Forum » Šola » Poklicna matura
Poklicna matura
Quantum ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali se kje na internetu dobijo situacijske naloge iz matematike za poklicno maturo? Ali mogoče kje drugje?
lp
zanima me, ali se kje na internetu dobijo situacijske naloge iz matematike za poklicno maturo? Ali mogoče kje drugje?
lp
harvey ::
Na strani RICa imaš kataloge in pa založba Modrijan je izdala neke naloge iz matematike.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
timotej22 ::
Pozdravljeni, nebom odpirav nove teme bom kar v tej napisal.
Mene pa zanima a lahko kdo ki je opravil maturo napise njegov emšo pa sifro da vidim kako zgleda ta spletna stran kjer se vidijo rezultati.
Hvala
Mene pa zanima a lahko kdo ki je opravil maturo napise njegov emšo pa sifro da vidim kako zgleda ta spletna stran kjer se vidijo rezultati.
Hvala
Unknown_001 ::
? goli tekst pa tabela z rezultati. Kakšen EMŠO pa šifro bi ti zdaj rad. Raje zaprosi za printscreen. Pizda stari. To je tko kot če bi omenil, da bi rad videl hišo od nekoga in rekel naj ti kar kopijo ključa od vhodnih vrat izroči.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
despero ::
Pozdravljeni, mogoče ima kdo odgovor na moj problem.
Ta je sledeči.
Maturo sem začela opravljati pred dvemi leti, jo uspešno opravila, razen enega strokovnega predmeta..ki mi nikakor ne uspe. Nikakor ni moje področje.
Problem je da se mi po dveh letih razveljavijo vsi predmeti ki so bili prej narejeni.
Ker močno dvomim da bom maturo ta teden opravila... kaj sledi? obstaja sploh kakšna rešitev?
bom morala celo maturo opravljati šeenkrat?
to je že začaran krog..kljub vsemu..se bojim da bom na koncu zaradi tega imela le oš izobrazbo..
ima kdo kakšno izkušnjo, se da na kak drug način rešit to stvar?
sem res zaskrbljena glede moje prihodnosti..že sama izbira šole je bila napaka..pa še vseno, bi rada zaključila to stvar :(
najlepša hvala za odgovore...
Ta je sledeči.
Maturo sem začela opravljati pred dvemi leti, jo uspešno opravila, razen enega strokovnega predmeta..ki mi nikakor ne uspe. Nikakor ni moje področje.
Problem je da se mi po dveh letih razveljavijo vsi predmeti ki so bili prej narejeni.
Ker močno dvomim da bom maturo ta teden opravila... kaj sledi? obstaja sploh kakšna rešitev?
to je že začaran krog..kljub vsemu..se bojim da bom na koncu zaradi tega imela le oš izobrazbo..
sem res zaskrbljena glede moje prihodnosti..že sama izbira šole je bila napaka..pa še vseno, bi rada zaključila to stvar :(
eric_cartman ::
Žal...
69. člen
(popravljanje)
Kandidat, ki je pri splošni maturi ocenjen z najmanj tremi pozitivnimi ocenami, ima v skladu z zakonom pravico do ponovnega opravljanja negativno ocenjenih predmetov še dve leti po opravljanju splošne mature na isti šoli.
Kandidat, ki v skladu z zakonom opravlja splošno maturo v dveh delih, lahko popravlja negativno oceno predmeta, ki ga je opravljal v prvem delu, ko opravlja drugi del splošne mature.
Dveletni rok iz prejšnjega odstavka začne teči od zaključka opravljanja drugega dela splošne mature.
69. člen
(popravljanje)
Kandidat, ki je pri splošni maturi ocenjen z najmanj tremi pozitivnimi ocenami, ima v skladu z zakonom pravico do ponovnega opravljanja negativno ocenjenih predmetov še dve leti po opravljanju splošne mature na isti šoli.
Kandidat, ki v skladu z zakonom opravlja splošno maturo v dveh delih, lahko popravlja negativno oceno predmeta, ki ga je opravljal v prvem delu, ko opravlja drugi del splošne mature.
Dveletni rok iz prejšnjega odstavka začne teči od zaključka opravljanja drugega dela splošne mature.
boris82 ::
Pozdravljeni, mogoče ima kdo odgovor na moj problem.
Ta je sledeči.
Ja, v roku dveh let ti žal propade vse, kar si naredila do tedaj.
Pozanimaj se mogoče, kako je pri teh Cene štupar in podobnih centrih, kjer tudi lahko opravljaš maturo. Mogoče lahko zamenjaš ta strokovni predmet, samo ostale predmete boš pa verjetno morala še enkrat opravljati.
anketar ::
par znanih firm bo zdej oglaševal za programe poklicne mature, če maš denar se vpiš na kkšno od njih testi so večinoma đabe, če maš vsaj malo volje in pa vztrajnosti, glede težavnosti s splošno maturo pa je kot dan in noč. vpraš na katerih programih je največja uspešnost v prvem poskusu in ga izber
paraboŁa ::
Nekaj rešenih nalog imaš na spletni strani Inštrukcije Horizont (na dnu).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: paraboŁa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | propad matureOddelek: Šola | 1781 (1467) | modelno1 |
» | Opravljanje splošne matureOddelek: Šola | 1158 (1079) | Siddh |
» | Poklicna matura - zimski rokOddelek: Šola | 1114 (979) | lebdim |
» | Vrnitev v šoloOddelek: Šola | 6450 (5446) | para! |
» | Iz poklicne na splošno maturoOddelek: Šola | 3596 (3517) | kr1ženska |