Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi
cirubid ::
In izšel je nov homebrew (jailbreak) za PS5, verzije firmwara 3.x-4.x
Obiščete/uporabite ga lahko tule:
https://pkg-zone.com/exploit/PS5/index....
Downloadate pa tule:
https://github.com/LightningMods/etaHEN
Med drugim je prišel ven tudi 8.20 firmware za PS5. Kdor je sledil mojim zapisamo ve, da je eden bolj "učinkovitih" objavljalcev exploitov za PS5 dal namig na twitterju, po izzidu fw 8.00, da ne updatajte firmwara. Veljalo bi ga ubogati, ker v 8.00 popravkov exploita (ali več njih) še ni bilo, v 8.20 pa so zelo verjetno že. Torej se ne splača biti "moderen" in updati konzole po nepotrebnem, razen, če si Turk. Ali Dildo. Ali turški dildo.
Obiščete/uporabite ga lahko tule:
https://pkg-zone.com/exploit/PS5/index....
Downloadate pa tule:
https://github.com/LightningMods/etaHEN
Med drugim je prišel ven tudi 8.20 firmware za PS5. Kdor je sledil mojim zapisamo ve, da je eden bolj "učinkovitih" objavljalcev exploitov za PS5 dal namig na twitterju, po izzidu fw 8.00, da ne updatajte firmwara. Veljalo bi ga ubogati, ker v 8.00 popravkov exploita (ali več njih) še ni bilo, v 8.20 pa so zelo verjetno že. Torej se ne splača biti "moderen" in updati konzole po nepotrebnem, razen, če si Turk. Ali Dildo. Ali turški dildo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cirubid ()
Reaper ::
Turk, dildo in turški dildo, vsi so že bili v tebi, zato najbrž potrebuješ drugi alter-ego. Ravnokar posodobil FW na zadnjo verzijo, noro, dela ok in še vedno lahko igram igre, moderno, ni kaj.
pogyheze ::
Turk, dildo in turški dildo, vsi so že bili v tebi, zato najbrž potrebuješ drugi alter-ego. Ravnokar posodobil FW na zadnjo verzijo, noro, dela ok in še vedno lahko igram igre, moderno, ni kaj.
Ja, nekdo si je pa dal penis odrezat. Pač kakor komu paše, nekateri se samomutilirajo, drugi updatajo firmware, da v prihodnosti ne bi mogli igrati zastonj iger, ker se jim zdi to dobra ideja.
Podobno, kot se nekomu zdi dobra ideja, da si odreže penis. Sto ljudi, sto čudi, sto žena, dvijsta sisa. Se zgodi, nima sicer nič z njihovo uravnovešenostjo ampak pač, čudaki obstajajo.
Hej imaš celo idiote, ki priznajo, da si dajejo moške anuse okrog glave. Ne pomeni, da je pametno, samo stvar osebnih preferenc idiotov.
Si hotel kaj povedati?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pogyheze ()
Tidule ::
Nekateri pa onanirajo na sveže zapakiran ps5 v omari, igrajo igre na ps3 in fantazirajo o tem kako bodo čez 20 let igrali zastonj igre na ps5. Samo kaj ko na koncu so dneva so samo osamljeni revčki v mamini kleti, ki si niti nimajo kaj odrezat.
twom ::
od nekje sem si tole skopiral (spisal je nekdo drug)
e-penis tekmovanje
In še enkrat, jail brejkanje konzol (ali česar koli drugega) je hobi. Če imaša čas in veselje, je to to. Jaz imam polno drugih obveznosti in hobijev. Pravzaprav, če imam čas se raje crkljam s svojo drago, kot da drkam konzolo.
e-penis tekmovanje
Če ne maraš debat, če ne maraš ljudi, če ne maraš mogoče niti samega sebe ... ok. Ampak a je res treba zasrati še eno temo, ki bi lahko bila sicer zanimiva, z attitudom forumskega vseznalca, ki uživa v branju samo tega, kar zapiše sam?
Kaj se nuca in kaj se ne nuca kot pavšalno osebno mnenje, ki se ga predstavljaš kot absolutno in edino resnico, je tu povsem irelevantno, razen če bomo iz teme naredili še en ePenis contest? V tem primeru si ga zmagal že vnaprej, ker sam raje kaj prispevam povem, pokažem na osnovi lastnih izkušenj.
In še enkrat, jail brejkanje konzol (ali česar koli drugega) je hobi. Če imaša čas in veselje, je to to. Jaz imam polno drugih obveznosti in hobijev. Pravzaprav, če imam čas se raje crkljam s svojo drago, kot da drkam konzolo.
darck ::
Sodelavec že leta in leta kupuje igre vendar on igra samo FIFA in jo kupi takoj ko izide na prodajne police pa ni važno kakšna je cena in to je tudi vse kar igra samo FIFA. Do sedaj je bil ves čas na Xboxu a sedaj bo prešaltal na Playstation. Problem je pa mogoče za tiste obsedence z igranjem kateri na leto preigrajo več kot 10 iger kje normalen človek lahko sploh najde toliko časa,da prebije za igrami.
Magic1 ::
Vse je relativno. Nekateri so v bloku, nekateri nimajo otrok, nekateri prijateljev, nekateri nikogar, nekateri hobijev, nekateri imajo dost pet ur spanja,... Jaz naprimer, ko nekaj igram, odrežem kakšno uro spanja. Pozimi je še dan krajši in se dobi še več časa. Sploh ko je televizaja postala eno sranje, pozimi zvečer ostane kar nekaj časa. Sploh se pa za single player igre ne izgubi toliko časa.
Magic
pogyheze ::
Še ena novica, se toliko dogaja, da sem spregledal:
hammer-83 je releasal remote "jar loader" z uporabo BD-JB exploitanega modificiranega, da deluje na firmwarih do verzije 7.61 in po začetnem nalaganju blueray movie menijev in pobegu iz javinega sandboxa, omogoča zagon poljubne JAR datoteke (java paket z classi in potencialnim main-om) iz remote lokacije. Seveda manjka še kernel in hypervisor exploit po drugi strani pa lahko poganjate tomcat/jboss na PS5, kar pa tudi ni slabo.
https://github.com/hammer-83/ps5-jar-lo...
hammer-83 je releasal remote "jar loader" z uporabo BD-JB exploitanega modificiranega, da deluje na firmwarih do verzije 7.61 in po začetnem nalaganju blueray movie menijev in pobegu iz javinega sandboxa, omogoča zagon poljubne JAR datoteke (java paket z classi in potencialnim main-om) iz remote lokacije. Seveda manjka še kernel in hypervisor exploit po drugi strani pa lahko poganjate tomcat/jboss na PS5, kar pa tudi ni slabo.
https://github.com/hammer-83/ps5-jar-lo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pogyheze ()
hojnikb ::
eveda manjka še kernel in hypervisor exploit po drugi strani pa lahko poganjate tomcat/jboss na PS5, kar pa tudi ni slabo.
tole je precej pomembno, če hočes od jailbreakanga PS5ka kaj pametnega.
Nekateri pa onanirajo na sveže zapakiran ps5 v omari, igrajo igre na ps3 in fantazirajo o tem kako bodo čez 20 let igrali zastonj igre na ps5. Samo kaj ko na koncu so dneva so samo osamljeni revčki v mamini kleti, ki si niti nimajo kaj odrezat.
mama se kr ni kupla PS5, huh?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
The first photos of PS5 Slim in the wild have emerged
Isto sranje drugo pakovanje. Jao , kaj res mislijo da se bo folk navlažil za par cm manjše dimenzije?!? To jim res idej zmanjkuje, kaj bi prodajal. Danes v eri 65"+ Tvjih...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
filip007 ::
Naj že "pošrafajo" to, da vidim kako hladijo spet s tekočo kovino.
Trevor Philips Industries
jijetelu ::
tud novemberske PS+ igre so kr neki, počas resno razmišljam, da zamenjam za Xbox, naj se zaleti nekam Sony s tem svojim nategovanjem
Alien123 ::
oo7 ::
Alan Wake 2 proves that the Xbox Series X is better than PlayStation 5
https://www.xfire.com/alan-wake-2-prove...
To ni povod za vojno konzol :)
https://www.xfire.com/alan-wake-2-prove...
To ni povod za vojno konzol :)
To čudo je pa res en mali gimick. Izgleda so res napeli mišice, da so optimiziral vsak možen cent in nič več.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Ne razumem teh slim verzij. Naj upgrejdajo komponente, ne pa da zmanjšajo velikost.
Konzole niso pc, zato je povsem neracionalno pričakovat konstantno nadgrajevanje komponent znotraj generacije. Cel point konzole je,da skeširaš tistih 500 eur in imaš 5+ let mir. PS4 je bil dejansko eden redkih, ki je znotraj generacije dobil nadgradnjo na pro. Tako, da to je max kar za pričakova tudi pri ps5.
svecka ::
brez PRO verzije je PS5 ZASTAREL. To da moraš izbirat sedaj med performace ali quality mode je največja bedarija na PS5. Zastarela konzola, štartana že od začetka narobe.
gumedovih ::
Seveda, ker PS5 bi moral bit zadosti zmogljiv, ne da izbiraš med performace ali quality. To je domena PCja, ne konzol. To da PS5 4K ne zmore na 60fps je sramota.
gumedovih ::
Seveda, ker PS5 bi moral bit zadosti zmogljiv, ne da izbiraš med performace ali quality. To je domena PCja, ne konzol. To da PS5 4K ne zmore na 60fps je sramota.
Zanimivo, jaz med 30 in 60fps ne vidim nobene razlike. Ne samo to, 60fps povsod izklopim, če se le da, škoda elektrike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gumedovih ()
bciciban_ ::
Tudi meni osebno je vse nad 30FPS isti šmorn.
Očitno deformacija, ker sem gor rasel v času ko si bil srečen z vsem na 20FPS
Očitno deformacija, ker sem gor rasel v času ko si bil srečen z vsem na 20FPS
yayo ::
a je ena tema na tem slotech kjer ni pravičnika, ki s kakšnega kupa gnoja ostale oklicuje za ovce?
Točno tako.
Konzole teh opcij sploh ne bi smele imet. Če se hočem igrat z nastavitvami imam pc za to. Je pa res da je ps5 bil obsolete na dan releasa.
To, da pa ne ločite med 30 in 60 fpsjev, pa je en razlog za obiskat dohtarja.
Nič ni potrjenega tako, da glede na govorice sestava PS5 PRO
According to apparent sources of the YouTube channel RedGamingTech, the PlayStation 5 Pro looks like it might be an absolute beast. It's claimed that it will feature eight-core Zen 2 CPUs which clock in at 4GHz, an RDNA 3 GPU at 2.8 GHZ as well as 16GB of 18,000 MT/s GDDR6 memory with a bandwidth of 587 GB/s.
https://www.gamingbible.com/news/platfo...
According to apparent sources of the YouTube channel RedGamingTech, the PlayStation 5 Pro looks like it might be an absolute beast. It's claimed that it will feature eight-core Zen 2 CPUs which clock in at 4GHz, an RDNA 3 GPU at 2.8 GHZ as well as 16GB of 18,000 MT/s GDDR6 memory with a bandwidth of 587 GB/s.
https://www.gamingbible.com/news/platfo...
yayo ::
To, da se na kauču, medtem ko igraš špile na 5m oddaljenem zaslonu obremenjuješ z 30/60 fps je zrelo za obisk psihiatra. Vedno me fascinira, zakaj folk kupuje konzole, potem se pa prepucava s koncepti, ki živijo na PC in veliki večini uporabnikov za njih dol visi. Zakaj tak folk meče denar stran za konzole, namesto, da bi si omislil nov 500hz monitor za par tisočakov in super duper grafično v vrednosti manjšega avta, mi res ne bo nikoli jasno.
Mogoče zato, da lahko pridejo potem jokat po forumih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
Game boy je imel 60fps, ti pa nam tukaj utrujaš, kot da si želimo nemogoče?
Standard pri fpsjih bi moral bit 120 v letu 2023.
Standard pri fpsjih bi moral bit 120 v letu 2023.
Bostjan_321 ::
Velika razlika je kako stabilno je teh X fps-jev.
Če si jaz pribijem FPS-je na 30 in so ves čas 30 je tudi meni povsem OK že samo toliko FPS-jev. Če pa jih grafična v povprečju zmore 30, dejansko pa nihajo med 15 in 50 je pa precej slabše.
Če si jaz pribijem FPS-je na 30 in so ves čas 30 je tudi meni povsem OK že samo toliko FPS-jev. Če pa jih grafična v povprečju zmore 30, dejansko pa nihajo med 15 in 50 je pa precej slabše.
To, da se na kauču, medtem ko igraš špile na 5m oddaljenem zaslonu obremenjuješ z 30/60 fps je zrelo za obisk psihiatra. Vedno me fascinira, zakaj folk kupuje konzole, potem se pa prepucava s koncepti, ki živijo na PC in veliki večini uporabnikov za njih dol visi. Zakaj tak folk meče denar stran za konzole, namesto, da bi si omislil nov 500hz monitor za par tisočakov in super duper grafično v vrednosti manjšega avta, mi res ne bo nikoli jasno.
ne vem od kej pobiraš te tvoje agrumente, verjetno sklepaš po sebi, kar je zelo častivredno in znanstveno. Po večini anket oz. raziskav, o katerih sem jst seznanjen namreč velika večina zbere performance torej 60fps v primerjavi s quality. https://www.gamingbible.com/news/ps5-pl...
In pa tvoj argument glede 5m odaljenem zaslonu je še tok bolj neumnen, ker če že, razliko med 30 in 60fps nedvomno opazi vsaj zdrav človek, razliko med 1080p in pa 4K pa zelo zelo verjetno ne, tudi na 75" Tvju.
Ne razumem teh slim verzij. Naj upgrejdajo komponente, ne pa da zmanjšajo velikost.
slim verzije so blie vedno bolj energetsko učinkovite, kar verjetno pravi entuizijastični PC mojstri kot si sam, sploh ne opazite, sam pri terenitih cenah elektrike, gejmat na navitem PCju, z 12 jedrnim procesorjem, vsa jedra na 5+GHZ, za kar porabi CPU 400+W, to ste danes sposobni sam PC mojstri
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jijetelu ()
puginho ::
ne vem od kej pobiraš te tvoje agrumente, verjetno sklepaš po sebi, kar je zelo častivredno in znanstveno. Po večini anket oz. raziskav, o katerih sem jst seznanjen namreč velika večina zbere performance torej 60fps v primerjavi s quality. https://www.gamingbible.com/news/ps5-pl...
In pa tvoj argument glede 5m odaljenem zaslonu je še tok bolj neumnen, ker če že, razliko med 30 in 60fps nedvomno opazi vsaj zdrav človek, razliko med 1080p in pa 4K pa zelo zelo verjetno ne, tudi na 75" Tvju.
slim verzije so blie vedno bolj energetsko učinkovite, kar verjetno pravi entuizijastični PC mojstri kot si sam, sploh ne opazite, sam pri terenitih cenah elektrike, gejmat na navitem PCju, z 12 jedrnim procesorjem, vsa jedra na 5+GHZ, za kar porabi CPU 400+W, to ste danes sposobni sam PC mojstri
Jao...
"The vast majority of PS5 players choose performance mode over quality, according to gamers on Reddit."
Bostjan_321 je izjavil:
Velika razlika je kako stabilno je teh X fps-jev.
To naredi bistveno razliko, 60 fps je samo sebi namen, ce jih konzola ne more zagotavljat konstantno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
MATiCEK ::
Slim verzije so bile vedno bolj energetsko učinkovite vse do konzole PS5 Slim, katera pa zdaj več nebo, ker vse kaj so tukaj naredili je, da so malo refreshan PS5 spravili v še manjšo škatlo. Ali so mogoče šli na 5nm čip, ki bi pol nekako zmanjšal porabo in bi bil bolj varčen? NE, niso... da še spomnim, ko je sony tri leta po izidu PS4 izdal PS4 Slim je bistveno spremenil APU čip iz 28nm v 16nm, kar je pripomoglo k manjši porabi in enaki zmogljivosti.
filip007 ::
Bing pravi, da PS5 žre 350€, PS4 Pro pa 310W, mogoče bo pa za PS5 Pro zmanjšan čip.
Trevor Philips Industries
Slim verzije so bile vedno bolj energetsko učinkovite vse do konzole PS5 Slim, katera pa zdaj več nebo, ker vse kaj so tukaj naredili je, da so malo refreshan PS5 spravili v še manjšo škatlo. Ali so mogoče šli na 5nm čip, ki bi pol nekako zmanjšal porabo in bi bil bolj varčen? NE, niso... da še spomnim, ko je sony tri leta po izidu PS4 izdal PS4 Slim je bistveno spremenil APU čip iz 28nm v 16nm, kar je pripomoglo k manjši porabi in enaki zmogljivosti.
nisem se tok ukvarjal s PS5 Slim, je pa potem res malo neumnost, če niso prav nič spremenili, sicer pa lej, PS5 tak al drugač, če je ista cena, pa insta funkcionalnost, koga pa briga a je slim, a je fat, a je X a je Y.
PlayStation Delays Half of Its Live Service Games Beyond March 2026
https://wccftech.com/playstation-delays...
https://wccftech.com/playstation-delays...
brez PRO verzije je PS5 ZASTAREL. To da moraš izbirat sedaj med performace ali quality mode je največja bedarija na PS5. Zastarela konzola, štartana že od začetka narobe.
ti pojma nimaš o čem sploh govoriš, tebi ni jasna niti osnovna definicija konzole
Seveda da ne lol. PS3 je pometel z računalnikom, da je rabil računanik 5 let da ga je sploh dohitel, kaj šele prehitel. Kle pri PS5 pa ga je že ob splovitvi računalnik šišal. Edin kar rešuje tale sramotna jajca od hardware PS5 je FSR. Skratka rajši poačakt na naslednjo generacijo ali pa PRO verzijo, ker tole je sramota za 4k televizorje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()