evrov še nekaj manj, pa kakšen Philips model, ki ga nočeš ali pa Panasonic model EX600.

kokpa je izjavil:

andrej69 je izjavil:

kokpa je izjavil:

SONY xdr55x900e se v evropi trži kot kd55xe9005,vse enako kot omenjeni razen cene hahha

boki75 je izjavil:

kokpa je izjavil:

andrej69 je izjavil:

kokpa je izjavil:

SONY xdr55x900e se v evropi trži kot kd55xe9005,vse enako kot omenjeni razen cene hahha

Hvala za informacijo morem si jo ogledati nekje v zivo :)

Tsunamii ::

[SkA] je izjavil:

Tsunamii je izjavil:

Kolega sprasuje kAteri Tv v razredu 75 - 85 do 6kk je dober za HD/4k filme ? Vecinoma se bo gledalo zvecer. Obcasno sport in T2... Lahko je tujina ( vazno da je priznana garancija ). Znamka ni pomembna. Hvala.

Lanski Sony KD-75ZD9 ali pa letošnji KD-75XE9405 naj vzame. KD-75ZD9 ima več dimmable zon kot XE9405, tako da je iz tega vidika kljub temu, da gre za lanski model, boljši. Ostalo pa je precej podobno, z izjemo cene, seveda. Dobit KD-75ZD9 pod 6k zna naredit odločitev lažjo.

Hvala za informacijo. Bo pogledal in se odlocil. Po hitrem cekiranju se tudi meni zdi lanski model boljsi.

nebi ::

Jaz bom tudi jutri kupil pus6561 v big bangu. 600EUR je super cena.

Zadnjih 24 ur sem predvsem razmišljal, če bi mogoče le vzel 49sj800v:
https://www.mimovrste.com/tv-sprejemnik... ,
ampak sem prebral, da imajo slabši modeli LG-ja "fake" 4K resolucijo ( http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f... ).

Eno vprašanje: Glede na to, da procesiranje TV vsebin poteka na digitalnem sprejemniku. Ali bo moja nova televizija v bistvu navaden monitor? Ali mi sploh kaj pomaga, če ima televizija dober procesor, 120Hz, HDR10, Dolby Vision,...?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nebi ()

49SJ800V izgleda malo boljši of Philipsa, samo mu še ni cena padla pod 600 eur.

Vprašal bi kje kupiti v Sloveniji HDMI 2.0b kabel in da ni cena zasoljena.

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boki75 ()

fpbs ::

4knative je izjavil:

49SJ800V izgleda malo boljši of Philipsa, samo mu še ni cena padla pod 600 eur.

Ta LG je mnogo boljši, in se ta Philips z njim ne more primerjati. Kljub temu, da ima LG WRGB displej, je ta QD, in ima barvni spekter mnogo širši DCI-P3 solidnih 90%, Philips pa samo 79%, ima 10 bit panel, Philips 8, ogromna razlika v indexu kakovosti slike 2800 napram 1800, LG podpira: HDR10, Dolby Vision, HLG, Active HDR, Philips samo HDR10, Harman/Karman zvok,....
https://www.displayspecifications.com/e...

Cena v UK je za 49SJ800V je 599 eur, verjetno best buy. Dizajn se mi tudi bolj dopade.

OK.d ::

leiito je izjavil:

4knative je izjavil:

Ali je Philips 49PUS6562 ok za zelo nezahtevnega gledalca? Vem, da je kontrast zelo slab, barve so tudi netočne, črna je sprana siva, tehnologija lanska, procesor počasen, dizajn grd itd. Za 599 eur pa mogoče vseeno ni tako slab nakup? Vprašam samo.

Ne, res ni tako slab nakup, predvsem zato, ker ima navkljub vsem naštetim slabostim referenčno stojalo, ki ga hvalijo uporabniki in stroka. Kateri ne rabi dobre slike ali uporabnega vmesnika, išče pa dobro stojalo, bo s Filipsom zelo zadovoljen.

A zdaj se že testira vaze namesto slike, potem je že bolje vzeti en dummy tv iz DIPA:))
LPOK.d

yohnzy ::

Zdravo, mene pa zanima za vaše mnenja glede LGja 55UJ7507, ki ima Active HDR with Dolby Vision.
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/5...

A je res tok boljši HDR, če je od Dolbya Vision? Vizualno mi tudi dobr izgleda, ker ima tanek rob :)
Mogoče še kak predlog za podobno ceno (do 1k) ali Sony ali Samsung?

Hvala
www.v-gen.org

yohnzy je izjavil:

Zdravo, mene pa zanima za vaše mnenja glede LGja 55UJ7507, ki ima Active HDR with Dolby Vision.
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/5...

A je res tok boljši HDR, če je od Dolbya Vision? Vizualno mi tudi dobr izgleda, ker ima tanek rob :)
Mogoče še kak predlog za podobno ceno (do 1k) ali Sony ali Samsung?

Hvala

Tukaj imaš, nekaj občutno kvalitetnejših televizorjev:)Če se že odločaš za Lg televizor, je edina opcija model SJ850 ali 950..Vsi ostali modeli, niso konkurenčni drugim proizvajalcem.
PHILIPS 55PUS7502
PHILIPS 55PUS6482
SONY KD-55XE8096B
PANASONIC TX-58EX700E

_Hammer_ ::

Sony Bravia KD-55XE9005 za 8.729,10 kun (cca. 1170 EUR) s kodo za popust 'TV-10' v okviru Black Friday na hrvaški spletni strani sancta domenica:
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-s...

Joze_K ::

eBay Black Friday TV-s - tudi do 50%

npr:
Hisense H65MEC5550 4K/UHD LED Fernseher 163 cm [65 Zoll] Grau EEK A+
EUR 1.024,00 (UVP EUR 1.799,00 *)

marsikje si morate sicer kako vezo zrihtati, ker ne pošiljajo direktno v SLO

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Joze_K ()

webmaher ::

Poglejte si Sonya KD65XE8505 4K UHD HDR ANDROID http://trgovina.telemach.si/#Televizije
v snežnobeli Telesmehovi trgovini :D

in potem še mimoVrste črni petek, cena kljub občutnemu znižanju še vedno
krepkih 200ojrov dražja
https://www.mimovrste.com/tv-sprejemnik...

Kdo je tu nor ali kaj pomeni zadnja črka b pri MimoVrste
Sony 4K LED TV sprejemnik KD-65XE8505B :))

bbobst ::

Odisejada pokvarjenih "novih" panelov se nadaljuje.TV UE55KS7002 je spet od ponedeljka na servisu,kjer zopet čakajo na nov panel.
Ki bo verjetno iz istega vira,torej spet defekten. Šef servisa me je informiral,da se zadeva menja 3x,
če bo zopet zanič, se moram obrniti na prodajalca,ker mi nato pripada nov TV.

Opala, dobil boš Q7, ki bo mogoče celo malo boljši, lahko pa tudi še slabši. Vse je odvisno od sreče. Good luck!

Ma ja,nekje bodo našli se en KS.

Če ne ti pa tvojega dobro spucajo in zapakirajo v novo škatlo. Panel pa itak vedno isti dobiš nazaj. >:D

Hehe, ne pa ne dobim istega panela, ker ima vsak naslednji anomalije na drugih mestih.
Ampak bi bilo zanimivo vedeti,kaj bi mi ponudili. Verjetno MU7 serijo.

mgermo ::

Danes bil v big bangu NM. Ne vem, ali je kriv vir, nastavitve tvja ali osebna preferenca ampak barve na oledih so izgledale izprane v primerjavi z lcdji. Ko se je na oledu vrtel nasa demo, je bilo vse tipi top, pri kabelski(?) - Mentalist, pa so bile barve zbledele.
55" b6 oled in dva mesta desno b7 in ista cena, lol.

Jodlarcek ::

_Hammer_ je izjavil:

Sony Bravia KD-55XE9005 za 8.729,10 kun (cca. 1170 EUR) s kodo za popust 'TV-10' v okviru Black Friday na hrvaški spletni strani sancta domenica:
https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-s...

Hvala ti za to informacijo. Že imam rezerviran TV in šibam po njega :-)

Kako si se pa dogovoril za prevzem v poslovalnici?
Pri naročilu nisem našel te možnosti, pa sem jim pisal mail in so mi odgovorili, da to ni možno?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Hammer_ ()

_Hammer_ je izjavil:

Kako si se pa dogovoril za prevzem v poslovalnici?
Pri naročilu nisem našel te možnosti, pa sem jim pisal mail in so mi odgovorili, da to ni možno?

jaz sem jim pisal v Center West pri Zagrabu če imajo na zalogi in če mi ga dajo za takšno ceno in sem dobil ponudbo s pripisom da me čaka rezerviran do konca dneva.

Super, hvala za odgovor, upam, da imajo še kakega :)

_Hammer_ je izjavil:

Super, hvala za odgovor, upam, da imajo še kakega :)

Mater v kakšnih mukah sem glede nakupa. Še vedno me muči dilema med Samsungom MU8000 in Sonyjem XE9005. (Sony je dražji za 150€)

Rugabuga ::

Jodlarček, čez eno uro šibam v HN.. pogledat q7, xe900 in xe 930... ampak to so sladke dileme....

Rugabuga je izjavil:

Jodlarček, čez eno uro šibam v HN.. pogledat q7, xe900 in xe 930... ampak to so sladke dileme....

Ma niso tako sladke dileme. meni spat ne dajo. Srce bi Samsunga, pamet pa mi pravi da Sonyja

Rugabuga ::

Ma ja... greš pogledat oba, malo potežiš prodajalcu da ti zadeve razkaže in izbereš tistega ki ti bol sede. V resnici sta oba dobra televizorja. Če nisi nek strašen profi boš po moje zadovolje z obema...

damirj79 ::

Ima kdo kako mnenje o Sony 55XE7005B vs. Sony 55XE8096 vs. Philips 55PUS6412/12 vs Philips 55PUS7502/12 ?

Philips je katastrofa, videl v živo. Barve so res sprane, slabe, temni kadri so žalost. Sony 7005 imajo v vseh letakih na prvi strani, le zakaj? Ker je za drek. Budget televizorja se ne splača kupovati. Kupiš pošten TV in ga imaš vsaj 5 let.

IPS panel res ni zame, enostavno premalo konstrasta, četudi imajo nekateri IPS paneli kar lepe barve.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 4knative ()

damirj79 je izjavil:

Ima kdo kako mnenje o Sony 55XE7005B vs. Sony 55XE8096 vs. Philips 55PUS6412/12 vs Philips 55PUS7502/12 ?

Philips model 7502, ti je med temi modeli najkvalitetnejši. Sledita Sony model XE8096 in Philips model 6412.
Nazadnje pa Sony model XE7005. Tukaj govorim, o vseh parametrih slike in ostalega..

noraguta ::

Nabavljen hisense 55 m3300. Sd iz t2 iptv precej povprečno, hd bolje z default nastavitvam. Vidni kot za prostor več kot zadovoljiv. Mal se bomo še z nastavitvam igral. Ampak za 5ooe je to nekak to.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

damirj79 ::

andrej69 je izjavil:

damirj79 je izjavil:

Philips model 7502, ti je med temi modeli najkvalitetnejši. Sledita Sony model XE8096 in Philips model 6412.
Nazadnje pa Sony model XE7005. Tukaj govorim, o vseh parametrih slike in ostalega..

V primerjavo bi vtaknil še Sony KD-55XE8577, le tega imajo v Mediaworld.it za 959€, tako da pade v približno rang teh zgoraj omenjenih.

@damirj79
Sony model XE8577 je v rangu Philips modela 7502, in kvalitetnejši napram ostalim modelom.

puginho ::

Če kupiš xe9 serijo si zmagal. Samo se bo treba bolj stegnit. Drugač pa xe8.
««
58 / 561
»»