Forum » Šola » Poklicna matura - zimski rok
Poklicna matura - zimski rok
bananaman12 ::
Zanima me če sedaj ne naredim poklicne mature v jesenskem roku ali je treba plačati da se lahko prijaviš na zimski rok?
lebdim ::
na vsako tako stvar se je treba prijaviti in oddajati prijavnice ... hehe, brez birokracije ne gre ...
slovenc1234 ::
Sposodil si bom kar to temo. Maturi opravljam v jesenskem roku danes je biu ustni del iz strokovnega predmeta. Prvo vprašanje sem znal v nulo tko, da 12 pik zagotovljenih. Drugo bol na pol, tretjega nisem znal. Zanima me, če je možno, da z pisnim delom tega istega izpita zlezem čez? Če se na maturi rezultati seštevajo. V primeru, da mi pri ustenem pri drugem vprašanju ne dajo vsaj polovico ( možnih je bilo 16 pik pri drugem vprašanju) tistih 8 pik, ki jih še rabim do pozitivno. No v primeru, da mi jih ne dajo ali je možno, da potem znam pisno tolk dobr, da zlezem skozi tudi ustno? Opravljam pa poklicno maturo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slovenc1234 ()
matobeli ::
Pri splošni maturi je ustni del vreden cca 20% skupnih točk, pisni pa 80%. Torej DA, tudi če dobiš na ustnem 0 točk se da. Pisnega moraš pisati nekje 75%(dejanskih 50% od skupnega). Pa itak nikoli ni 50% za pozitivno ampak manj.
lebdim ::
ustni del je vedno vreden 20%, pisni pa 80% ... tako da, če boš pisal pozitivno, imaš predmet praktično že opravljen ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maturutetni tečajOddelek: Šola | 3546 (3177) | trancer01 |
» | Matura (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11854 (9166) | Zajec123 |
» | Poklicna matura 2013 (ekonomsko komericalni tehnik)Oddelek: Šola | 4139 (3990) | Kurzweil |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14685 (10602) | Jebac18 |
» | Tema jutrišnje mature iz SLOOddelek: Šola | 4960 (4538) | Mediator |