Forum » Strojna oprema » temperatura xp 2000+
temperatura xp 2000+
thezerox ::
mam althlon xp 2000+, plato asus a7v266-c in TT volcano 7+. Temperatura idle proca je 49/50 stopinj. V ohisju je 37 stopinj. Voltaza jedra je 1,86V. Je voltaza visoka in kako naj zbijem temperaturo? Sem ze na novo nanesel pasto.
Alkoman ::
Mislim, da za AMD-ja to sploh ni prevelika temperatura. Sprijazni se, da se AMD-ji pac bolj grejejo kot kateri drugi proci.
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Mavrik ::
Za palominota to sploh ni viska temperatura. Moj 1900+ dela na 52 ko je idle, sam nimam volcanota.
The truth is rarely pure and never simple.
mare87 ::
Alo-alo - temperaturo boš zbil tako, da boš voltažo znižal na privzeto 1.75v. Drugače pa so temperature dokaj dobre za Palominota.
Sami ::
Imam palominota 1800+ in, ko ni obremenjen ima 60 stopinj, ko pa je obremenjen pa se temperatura dvigne na 65-68 stopinj. In to ni nič narobe, ker sem tudi jaz slišal, da je za palominota to čist cool.
LP
LP
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
DjTonic ::
Če ti dela stabilno potem ni nič narobe vendar je vseeno imeti bolje nižje temperature (za palominote je povprečje tam okrog 50C)
ru7 ::
@Sami :
Sam meni se vseeno zdi tvoj palomino kr prešvican , dej kake vente v kištom probaj pasto na nov namazat, alpa povej ker kuler maš, ker je to kr mal kriza se mi zdi, jst če mam čez 50C povečam obrate ventu na procu, ki se običajno vrti z 3000!
Ni nč narobe če je procesor hladnejši
Sam meni se vseeno zdi tvoj palomino kr prešvican , dej kake vente v kištom probaj pasto na nov namazat, alpa povej ker kuler maš, ker je to kr mal kriza se mi zdi, jst če mam čez 50C povečam obrate ventu na procu, ki se običajno vrti z 3000!
Ni nč narobe če je procesor hladnejši
Marjan_2 ::
Za to, da imap 10 stopinj nižjo temperaturo, si verjetno več kot dvakrat dražji procesor moral kupit... medtem ko ostali pač kupimo malo boljši hladilnik in prišpramao mnogo... če pa koga ne moti temperatura (itak do 70 stopinj ma da vse dela), potem pa itak ni treba naprej več razlagat :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5508 (4339) | Pyr0Beast |
» | AMD Athlon XP2100+Oddelek: Navijanje | 790 (716) | Stampl |
» | ga-7n400l-FSB?Oddelek: Navijanje | 1565 (1256) | killah bee |
» | temp. athlon1700+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1365 (1054) | Spajky |
» | ZA koliko se da naviti XP2000+Oddelek: Navijanje | 1139 (890) | ru7 |