Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10 reinstall
Windows 10 reinstall
PrimoZ_ ::
Trenutno sem reinstaliral Windows z uporabo orodja "RefreshWindowsTool.exe" pri čemer sem izbral, da ne želim ničesar obdržati. Težava je, da po reinstallu imam iste težavo kot prej :/
Je to enakovredno temu, da naredim format in namestim iz USB slike ?
Kako pa je z gonilniki, po namestitvi so bili nameščeni tudi vsi driverji ampak ali so ti OK ? So driverji, ki jih namesti Windows OK al moram namestit gonilnike od proizvajalca plate oz. intela ?
Kot sem gledam na ASROCK strani za plato so gonilniki za razne dodatne čipe kot so zvok, dodatni usb3 kontroler, ...
Je to enakovredno temu, da naredim format in namestim iz USB slike ?
Kako pa je z gonilniki, po namestitvi so bili nameščeni tudi vsi driverji ampak ali so ti OK ? So driverji, ki jih namesti Windows OK al moram namestit gonilnike od proizvajalca plate oz. intela ?
Kot sem gledam na ASROCK strani za plato so gonilniki za razne dodatne čipe kot so zvok, dodatni usb3 kontroler, ...
Mare2 ::
Saj lahko naložiš samo "potrebne" gonilnike. Npr. Če ne dela zvok samo za zvok. Nisi opisal težave. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
PrimoZ_ ::
Bolj me zanima ali je tisti reinstall enakovreden staro šolskemu formatu in namestitvi iz DVD/USB medija ? Ker kot rečeno težava po reinstalu je ostala :/
Kot drugo pa ali so tisti driverji, ki jih Windowsi namestijo že OK ali jih ročno pomenjat ?
Težava pa je tole:
Windows 10 - FF in Chorme delata počasi
Kot drugo pa ali so tisti driverji, ki jih Windowsi namestijo že OK ali jih ročno pomenjat ?
Težava pa je tole:
Windows 10 - FF in Chorme delata počasi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3913 (2935) | Karen |
» | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1669) | GummyBear |
» | Intel predstavil nov vezni nabor Z77 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 17158 (14500) | Janac |
» | Nforce2 brez podpore za VistoOddelek: Novice / Matične plošče | 5042 (3232) | MrStein |