» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
144 / 144
»
»»

garrv ::

Eeehmm, nova PS 5 košta cca 500 eurov, kar je manj kot letošnja Golobičnica tako da ne vidim razloga da se je ne nabavi. Predvidevam da bi mulci radi igrali igrice ker ostali sošolci nabijajo GTA 5 in podobno sranje, vi pa bi jim uturili refurbished PS 4 in bi si sposojali igre?
Zdaj če bi mularija igrala samo eno igro nonstop, in jim je vseeno za visual quality in FPS in podobno, potem je PS 4 dobra. Ker pa bodo vsako leto bolj zahtevni, mislim da ni tako težko skeširat 500 ojrov za PS 5. Kje pa sedaj igrajo igre, na telefonu ali imajo PC?
Moji starši so mi tudi pridigali da lahko uporabljam PC samo če bom "priden", potem sem pa sam zaslužil denar da sem si kupil svoj PC, na katerega niso imeli vpliva. No offense, ampak če bi rad razveselil svoje otroke za božička raskiraj 250 evrov več in kupi nov PS 5.
Če je pa res huda finančna kriza, pošlji mi ZS pa se dogovorima za dobro ceno za rabljen PS 4.

Magic1 ::

Digital ps5 so bile 350€, disc 450€ ta mesec. Kupovat ps4...
Magic

chucki ::

Ja mal je zamudil s cenami.....sedaj ne bodo sle vec dol zaradi podrazitve rama. Za black friday so najcenej

Mediamarkt jih se ima po 349eur
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chucki ()