Forum » Zvok in slika » Kateri 55" in večji LCD televizor?
Kateri 55" in večji LCD televizor?
Temo vidijo: vsi

hodu63 ::
Problem teh dodatnih garancij, ki jih plačaš trgovcu je, da moraš če želiš to uveljavljati peljati ali poslati tv na trgovčev servis. In če je ta servis nekje v Avstriji ali Nemčiji...
To zna biti pri večjih aparatih kar precejšen logistični zalogaj. Že 65" ni kar tako peljati v vsakem osebnem avtomobilu, kaj šele večje diagonale. V marsikateri sicer velik avto še 55" komaj stlačiš.
To zna biti pri večjih aparatih kar precejšen logistični zalogaj. Že 65" ni kar tako peljati v vsakem osebnem avtomobilu, kaj šele večje diagonale. V marsikateri sicer velik avto še 55" komaj stlačiš.

fpbs ::
easyrider3 je izjavil:
Seveda lahko tudi v Avstriji dokupiš dodatno garancijo pa ne samo to tudi kalibracijo ponujajo kar poglej vse lepo piše na strani Mediamarkt.at.
Skočit gor do Gradza je pa izi bizi in kolega je v osebnem vozilu peljal 65" TV tako,da ni nič pretežko
Zagotovo se ne dela nobena selekcija. In tudi ne rabiš nobene kalibracije. Za mene je to nateg, TV nastaviš tako , kot ti paše.

easyrider3 ::
easyrider3 je izjavil:
Seveda lahko tudi v Avstriji dokupiĹĄ dodatno garancijo pa ne samo to tudi kalibracijo ponujajo kar poglej vse lepo piĹĄe na strani Mediamarkt.at.
SkoĨit gor do Gradza je pa izi bizi in kolega je v osebnem vozilu peljal 65" TV tako,da ni niĨ preteŞko
Zagotovo se ne dela nobena selekcija. In tudi ne rabiĹĄ nobene kalibracije. Za mene je to nateg, TV nastaviĹĄ tako , kot ti paĹĄe.
Saj to glede kalibracje imaš prav,ker tisti kateri se vsaj malo spozna z nastavitvami in kakšna slika se mu dopade si lahko sam nastavi.
Glede kvalitete TV je pa kar verjetno res tisto,da je za določen evropski trg različna kvaliteta saj tisti kateri servisirajo to lahko potrdijo.
Saj vidiš kako gre to,ko je teta v Sloveniji šla kupovati Gorenje pralni stroj pa na koncu prodajalec vpraša a boste na obroke vzeli pa pravi ona ne bom kar z gotovino plačala in nato prodajalec odgovori ja potem pa bolje,da vzamete pa kar tega kateri je za nemški trg je boljša kvaliteta. Seveda se delajo razlike in to čisto vse povsod tudi pri hrani.
Samo pozanimaj se od uporabnikov ali sreviserjov za gradbene stroje,tovornjake.... vse za ta balkanski trg je slaba kvaliteta in programi v njih so tudi kitajski a za skandinavski trg pa pravi Bosch programi.

markolino ::
easyrider3 je izjavil:
Seveda lahko tudi v Avstriji dokupiš dodatno garancijo pa ne samo to tudi kalibracijo ponujajo kar poglej vse lepo piše na strani Mediamarkt.at.
Skočit gor do Gradza je pa izi bizi in kolega je v osebnem vozilu peljal 65" TV tako,da ni nič pretežko
Ja ok in za uveljavljanje garancije? Kaj boš?? A razloži??
Moraš met bivalisce v avstriji!!
Sem pisal na TVL support. In so mi rekli da ko se uveljavlja,garancija TV mora bit v Austriji na nek avstrijski naslov.
Enako sem prašal za italio. V italji dobim model TLCja 65C7K za 800EUR pa ga nočem uzet ker bom imel probleme z garancijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: markolino ()

andrej69 ::
Kar se tiče garancije glede kupljenih televizorjev v tujini, je tako, da, če ima televizor EU garancijo se ga načeloma v primeru okvare lahko popravi tudi v Sloveniji. Ni kakšnih posebnih komplikacij.
Če torej na garancijskem listu, ki ste ga dobili ob nakupu izdelka v drugi državi, piše, da lahko pravice iz garancije uveljavljate tudi v Sloveniji in je priložen seznam pooblaščenih servisov, odnesete izdelek na
pooblaščeni servis v Sloveniji, ki je naveden v garancijski izjavi.
Če torej na garancijskem listu, ki ste ga dobili ob nakupu izdelka v drugi državi, piše, da lahko pravice iz garancije uveljavljate tudi v Sloveniji in je priložen seznam pooblaščenih servisov, odnesete izdelek na
pooblaščeni servis v Sloveniji, ki je naveden v garancijski izjavi.

fikus_ ::
Sedaj je govora o podaljšani garanciji, ki jo plačaš pri nekem trgovcu. In če je to AT trgovec, velja verjetno samo za AT oz. bi bilo potrebno prebrati.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

markolino ::
Pazite to foro.
TCL ima zdaj akcijo če kupiš tv pri nas
Imaš poleg teh 2 letih normalne garancije še dodatno Kasko garancijo v primeru če razbijes sam TV doba trajanja je 2 leti od dneva,registracije na slo TCL portalu.
A Hrvati pa imajo drugačno politiko. Oni ko registrirajo tv na hrvaško tcl portal jim tcl podari zastonj še dodatne 3 leta garancije.
Tako da bom kr na Hrvaškem kupil.
Našel,sem Top model 65C9K za 1299EUR
In ga registriral pri partnerici v HR.
TCL ima zdaj akcijo če kupiš tv pri nas
Imaš poleg teh 2 letih normalne garancije še dodatno Kasko garancijo v primeru če razbijes sam TV doba trajanja je 2 leti od dneva,registracije na slo TCL portalu.
A Hrvati pa imajo drugačno politiko. Oni ko registrirajo tv na hrvaško tcl portal jim tcl podari zastonj še dodatne 3 leta garancije.
Tako da bom kr na Hrvaškem kupil.
Našel,sem Top model 65C9K za 1299EUR
In ga registriral pri partnerici v HR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: markolino ()

easyrider3 ::
Saj jaz sem pred dvema letoma imel že tako zavarovanje 2+3 leta za TCL kupljen pri A1 ponudniku.