» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
574 / 574
»
»»

Zvezdica27 ::

misek: nepomembno - če je izdelek kupljen po spletu ga vrneš, seveda prej slikaš vse itd.

Pač, gre se za nekaj denarja in sedaj bluzijo. Tvoje razmerje je LE s prodajalcem.

PIŠI INŠPEKCIJI, tudi če nič ne naredijo, bodo spremljali.

zz

easyrider3 ::

skyform je izjavil:

@easyrider3 Glede na to kaj si napisal bi najbrž bil zate MLED920 čist vredu.

Ja saj kot sem omenil važno mi je,da SDR vsebine dobro obdeluje in kakor se spomnim si že omenjal mi,da je Philips kar dober v tem. Drugače na tem TV je pa njihov sistem Titan in a zaenkrat a podpira ta TV od T-2 TV aplikacijo ali bo potrebno nabaviti android TV box.
Moram menjati 5-let stari Philips The One saj Android al kaj drugega ga preveč omejuje in sploh ne funkcionira več normalno,sploh ni možno več se povezati na določen wi-fi čeprav ga najde a povezati pa noče.
Nazadnje bo res točno tako kot že ves čas govori polde66,da po nekaj letih TV z Android ali Google sistemi začno nagajati.

Kodrnusa ::

Imam philips miniled 9008 65 ze 2 leti. Ne vem kaj naj recem, razen da je slika mi top. Gledam plex filme in uporabljam t2 aplikacijo, ki je na titan OSu, seveda. Tudi ostale so razen Eona. Youtube, netflix, prime... Vse je. Pogrešam samo nba league pass, zato imam se Android box samo zato.
V glavnem slika je meni top. Tekoca, svetla, crne prikazuje lepo, sdr slika je tudi presenetljivo lepa. Za 500€ je bil nakup leta.
Po vsej verjetnosti je 2 leti novejši model še veliko boljši...
Ambilight je pa sploh nobrainer.. vsaj zame.

Ma kaj vem malo sem v dilemi ali 65" MiniLed velikost za v dnevno sobo ali mogoče 55" velikost OLED LG B4 za ceno 750 Eur za v jedilnico. Večinoma 80-90% gledam TV v jedilnici in nekako tisti v dnevni sobi je za otroke in malo kdaj zvečer preden grem spat kaj pogledam na njemu. Trenutno imam že v jedilnici 55" TV Philips katerega mislim zamenjati pa dobro bi bilo,da je TV za jedilnico dobro gledljiv tudi pod kotom kar je recimo OLED. Nekako glede OLED TV pa me je strah,da bodo piksli začeli po nekem času odpovedovati saj kar nekaj jih je že omenilo na tem forumu,da se njim to dogaja.
A na LG WebOs deluje aplikacija NBA League pass,VOYO, HBO?

Kako pa je sam panel pri LG B4 odporen na luč ali svetlobo saj je svetleč kakor mi je znano.

Zgodovina sprememb…

Velikost TV 55":

MiniLed: --HISENSE 55U8Q
--HISENSE 55U7Q PRO
--HISENSE 55U7Q
--TCL 55C7K
--TCL 55C8K
--PHILIPS 55MLED920 (120Hz zaslon)
--PHILIPS 55MLED820 (60Hz zaslon)

Ali so ti televizorji na nivoju OLED B4 pri gledanju športa se pravi,da bo slika tekla gladko pa da bo bodo barve in kontrast še dober,če se gleda malo pod kotom??? Odločil sem se,da rabim to velikost 55" saj ga bom imel v jedilnici in to bo primarni TV za mene tisti kateri je pomemben za gledanje.
Sama cena teh omenjenih TV je nekje od 600-800 Eur kar je nekakšen moj budget in kaj bi bilo za moje potrebe najboljša izbira a je morda čas,,da prvič probam OLED TV ali ostanem na Miniled.
Tisto glede svetilnosti TV,da mora imeti čim večjo zame ne velja jaz tega ne potrebujem,ker ne gledam HDR vsebin ampak SDR in po večini T-2 TV programe,Voyo,HBO,SkyShowTime, NBA League Pass.

polde66 ::

A nisi ti drugim nasvete dajal kaj naj kupijo?
polde

krefi ::

Danes šel v trgovino gledati TV pred tem sem imel v mislih philips 75mled920 ampak mi je danes v oko padel TV HISENSE 75U8Q saj je slika veliko lepša pa me zanima vaše mnenje kako ste zadovoljni kaj z HISENSE tvji
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

scipascapa ::

TCL C81K še poglej če imajo še kje.

Imam 3 hisensejeve TV-je, 2 sta mini leda en qled. En lanski in en predlanski model minileda. Qled pa ima že pomoje 4 leta.Primarni je oled LG skoraj 6 let star Slika odlična bolj naravna. Vse je stvar osebne perspektive.
Na vseh pa gledam samo vsebino in kot taki mi ti tv-ji čisto zadostijo tako miniled kot oled. Briga me diming kontrast in ostale kozlarije katere kavčmajstri tako naglašujejo.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

Na redditu po večini niso glih na strani hisense zato me postavilo v dvom

krefi je izjavil:

Na redditu po večini niso glih na strani hisense zato me postavilo v dvom

Najbolje da vzameš filipsa, tako bo vsaj en srečen.:))
polde

Pc rad bi mnenje nekoga ki si lasti serijo u8n da mi pove kako se njemu zdi?

««
574 / 574
»
»»