Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi

oo7 ::

Magic1 ::
Kaj boš pa pridobil s slim verzijo? Malo manjša in glasnejša. Kakšnih nadgradenj naj ne bi bilo. PS5 je trenutno -20%. Glih ne vidim pametnega razloga za čakanje.
Magic

sirotka ::
Kaj boš pa pridobil s slim verzijo? Malo manjša in glasnejša. Kakšnih nadgradenj naj ne bi bilo. PS5 je trenutno -20%. Glih ne vidim pametnega razloga za čakanje.
3&4 sta bila na dolgi rok problematična v prvih "fat" verzijah. Glede na napovedi naj bi šli na manjši proces in malenkost manjši volumen, drugače me jasno nič ne moti pri trenutni verziji, a ker se mi ne mudi, lahko počakam do zime, takrat bom imel tudi dovolj časa za preigrat par zadev.

bavebah ::
Počasi se premika, releasan tool za dekripcijo kriptiranih fajlov na PS5 (na fw 4.x je bilo sprobano, lahko bi delovalo tudi na na novejših).
SpecterDev releases sprx/self decrypter payload
(skratka ne updatajte firmwara, se splača še malo počakat, igre pa se da downgradat, da tečejo tudi na starejših firmwarih, običajno gre samo za preverjanje verzije firmwara, ki se ga onesposobi relativno preprosto, ko znaš enkrat dekriptirati binarye - glej zgoraj)
Most files on the PS5 are encrypted. This includes system binaries, libraries required by applications at runtime, and the games themselves of course. Decrypting those files is the first step to reverse engineering them, which itself is used for everything you might want to do on a hacked PS5: modding games, finding more vulnerabilities in the system, patching the system for hacking purposes, etc...
SpecterDev releases sprx/self decrypter payload
(skratka ne updatajte firmwara, se splača še malo počakat, igre pa se da downgradat, da tečejo tudi na starejših firmwarih, običajno gre samo za preverjanje verzije firmwara, ki se ga onesposobi relativno preprosto, ko znaš enkrat dekriptirati binarye - glej zgoraj)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bavebah ()

Usposobili so tudi webkit exploit (browser exploit, ki je bil na PS4 firmwarih glavna točka vstopa v userspace, kjer se je pognal še kernel exploit, pri PS5 rabijo še dodatnega, za hypervisor), ki je sicer že lepo tekel na vseh ostalih firmwarih od 3.x do 4.51. Sicer samo majhen detajl, bo pa morda koga (ki ni tehnični analfabet) zanimal:
https://wololo.net/2023/09/12/ps5-webki...
Mimogrede, potrjeno je bilo tudi, da blueray exploit (userspace, podpora za java based meni sistem, je nujna da dobiš "štempelj" kompatibilnosti z blueray filmi - ko daš enkrat v enadžbo nekaj tako kompleksnega, kot je java, ne moreš pa zahtevati podpisanosti, ker si potem nekompatibilen s filmi, se lahko hitro zgodijo "pripetljaji" - v glavnem iz uporabnega stališča - zapečeš image na blueray in ga vstaviš v konzolo, verjetno je odveč reči, da tisti, ki so bili tako neumni, da so šli digitalno verzijo PS5 nabavljati, od tega ne bojo imeli nič) za PS5, še vedno deluje na firmwaru 7.61. Za ta firmware še nista znana ne kernel, ne hypervisor exploit, tako, da ne updatat konzole, vedno se splača počakati.
https://wololo.net/2023/09/12/ps5-webki...
Mimogrede, potrjeno je bilo tudi, da blueray exploit (userspace, podpora za java based meni sistem, je nujna da dobiš "štempelj" kompatibilnosti z blueray filmi - ko daš enkrat v enadžbo nekaj tako kompleksnega, kot je java, ne moreš pa zahtevati podpisanosti, ker si potem nekompatibilen s filmi, se lahko hitro zgodijo "pripetljaji" - v glavnem iz uporabnega stališča - zapečeš image na blueray in ga vstaviš v konzolo, verjetno je odveč reči, da tisti, ki so bili tako neumni, da so šli digitalno verzijo PS5 nabavljati, od tega ne bojo imeli nič) za PS5, še vedno deluje na firmwaru 7.61. Za ta firmware še nista znana ne kernel, ne hypervisor exploit, tako, da ne updatat konzole, vedno se splača počakati.

Zgodovina sprememb…

Pri trenutni shemi naročnin, je sploh smiselno hekanje? Plačaš tistih par € letno in imaš precejšnjo knjižnico za preigrat. Sicer sem sucker za fizične medije. Za ps2 in 3 se jih je kar nekaj nabralo, bo fino za domači muzej čez nekaj let.

Pri trenutni shemi naročnin, je sploh smiselno hekanje? Plačaš tistih par EUR letno in imaš precejšnjo knjižnico za preigrat. Sicer sem sucker za fizične medije. Za ps2 in 3 se jih je kar nekaj nabralo, bo fino za domači muzej čez nekaj let.
Odvisno za koga, meni bi linux na PS5 čisto pasalo imeti, razen tega je trenutno 2768 piratsko releasanih iger za PS4, s tem, da niso tukaj všteti še vsi backporti.
Sicer imam tudi sam, vse igre, ki jih imam, na fizičnih medijih, tega novodobnega online sranja se ne grem, če kupim igro jo hočem držati v rokah, ne pa da sem prepuščen na milost in nemilost naročninam in podobnemu.
No, pa še nezanemarljiva možnost je, da lahko konzolo, s primernim firmwarom, prodaš po višji ceni kot si jo kupil, je pa seveda pravilno, da večina ljudi ne piratizira iger, denar za njih mora vseeno od nekje priti.
Zgodovina sprememb…

Pri trenutni shemi naročnin, je sploh smiselno hekanje?
Mimogrede, to smo se spraševali tudi, ko je prišel netflix... potem pa je cena rasla, storitve so se množile, trg se je fragmentiral,.. in spet se piratizira filme in serije.
Skratka edina zadeva, ki ustavlja založniški pohlep je ravno piratsvo.
Zgodovina sprememb…

jijetelu ::
praktično nobody gives a F about piratstvo dandanes in praktično 99% ljudi enostavo plačuje naročnine, ki so sorazmerno poceni, glede na ostale življenjske stroške, še posebej v razvitih državah
in ti prikriti kriminalec oz. odkriti nagovornik kriminala, če bi že mel shekan PS5, bi ga mel zato, da bi uporabljal stvari, ki ji iz nerazumnih razlogov Sony ne podpira, zadnjič je bila novica, da se da praktično vsak PS4 spil na PS5 poganjat pri 120 FPS, že dolgo nazaj je novica, da se da Bloodborn poganjat pri 60 FPS, ki je še vedno omejen pri 30 ipd...
in ti prikriti kriminalec oz. odkriti nagovornik kriminala, če bi že mel shekan PS5, bi ga mel zato, da bi uporabljal stvari, ki ji iz nerazumnih razlogov Sony ne podpira, zadnjič je bila novica, da se da praktično vsak PS4 spil na PS5 poganjat pri 120 FPS, že dolgo nazaj je novica, da se da Bloodborn poganjat pri 60 FPS, ki je še vedno omejen pri 30 ipd...

praktično nobody gives a F about piratstvo dandanes in praktično 99% ljudi enostavo plačuje naročnine, ki so sorazmerno poceni, glede na ostale življenjske stroške, še posebej v razvitih državah

Sicer, kot že povedano, pravilno, da plačuješ naročnino, nekdo mora podpirati industrijo iger, sicer jih tudi na jailbreakanih Playstationih ne bi imeli.
Mimogrede, veš kaj je stockholmski sindrom?

Zgodovina sprememb…

Sicer predlog, za Sony... koliko plačujejo razni jijateli, 100 eurov na leto ali nekaj takega?
No, naj namesto predefiniranih n iger, dajo za ta denar eno igro na mesec, ajde eno na dva meseca, ampak na ploščku in po mojem izboru in iz celotnega izbora, ne nekega cvetobera (kaj naj z igro, ki me ne zanima?).
Eni pač ne maramo naročnin, pri katerih ne dobiš nobene lastnine, ker se nam zdijo nateg za ovce, pa naj bo to PS ali kaj drugega.
Playstation bo pa tudi v tem primeru še vedno jailbreakan, imeti linux na njemu je veliko več vredno kot na njem igrati igre.
No, naj namesto predefiniranih n iger, dajo za ta denar eno igro na mesec, ajde eno na dva meseca, ampak na ploščku in po mojem izboru in iz celotnega izbora, ne nekega cvetobera (kaj naj z igro, ki me ne zanima?).
Eni pač ne maramo naročnin, pri katerih ne dobiš nobene lastnine, ker se nam zdijo nateg za ovce, pa naj bo to PS ali kaj drugega.
Playstation bo pa tudi v tem primeru še vedno jailbreakan, imeti linux na njemu je veliko več vredno kot na njem igrati igre.
Zgodovina sprememb…

Magic1 ::
Kaj pa je sploh fora Linuxa na PS5? Sej danes si lahko kupiš mini PC za par stotakov, katerega še lažje nosiš okoli.
Magic

Kaj pa je sploh fora Linuxa na PS5? Sej danes si lahko kupiš mini PC za par stotakov, katerega še lažje nosiš okoli.
Nimam več prostora v omari. Še RPI stoji vertikalno v polici. Razen tega, zakaj bi svinjal svet s še eno škatlo, če je PS5 zelo spodoben računalnik, samo Sony se je odločil, da nas bo jebal v glavo in je naredil iz njega namensko napravo.
Mimogrede, Playstation 3 je to opcijo imel, brez jailbrekanja. Je bila "feature".
Zgodovina sprememb…

A tle pa mal mim streljaš. Sestaviš si lahko precej manjšo zadevo za poganjat Linux, sploh če gor ne bi igral iger.
Kljub 150+ špilom v fizični obliki, imam v PS2 2TB disk s (pre)obsežno zbirko špilov in v PS3 1TB kamor si nalagam kopije. Fizične ploščke je treba šparat :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()

A tle pa mal mim streljaš. Sestaviš si lahko precej manjšo zadevo za poganjat Linux, sploh če gor ne bi igral iger.
No le daj, prosim sestavi manjšo zadevo s PS5 specifikacijami, razen tega ne vem zakaj bi plačeval še za eno škatlo, če imam PS5, ki je v vseh pogledih računalnik. Seveda igram tudi PS5 igre, če ne zahtevajo upgrada firmwara.

Kljub 150+ špilom v fizični obliki, imam v PS2 2TB disk s (pre)obsežno zbirko špilov in v PS3 1TB kamor si nalagam kopije. Fizične ploščke je treba šparat :D
No jaz jih nimam niti približno toliko in jih tudi ne uporabljam, ker jailbreakan PS4 ne rabi ploščka za igranje.

Zgodovina sprememb…

Elitedesk je precej manjša zadeva v kolikor ne igraš gor. Ne rečem, da ni računalnik, da bi bila pa "killer" funkcija imet še Linux gor, to pa res ne.
Ploščka ne rabiš, fizično met mi je pač gušt :)

Elitedesk je precej manjša zadeva v kolikor ne igraš gor. Ne rečem, da ni računalnik, da bi bila pa "killer" funkcija imet še Linux gor, to pa res ne.
Meni je pa točno to ubijalska funkcija, zato imam tudi steamdeck, ne pa switcha.
Ja, seveda, nimam PS ploščkov, imam pa LPjke

Nyana ::
Sicer imam tudi sam, vse igre, ki jih imam, na fizičnih medijih, tega novodobnega online sranja se ne grem, če kupim igro jo hočem držati v rokah, ne pa da sem prepuščen na milost in nemilost naročninam in podobnemu.
Novodobnega online sranja?

Nevem pod katerim kamnom si bil do zdaj ampak tak za info, Steam za PC že obstaja 20 let ...

Nevem pod katerim kamnom si bil do zdaj ampak tak za info, Steam za PC že obstaja 20 let ...
Ne vem kateri kamen je tebi na glavo padel, ampak "tak za info", online izmenjava datotek je tudi na IRCu delovala odlično, steam pa ni dodal nobene dodane vrednosti. Sicer, glede na to, da imam steamdeck verjetno vem za steam, kaj praviš?
Zgodovina sprememb…

Nyana ::
Ne vem kateri kamen je tebi na glavo padel, ampak "tak za info", online izmenjava datotek je tudi na IRCu delovala odlično, steam pa ni dodal nobene dodane vrednosti. Sicer, glede na to, da imam steamdeck verjetno vem za steam, kaj praviš?
Ojoj, res se mi ne da...
Steam in IRC online izmenjava... //facepalm
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nyana ()

Ojoj, res se mi ne da...
Zakaj facepalm? Saj vsi redno uporabljate discord, pa telegram... ne vem v čem je problem, razen, da ti chat client v browserju zabije 5x RAMa in da text ni tako učinkovit za spammat reklame.
A misliš zato, ker so slikice na steamu lepše kot DCCjanje fajla? In ker ti na koncu ni treba na roko odrarat? Nekaterim to ni tak problem.
Razen tega dobim na enem samem trackerju 38500 iger za Windowse pa za še dodatnih 4200 za Linux (z dokumentacijo, manuali, knjigami, soundtracki, fanartom,...). In še downloada se velika večina precej hitreje kot iz streama.
Res ne vem zakaj bi človek uporabljal navlako kot je Steam, če imamo tehnologije, ki so veliko bolj učinkovite za prenos podatkov, pa še ne podražajo nikoli ničesar.
Ali umaknejo.
Ali ti zaklenejo kupljen računalnik, da ga ne moreš uporabljati za nič drugega kot za določene igre in je baje boljša rešitev, kot, da ga odkleneš, da kupiš še enega. //facepalm
Zgodovina sprememb…

Ojoj, res se mi ne da...
Zakaj facepalm? Saj vsi redno uporabljate discord, pa telegram... ne vem v čem je problem, razen, da ti chat client v browserju zabije 5x RAMa in da text ni tako učinkovit za spammat reklame.
A misliš zato, ker so slikice na steamu lepše kot DCCjanje fajla? In ker ti na koncu ni treba na roko odrarat? Nekaterim to ni tak problem.
Razen tega dobim na enem samem trackerju 38500 iger za Windowse pa za še dodatnih 4200 za Linux (z dokumentacijo, manuali, knjigami, soundtracki, fanartom,...). In še downloada se velika večina precej hitreje kot iz streama.
Res ne vem zakaj bi človek uporabljal navlako kot je Steam, če imamo tehnologije, ki so veliko bolj učinkovite za prenos podatkov, pa še ne podražajo nikoli ničesar.
Ali umaknejo.
Ali ti zaklenejo kupljen računalnik, da ga ne moreš uporabljati za nič drugega kot za določene igre in je baje boljša rešitev, kot, da ga odkleneš, da kupiš še enega. //facepalm
k si tak najhudejši heker, pa mojster vseh mojstrov, a res nimaš kej druga za počet, kot pa tvojo omejenost razlašat na tem forumu ?
PS5 ni odprt vsenamenski računalnik, ampak je naprava za igranje iger, pod temi pogoji jo Sony prodaja za 500 EUR. Enako zmogljiv računalnik, namenjen za vsesplošno uporabo bi bil bistveno bisvetno dražji, oz. je točno to, če ga greš sam sestavit. Sony ne dela nobenega dobička pri prodaji samih konzol, konzole služijo zgolj za širitev mreže, ki potem omogoča Sonyu zalslužek. Dejstvo je, da živimo v visoko kapitalističnem svetu, Sony ni nikakršna izjema, ogromno podjetji ima bistveno višje marže, bistveno višje zaslužke, bistveno bolj predatorske modele ipd...
Če hočeš furat nekega novodobnega robina hooda, pejt se spravljat na tiste, k delajo res štalo, sicer pa, raj ostan doma v pleničkah, cuzi ziziko, pa ....

Tidule ::
No le daj, prosim sestavi manjšo zadevo s PS5 specifikacijami, razen tega ne vem zakaj bi plačeval še za eno škatlo, če imam PS5, ki je v vseh pogledih računalnik. Seveda igram tudi PS5 igre, če ne zahtevajo upgrada firmwara.
Glede na to da imas ps5 spravljen v omari, je to samo se ena v vrsti pravljic, ki jih prodajas.
Razen tega dobim na enem samem trackerju 38500 iger za Windowse pa za še dodatnih 4200 za Linuxpozabljas da vecina ljudi igre igra, ne pa drka na stevilo filov v trackerju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()

/***************************************************************************************************************************************************\
Mimogrede, povedati vam moram, da obožujem to temo, nikjer se ne vidi slovenceljstva bolje kot tu.
Slovenceljske arestante so zaprli v jail in zdaj živčno reagirajo na vsakogar, ki bi se jaila rad rešil, ker vedo, da je za njih prepozno.
Ne to, še prepričati, ga bojo hoteli, da se jim predruži, da je to za reveže, študente ipd, da so cool oni, ki so zaprti.
Enako kot v družbi, če kdo štrli ven, ga je treba hitro potegnit nazaj.
Priceless.

Do takrat bom pa pridno objavljal novice iz sveta prihajajočega PS5 jailbreaka, pa ne preveč škrtat z zobmi, da plombe ven ne padejo,
zobar je drag, bo zmanjkalo za turško naročnino.

\***************************************************************************************************************************************************/
Zgodovina sprememb…

Uuuuu, pa fw 8.00 ima Atmos podporo... to pa bi prav prišlo (ko bojo čez 2 leti še igre podprle), ampak ne toliko kot jailbreak, filme kodi lepo predvaja tudi iz stropa, bom še malo počakal

Zgodovina sprememb…

z3ro ::
Ti boš pa mogoče lahko čez dve leti zastonj igral igro ki smo jo ostali igrali leto nazaj...in ti misliš da si ti zmagovalec?

Glede na to da imas ps5 spravljen v omari, je to samo se ena v vrsti pravljic, ki jih prodajas.
A živiš pod njo?
pozabljas da vecina ljudi igre igra, ne pa drka na stevilo filov v trackerju.
Seveda, in eni jih igrajo zastonj, drugi pa jim to plačajo.![]()
Se bolj zabiti pa jih kopicijo in bozajo ps5 v omari.

In najbolj zabiti, za 10 eurov popusta kupujejo turške račune na play storu, potem pa se delajo frajerje
So pa reveži, ki so komaj spraskali za PS5, potem pa denarja zmanjka za igre in jih kupujejo, preko naročnine, iz generalnih kolekcij, iger, ki jih nihče ne več ne kupi.
Jaz bom pa igral kar hočem, tudi, če, z malo zaostanka, imam dovolj iger na ps4 (bom zaokrožil na 2000+), da mi ne bo ničesar zmanjkalo, igral pa bom tisto kar hočem, ne tisto kar Sonyu od ust pade.
Reveži, ki jim je več do tega kdaj igrajo, kot kaj igrajo. Verjetno fejstbukavi, pa se morajo pohvalit pred nekom.

So pa reveži, ki so komaj spraskali za PS5, potem pa denarja zmanjka za igre in jih kupujejo, preko naročnine, iz generalnih kolekcij, iger, ki jih nihče ne več ne kupi.
Jaz bom pa igral kar hočem, tudi, če, z malo zaostanka, imam dovolj iger na ps4 (bom zaokrožil na 2000+), da mi ne bo ničesar zmanjkalo, igral pa bom tisto kar hočem, ne tisto kar Sonyu od ust pade.
Reveži, ki jim je več do tega kdaj igrajo, kot kaj igrajo. Verjetno fejstbukavi, pa se morajo pohvalit pred nekom.
Zgodovina sprememb…

Reaper ::
Lej, zdaj bo pa počasi dosti tvojih nebuloz in žaljenja vsepovprek, ker nas vsak drugi dan ne zanima obnova tvojega prepričanja. Kako je IGRALNA KONZOLA super PC, resno? PC-ja ne kupiš, da ne obremenjuješ okolja, po drugi strani imaš stotine iger na fizičnih medijih, ker tebe z digitalnim lastništvom pa res ne bo nihče zajebaval. Spokaj se od kod si prišel, finančnih situacij ljudi, ki jih ne poznaš pa ne komentiraj, ker s tem izpadeš še večji revež. Očitno smo ti dobro stopili na žulj s turškimi računi, mogoče te pa to boli, da bi tudi to imel pa ne znaš takšnega računa narediti. Ni vse za vse, drži se svoje konzole v omari, mi bomo pa po nogavicah iskali evre, da si bomo lahko privoščili konzole, ker si si jo očitno samo ti lahko privoščil, ostali že od izzida konzole jemo pašteto. Ne bi rekel, da bi dejansko bil prisoten pri razvoju jailbreaka in iskanju exploitov, slediti navodilom z neta zna pa vsak.
Zdaj se pa držimo teme, svoje hvalospeve za jailbrake si ponovil N-krat na zadnjih nekaj straneh te teme, "no one cares", življenje gre dalje, ne bodi prizadet, ker ne delimo tvojega mišljenja in uživaj v čakanju na JB.
Pa če gremo nazaj On-topic, katere so pa kaj trenutno ugodne igre na turški PSN trgovini?
Asseto Corsa Competizione pride okoli 5 €, se splača to probati z volanom če že imam GT7 (fizična verzija, itak).
Zdaj se pa držimo teme, svoje hvalospeve za jailbrake si ponovil N-krat na zadnjih nekaj straneh te teme, "no one cares", življenje gre dalje, ne bodi prizadet, ker ne delimo tvojega mišljenja in uživaj v čakanju na JB.
Pa če gremo nazaj On-topic, katere so pa kaj trenutno ugodne igre na turški PSN trgovini?

Badwolff ::
In najbolj zabiti, za 10 eurov popusta kupujejo turške račune na play storu, potem pa se delajo frajerje![]()
Sej kul, da jailbreakas in piratiziras, vsi kdaj al pa dostkrat, sam ne vem pa, zakaj misliš, da si zarad tega car in vsi ostali gumpci.

sam ne vem pa, zakaj misliš, da si zarad tega car in vsi ostali gumpci.
Razmisliva. Objavim nekaj novic o napredkih o jailbreakanju PS5, potem se pojavi kupe, dober izraz, gumpcev in začnejo težiti. Potem si jaz mislim, da sem "car". Res ste za luno.
Zgodovina sprememb…

Badwolff ::
Gre za ton v katerem objavljaš. Večina ne mara ljudi, ki agresivno vsiljujejo svoje mnenje drugim.

celje ::
bi bilo mozno v tej temi NE pisati o JB?
vsakic ko kliknem na novo objavo, faaking jb.
odpri/te novo temo za jb, pa kogar zanima, naj tam pise/bere
vsakic ko kliknem na novo objavo, faaking jb.
odpri/te novo temo za jb, pa kogar zanima, naj tam pise/bere

bi bilo mozno v tej temi NE pisati o JB?
Tema je o PS5. JB spada zraven, imho mnogo bolj kot kako nabavit turški account za PS+.
Gre za ton v katerem objavljaš. Večina ne mara ljudi, ki agresivno vsiljujejo svoje mnenje drugim.
No, še enkrat poglej, kdo agresivno vsiljuje mnenje drugim, začneš pri mojih novicah potem pa bereš naprej odgovore (je pa res, da ko se oglasijo razni gumpci, jih ne bom šparal). Zanimivo, da meni ves čas očitate, kar počnete sami.
Zgodovina sprememb…

Razmisliva. Objavim nekaj novic o napredkih o jailbreakanju PS5, potem se pojavi kupe, dober izraz, gumpcev in začnejo težiti. Potem si jaz mislim, da sem "car". Res ste za luno.
Ni problem v informativnih objavah o JB. Problem je, da si kreten, ki si domislja da je edini, ki je slisal za JB in kot visek igralne izkusnje predlagas ljudem da horadajo 20000 iger od katerih jih 19999 ne bodo igrali in cakajo 10 let da sploh odpakirajo ps5.
je mozno na st-ju kje kaj poklikati, da ne vidim dolocenih objav?
Obstaja skripta, samo potem zamudis meltdown, ki ga nas revez dnevno dozivlja, ker ne castimo njegove logike o temu da treba imet ps5 v omari in raje kot igrat igre jih je treba hoardat v nezivljenskih kolicinah.
Predvsem se iz srca nasmejes njegom izpadom, ko naslavlja neke tretje osebe, ki ga domnevno podpirajo, pa ceprav se enega takega nismo slisal komentirat.
Na sreco se potem zavlece nazaj v svojo duplino, presteva file na diksu in potem je par mesecev mir, dokler ne naredi nov account in se zgodba ponovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()

Ni problem v informativnih objavah o JB. Problem je, da si kreten, ki si domislja da je edini, ki je slisal za JB in kot visek igralne izkusnje predlagas ljudem da horadajo 20000 iger od katerih jih 19999 ne bodo igrali in cakajo 10 let da sploh odpakirajo ps5.
Saj veš, da tako zelo lažeš, da še sebi verjameš?

Predvsem se iz srca nasmejes njegom izpadom, ko naslavlja neke tretje osebe, ki ga domnevno podpirajo
Prepričan sem, da boš rade volje s citatom podkrepil svojo laž, mar ne?

Seveda so razni meltdowni samo fantazija ljudi, ki jih smatram za navadne analfabetične primitivce, ki jih teme o jailbreaku niti ne dosegajo, ker so pač preneumni za to. Kar zganjaj naprej svoje turške sage preko affiliate idjev, dejansko pa je to samo škoda, za vse ostale.
Naj še enkrat prilepim tole

/***************************************************************************************************************************************************\
Mimogrede, povedati vam moram, da obožujem to temo, nikjer se ne vidi slovenceljstva bolje kot tu.
Slovenceljske arestante so zaprli v jail in zdaj živčno reagirajo na vsakogar, ki bi se jaila rad rešil, ker vedo, da je za njih prepozno.
Ne to, še prepričati, ga bojo hoteli, da se jim predruži, da je to za reveže, študente ipd, da so cool oni, ki so zaprti.
Enako kot v družbi, če kdo štrli ven, ga je treba hitro potegnit nazaj.
Priceless.Bom enkrat Mazzinija povabil v to temo, da lahko svoje teorije v živo razišče.
Do takrat bom pa pridno objavljal novice iz sveta prihajajočega PS5 jailbreaka, pa ne preveč škrtat z zobmi, da plombe ven ne padejo,
zobar je drag, bo zmanjkalo za turško naročnino.
\***************************************************************************************************************************************************/
Zgodovina sprememb…

Hispartija ::
Dajte ze tega bolnika enkrat ignorirat no. Naj se pogovarja sam s svojimi 37 accounti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hispartija ()

oo7 ::

to že ja, čeprav je kr dost očitnih razlik, nekak prvi vtisi ljudi ki so igral, pravijo da je par skokov v težavnosti