» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
30 / 142
»»

jimyboy ::

"Top players planning to object to use of their likenesses in FIFA"

https://theathletic.com/news/zlatan-bal...

oo7 ::

Aha vidim, da piše v nekaterih trgovinah, da nova zaloga enkrat januarja 2021.

IL_DIAVOLO ::

Jaz sem pa slisal, da ze ta vikend ko je black friday 8-)

Kvinta ::

Napredek iz PS3 na PS4 revolucionaren, eh ki te, ravno zato, ker ni bil nek napredek sem preskočil PS4 in Xbox

Spet en pametjakovič ,ko je sam na sebe jezn ;((
A.C.A.B

skyform ::

Kvinta je izjavil:

Napredek iz PS3 na PS4 revolucionaren, eh ki te, ravno zato, ker ni bil nek napredek sem preskočil PS4 in Xbox

Spet en pametjakovič ,ko je sam na sebe jezn ;((

A človek ne sem več izrazit svojega mnenja, tebi je velik napredek, meni pa ni. Si imel kdaj snes, megadrive, saturn...?, če bi imel bi vedel kaj je res velik napredek iz generacije v generacijo, da ti čeljust dol pade.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Skyman ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

jaz pa bral da bo konec januarja 2021 zacetek februarja zaloga za vse dni.. by playgame vrjetno je v kristalno kroglo pogledal

IL_DIAVOLO je izjavil:

Je samo PS5 pa verjetno ne bo nikjer za dobiti razen na Bolhi po zasoljeni ceni.

IL_DIAVOLO ::

Bomo videli, tako sem slisal :)

Saj bi bilo dobro drugače črni petek PS5 rečmo - 80% :)) to bi se pobili.

adict123 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Lahko morda zaupaš katera trgovina?
there's no chemical solution to a spiritual problem

Amazonovi dostavljavci očitno zdaj kradejo PlayStation 5 konzole

https://hop.si/2020/11/23/amazonovi-dos...

Kaj ? :|:O

Na Ebay PS5 konzole po 10 000 $ in več ?

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R...

chucki ::

Zidje so zacetniki proti tem lopovim. Cudno da ebay to ne umakne dol
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Argica ::

@PlayStation
We want to thank gamers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year - please stay in touch with your local retailers.

PS5 Sold an Estimated 2.1 to 2.5 Million Units Worldwide on Launch Days - Sales

https://www.vgchartz.com/article/446429...

Argica ::

jimyboy ::

Skupina scalperjev v UK preprodala 3500 PS5.

https://www.videogameschronicle.com/new...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Anney ::

Fascinantno, včasih bi res moral biti človek na pravem mestu in malo reskirat. Že iz enega vijoličnega bi lahko naredil dober deal, fascinantno.

Zato pa pravijo, da pametni služijo, ko imajo nori denar
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

adict123 ::

Ste že kje zasledili, da bi konzola bila na voljo danes?
there's no chemical solution to a spiritual problem

yayo ::

nekaj se napoveduje, da bo 6.12. ampak verjetno spet za tiste, ki so prednaročili še poleti.

Bantani ::

A kdo kaj ve kdaj pride kakšen ssd 1-2Tb za ps5?

Skyman ::

Folk je dal notri navadnega samsung m2 ssd,pa ne deluje ker te fukncije NI oz bo sony naknadno dal firmware za suport m2 ssd.jev

Kje je uni tako opevani black friday ps5?

jimyboy je izjavil:

Skupina scalperjev v UK preprodala 3500 PS5.

https://www.videogameschronicle.com/new...

To bodo hudi zaslužki.

Magic1 ::

So lahko lepi zaslužki, sam so ilegalni. Tukaj v EU se lahko zajebavajo, ko se davčne nihče ne boji. Če se bo Ameriška davčna lotila njihovih skalperjev pa bo žur. Vprašanje časa je, kdaj bo kakšen senator popizdil, ker ne bo mogel kupiti konzole otroku.
Magic

PlayStation Fans So Desperate for PS5 Stock They Brought Their Beds to GameStop

https://www.pushsquare.com/news/2020/11...

messi1985 ::

Naj povem da tisti ki mislite igrat igre(katere to podpirajo) na 120hz,pazite,ps5 ne podpira zaenkrat vseh monitorjev. Sam sem probal tri razlicne 144hz 1080 in pa 1440p in nobeden ni delal. Zdaj imam Benq EX2710 in je odlicen in ps5 je takoj zaznal 120hz.deluje brez problema. Pravtako Sony tv mislim da X900H, tudi preverjeno po updatu deluje.

filip007 ::

To je zarota, zavlačujejo, da bodo več starih zalog prodali od PS4 prodali.:D
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: filip007 ()

springfield ::

messi1985 je izjavil:

Naj povem da tisti ki mislite igrat igre(katere to podpirajo) na 120hz,pazite,ps5 ne podpira zaenkrat vseh monitorjev. Sam sem probal tri razlicne 144hz 1080 in pa 1440p in nobeden ni delal. Zdaj imam Benq EX2710 in je odlicen in ps5 je takoj zaznal 120hz.deluje brez problema. Pravtako Sony tv mislim da X900H, tudi preverjeno po updatu deluje.

To je verjetno odvisno od verzije HDMI, ki jo podpira monitor. Menda mora bit vsaj 1.3 za 1080p@120hz in 2.1 za 4k@120k.
Drugace bi tudi blo fajn, da napises kateri monitorji ti niso delali.

springfield je izjavil:

messi1985 je izjavil:

To je verjetno odvisno od verzije HDMI, ki jo podpira monitor. Menda mora bit vsaj 1.3 za 1080p@120hz in 2.1 za 4k@120k.
Drugace bi tudi blo fajn, da napises kateri monitorji ti niso delali.

Ne hdmi nima veze. Nekateri monitori delujejo na 1.4 celo 1080p 120hz,imas na youtube. Vecina jih pa tako ima 2.0,in zaenkrat jih ogromno ne deluje na ps5, enostavno ne zazna. Baje pride update. 2.1 hdmi pa potrebujes za 4k 120hz

Zakaj bi sploh priključil Ps5 na monitor kateri je vsaj 5x manjši od televizije ?
A.C.A.B

Kvinta je izjavil:

Zakaj bi sploh priključil Ps5 na monitor kateri je vsaj 5x manjši od televizije ?

Cist enostavno: Respons time, input lag.. A mislis da imas na 55inch boljso sliko kot jaz na 27? 😀 Ips monitor, 144hz, hdr.. Stane 200€. tv 120hz te stane 1000€.

Jaz mam na mojem 65" za svoje oči super sliko nobenega laga in ostalih bučk katere vidijo in slišijo samo avdio in videofili pa še ti se zmerom skregajo med sabo .... sicer pa kakorkoli zarad mene lahko igrate na 10" ekranih;((
A.C.A.B

Amdforce ::

Raje igram na zanic 75" kot super duper dobrem 27", vedno.

Jaz imam tudi raje TV za konzolo kot monitor.

springfield ::

Sony tudi >:D

vres.ales ::

Ne predstavljam si, da bi na stolu sedel in igral igre na konzoli. Zato imam PC, konzola pa obvezno iz kavča, ki je 4m vstran, še 65 mi je za kaki co-op premala

The Wiber ::

Kvinta je izjavil:

Jaz mam na mojem 65" za svoje oči super sliko nobenega laga in ostalih bučk katere vidijo in slišijo samo avdio in videofili pa še ti se zmerom skregajo med sabo .... sicer pa kakorkoli zarad mene lahko igrate na 10" ekranih;((

Ja, saj človeško oko vidi samo 30 fps ... Dokler zgoraj naštetih bonbončkov ne poskusiš, jih ne moreš razumeti. No, saj boš videl razliko med 60 in 30 fps na PS5.

messi1985 je izjavil:

Kvinta je izjavil:

Cist enostavno: Respons time, input lag.. A mislis da imas na 55inch boljso sliko kot jaz na 27? 😀 Ips monitor, 144hz, hdr.. Stane 200EUR. tv 120hz te stane 1000EUR.

Zlahka, IPS je največji šrot kar se tiče slike, HDR na 200EUR IPS, to sploh ni HDR, ko boš imel kak dober 55" OLED ali FALD TV boš videl kaj je dobra slika, trenutno dobiš odlične FALD TVje kot Sony 55XH90 in Samsung 55Q80T že za 800EUR, monitor za 200EUR pa je navadn šrot kar se tiče slike proti teh TVjih. Seveda je input lag prednost na monitorjih, ni pa sploh tako slab na teh novih TVjih.

Samsung Q80T
1080p @ 120 Hz 5.4 ms
1440p @ 120 Hz 5.3 ms
1440p @ 60 Hz 9.8 ms
4k @ 60 Hz 9.8 ms
1080p with Variable Refresh Rate 6.4 ms
1440p with VRR 7.2 ms
4k with VRR 7.1 ms

Zgodovina sprememb…

The Wiber je izjavil:

Kvinta je izjavil:

Ja, saj človeško oko vidi samo 30 fps ... Dokler zgoraj naštetih bonbončkov ne poskusiš, jih ne moreš razumeti. No, saj boš videl razliko med 60 in 30 fps na PS5.

Glej jaz vidim razliko v vsaki slikici, 30fps je zame no-go in ti povem, da je igrati na dobrem 55" TVju dosti boljša izkušnja kakor na IPS monitoru kot je napisal messi1985. Vzamem any day večjo in lepšo sliko od TVja kot pa 27" 144hz monitor. Novi TVji kot Sony XH90 pa že imajo 4k@120hz, in ima dosti boljšo sliko kot bilo kateri IPS monitor. Potem pa imaš 48" LG CX OLED z 4k@120hz, ko enkrat to vidiš boš v trenutno pozabil na IPS monitor in takšni TVji imajo več bonbončkov kot pa monitori.

Zgodovina sprememb…

kitl76 ::

Kdo sploh še ima monitor. Jaz imam na PC-ju 4k Samsung TV 43" top zadeva.

Machete ::

FPS lives matter!

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Seveda da, to noben ne zanika, ampak tip je rekel, da njegov 200EUR vreden 27" IPS monitor prikaže boljšo sliko kot 55" TV za 1000EUR, neumna izjava.

Zgodovina sprememb…

kitl76 je izjavil:

Fora je v tem, da se monitori sploh ne splačajo več kupit, ker so predragi za to kaj nudijo, če hočeš kvalitetn monitor lahko daš okgor 400-500€ ali pa več. Ta boljši IPS 4k monitori stanjeo med 700-1000€ in to v 27-32", bolano in še ti so daleč od slike, ki jo nudijo kvalitetni 55" FALD TVji za 900-1100€. Monitor, se še samo splača za navadno uporabo, kak poceni za 100-200€, kaj boljšega pa je vse predrago.

mile ::

kitl76 je izjavil:

kater model točno?

z3ro ::

Jaz na konzoli vedno igram na monitorju, ker igram večinoma FPS multiplayer igre in mi TV ne sede. Za kak NBA, FIFO, F1 ali kaj takšnega pa normalno TV zmaga.

Bantani ::

Tudi jaz sem prešaltal iz monitorja na tv.Odličen FALD ali OLED TV zmaga vsaj meni.Pa,da imaš 55,65-75 col.prava poezija:)

Gregor P ::

Očitno je razlika, če rabiš monitor oz. TV za normalno zabavo, ali profesionalno igranje:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

clio24v ::

Lexus Style

filip007 ::

HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

xseki ::

Jutri ob 12:00 bo Libro.at spet imel na voljo PS5. https://www.libro.at/ps5

Za tiste, ki živite blizu meje, namesto svojega naslova, vnesite naslov svoje najbližje Libro poslovalnice in jih nato obvestite o naročilu. Plača se z kartico.

Dostava do 18.12.2020.

Predvidevam, da ima Austria že drugo pošiljko?
««
30 / 142
»»