» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
101 / 138
»»

ales85 ::

darck je izjavil:

Pa je PS5 res boljši nakup kakor XBOX Series X

Odvisno kaj hočeš igrati. Če te zanimajo PS ekskluzive, potem nimaš druge izbire.

darck ::

Jaz da bi res bil neki hamer bi sigurno vzel konzolo in nebi se oziral koliko stane,ker pa nič ne igram pa mi je brez veze edino kdaj pa kdaj bi kaj igral pa edino Blu-Ray predvajalnik bi pa prav prišel.Trenutno imam par ur (10ur) delujoči PS3 in še to se nič ne igra čeprav sem mislil nabaviti volan in bi nekaj špilal,saj mogoče še bom.

Magic1 ::

Konzolko bi rad PS4 s vso opremo, vse perfect za preprodajo. Svizci.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Skyman ::

darck je izjavil:

Pa je PS5 res boljši nakup kakor XBOX Series X

Ce imas dobr PC potem je top ps4/5 ter PC.Ker spili kateri so za xbox so seveda tudi za PC,tisti spili kateri so samo za ps so pac samo za ps.Je pa res da loh z tem xbox pass tudi zadeve preigras na PC,tako ima moj brat nekatere igre igra na PC jih dobi prakticno zastonj(nazadnje sniper elite 5)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Imam že lep čas na prenosniku naložen SNIPER Ghot warrior 3 pa ga še nisem začel špilati nikakor se ne morem aktivirati za PS3 pa mislim kupiti igre The last of Us pa kakšne dirkaške za otroke,če bodo pridni. Pa enkrat v življenju bi rad imel volan in kaj odšpilal saj mislim da bi bilo fajn.

SNIPER ghost warrior 3

SNIPER ghost warrior 3

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

Badwolff ::

What?

oo7 ::

Ps3 se še vedno splača veliko odličnih iger pa tudi grafika ni slaba.

oo7 je izjavil:

Samo je pa počasen jaz hočem tako zadevo,da se ne čaka za kako nalaganje,ko pritisneš na gumb že šiba in se en dva tri naloži.

Imam tudi PS2 še doma res,da je odklenjen ampak to je že zgodovina :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

darck je izjavil:

oo7 je izjavil:

Samo je pa počasen jaz hočem tako zadevo,da se ne čaka za kako nalaganje,ko pritisneš na gumb že šiba in se en dva tri naloži.

Potem pa Ps5

oo7 je izjavil:

darck je izjavil:

oo7 je izjavil:

Potem pa Ps5

Saj bi takoj,ko bi bil neki gamer ampak nisem

Zdaj si pa že konkretno izmišljuješ :))

Dokler ne bo redne zaloge bodo cene zasoljene.

Sej ni fora rednih zalog,fora je to da dajejo dodatne stvar da vec dobijo EUR.Tudi jaz sem cakal pol leta pa zaloge ni bilo,pa sem dal tocno 499,99EUR.Bundli pac svoje naredijo drugace dejansko nekaj veliko ne preplacas,samo odlociti se moras ali bi rajse imel 2x jojstik 1x kamero 2x igro 1x slusalke.

Goblin ima Fifa 23+Gt7+jojstik rdec 745EUR,ce seveda komu prav pride in bi ga imel doma.

Zgodovina sprememb…

Kateri volan se bi priporočal za PS3 pa da ni cena gromozanska

gnomee ::

puginho je izjavil:

gnomee je izjavil:

xseki je izjavil:

Še vedno na zalogi. Super. Upam, da nihče tega ne kupi

Kar naj majo za takšno ceno :)

Cena sicer ni navita ker če vse sešteješ je tu tu, odvisno pa kaj od tega dejansko rabiš

Me je na koncu premagala želja po ekskluzivah in sem vzel bundle z Fifa 23 in Ratchet & Clank: Rift Apart :D

Kakšna priporočila glede iger? Kaj se splača vzet in preigrat? Zraven teh dveh v bundlu sem še vzel WRC 9 in pa NHL 23, spogledujem pa se še z Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
Ryzen 5900X,Aorus X570 Elite,32GB 3600Mhz,MSI RTX 4070TI, Samsung M2 1TB
Macbook Pro M1 16" 32 GB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gnomee ()

Magic1 ::

PS plus extra vzemi za leto in boš imel čez kapo dobrih iger.
Magic

God of war ter ragnarock,spiderman serijo.Ps+ lahko pocakas na black friday ponavadi je znizan.

Zgodovina sprememb…

gnomee ::

Kul, hvala za info! Bom pogledal :)
Ryzen 5900X,Aorus X570 Elite,32GB 3600Mhz,MSI RTX 4070TI, Samsung M2 1TB
Macbook Pro M1 16" 32 GB

Meni je kar vsec Days Gone. Pa Demon's Souls sem tufdi igral, Dying Light 2, ...

yayo ::

Obe Horizon igri, Ghost Of Tsushima, Cyberpunk...

Cyberpunk je tudi na PC :))

yayo ::

ja, sem površno bral, kot vedno, ker včasih potrebujem pozornost in streljam pametne... :P Pa CP tudi sedaj igram na pcju.

StereoFlava ::

Vse bo slej ko prej na PC, ce pa hoces igrat takoj potem pa ni druge kot PS5.

Samo enih igr je tezje igrati miska/tipk recimo fifa nasploh moras igrati na controler,ze zaradi samega driblanja itd.Proper streljacine pa seveda miska/tipkovnica pa 100 fps+

Zgodovina sprememb…

StereoFlava je izjavil:

Vse bo slej ko prej na PC, ce pa hoces igrat takoj potem pa ni druge kot PS5.

Vse? Vse pa res ne.

Skyman je izjavil:

Samo enih igr je tezje igrati miska/tipk recimo fifa nasploh moras igrati na controler,ze zaradi samega driblanja itd.Proper streljacine pa seveda miska/tipkovnica pa 100 fps+

Kontroler lahko priklopis tudi na PC...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ales85 ()

Vem da ga lahko priklopis ali tudi ne (Bluetooth)V mislih sem imel predvsem igre katerih ni za PC. Uncharted 4 sem igral na ps5,lost legacy na PC, se navadis prvo uro malo zoperno potem pa gre.

ales85 je izjavil:

Meni je kar vsec Days Gone. Pa Demon's Souls sem tufdi igral, Dying Light 2, ...

Days gone je super igra. Škoda, ker ne bo nadaljevanja.

oo7 je izjavil:

ales85 je izjavil:

Days gone je super igra. Škoda, ker ne bo nadaljevanja.

Hm, ravno sem ugotovil, da sem ze videl skriti konec... Jaz sem pa pricakoval se en kup ekstra... Skoda.

Project: The Perceiver - Debut Trailer | PS5 & PS4 Games

Witcher 3 Wild Hunt izide za novo generacijo konzol PS5 in XBOX X letos decembra.

oo7 je izjavil:

Witcher 3 Wild Hunt izide za novo generacijo konzol PS5 in XBOX X letos decembra.

In za PC (ce ze omenjas Xbox).

ales85 je izjavil:

Ja tudi za PC bo. Mislijo pa v igro nekaj dodajat od Netflix Witcherja ;((

oo7 je izjavil:

ales85 je izjavil:

Ja tudi za PC bo. Mislijo pa v igro nekaj dodajat od Netflix Witcherja ;((

Še en dodaten DLC ja. Pa če slučajno ni jasno - vsi, kateri igro že imamo, naj bi nadgradnjo dobili brezplačno.

75EUR za extra bo kar dobr nakup.

Applied to a yearly membership, PS Plus will cost the following during the Black Friday sale:

PS Plus Essential -- GBP37.49/$44.99
PS Plus Extra -- GBP62.99/$74.99
PS Plus Premium -- GBP74.99/$89.99

Zgodovina sprememb…

A ti imaš Ps5 digital ?

Nop imam navadnega z diskom.

da ne bo kdo rekel da nisem prijazen samo še 1 KOM

Komplet Playstation 5 z igro FIFA23 + igra Horizon Forbbiden West 699€
https://www.igabiba.si/products/sony-co...

Alien123 ::

700€ za konzolo :))

Ja kaj pa je to kak takšnega 700 EUR dati za konzolo kaj pa računalnik kateri stane 3.000 EUR in še več ali pa televizor za 4.000 ali 6.000 EUR. Konzola proti računalniku je v primerjavi še dosti poceni pri računalniku samo grafična kartica stane veliko več.

scipascapa ::

Konzola je zastonj.

Alien123 ::

darck je izjavil:

Ja kaj pa je to kak takšnega 700 EUR dati za konzolo kaj pa računalnik kateri stane 3.000 EUR in še več ali pa televizor za 4.000 ali 6.000 EUR. Konzola proti računalniku je v primerjavi še dosti poceni pri računalniku samo grafična kartica stane veliko več.

4k-6k tvji? :))
Lepo se te da vložit.

Sam za 3k jaz ne rabim igrat na low nastavitvah pri 30-60 fpsjih ane? Pa ne rabiš kupit glih zadnjiga gpu-ja, so cenejši tudi

Taksna je nova realnost vzemi ali pusti,in jokaj kaksne so cene.Za ta denar dobis sele sredni razred pr PC grafiko,kje je še ostalo.

Zdaj, ko ni redne zaloge lahko nabijajo cene. Ko bo če bo enkrat redna zaloga pa se bodo tudi cene umirile.

Kaj se tukaj nekateri smejite norci kupujejo televizorje tudi preko 10.000 EUR in recimo letošnji LG OLED G2 v velikosti 98" stane okrog 25.000 dolarjev pa folk tudi to kupuje seveda to so kot prvi Američani :) Drugače pa je kar dosti tudi okrog nas takih kateri televizorje kupuje za ceno 4.000-6.000 EUR

twom ::

Ali se ugodnosti izgubijo, če ti poteče Playstation Plus naročnina. Oziroma kaj če kupiš novo en teden po poteku?

twom je izjavil:

Ali se ugodnosti izgubijo, če ti poteče Playstation Plus naročnina. Oziroma kaj če kupiš novo en teden po poteku?

Ugodnosti imas samo takrat, ko imas aktivno narocnino. Ce ti potece in jo sklenes na novo kasneje, imas ponovno dostop do prejsnjih iger.

darck je izjavil:

Kaj se tukaj nekateri smejite norci kupujejo televizorje tudi preko 10.000 EUR in recimo letošnji LG OLED G2 v velikosti 98" stane okrog 25.000 dolarjev pa folk tudi to kupuje seveda to so kot prvi Američani :) Drugače pa je kar dosti tudi okrog nas takih kateri televizorje kupuje za ceno 4.000-6.000 EUR

Itak ce ste se kr na corona dodatkih....nategu zgodovine

Zgodovina sprememb…

maj88 ::

Zivijo, a prodajo kdo ps5 digital, lahko tudi kaksen bundle s fifa23 za razumno ceno

chrush ::

Digital ne, blu-ray da.

maj88 ::

chrush je izjavil:

Digital ne, blu-ray da.

Kakšna pa je kaj cena?😅
««
101 / 138
»»