» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
142 / 142
»
»»

Seljak ::

Ja, nujno z hladilnimi rebri. Ta ima prav licenco za PS5, ti pa lahko daš not tudi s Temu-ja, če želiš. Ampak saj veš, že sama konzola se greje in jaz nebi rizkiral ;)

Grimnir3 ::

https://www.tomshardware.com/features/p...

Sodeč po testih je povsem zadosti že brez heatsinka in brez pokrova na nvme reži.

Seljak je izjavil:

Ja, nujno z hladilnimi rebri. Ta ima prav licenco za PS5, ti pa lahko daš not tudi s Temu-ja, če želiš. Ampak saj veš, že sama konzola se greje in jaz nebi rizkiral ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

bpr123 ::

Seljak je izjavil:

Imam Lexar NM790 4TB ampak brez hladilnih reber. Razmišljal sem da bi iz ali-ja kupil en generičen nve hladilnik, ki dimenzijsko ustreza. Sej blok alumija je pač blok aluminija pa termalni padi.

Če že imaš SSD potem pač samo dokupi hladilne rebre ;) Zagotovo je bolje, da so gor hladilne rebre.

Bici ::

A ni zahteva da ima nvme dram cache?

Ja. Ta ki sem jaz napisal ima nvme

oo7 ::

Report: Gears of War E-Day and State of Decay 3 Are Coming to PS5

https://mp1st.com/news/report-gears-of-...

WallSreet ::

Neumno vprašanje ampak ali obstajajo download torrenti za PS igre? Recimo za PC igre imamo polno PS ISO torrentov kjer lahko vse skupaj povlečeš in potem igraš. Ali je kaj podobnega za PS ali so pri PS-ju večje restrikcije in je igro mogoče zgolj kupiti bodisi v fizični oziroma digitalni obliki?

Razmišljam ali bi si raje kupil novi PC in imel igre "zastonj" ali pa da si kupim PS5 ki je bistveno cenejši od računalnika vendar bi potem moral kupovati precej drage igre. Ali obstajajo torrent strani s PS igrami?

Infire nima pod PS nobenih iger, prav tako sem preveril pri RARBG in prav tako ne najde ničesar, kar pomeni (predvidevam) da je igre za PS možno zgolj kupiti preko fizične oziroma digitalne oblike?

Legon ::

Torrent stvari seveda obstajajo, samo pogajanjal na ps5 boš bore malo. No razen če, kot ti bo dežurni klovn razložil, kupiš prvo edicijo PS5 na ebay za par tisoč eur, jo zaviješ v alu folijo in spraviš v omaro za 10 - 15 let. V tem času bo na voljo jailbreak, do takrat se pa mastiš nad tem kako veliko kolekcijo iger imaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Legon je izjavil:

Torrent stvari seveda obstajajo, samo pogajanjal na ps5 boš bore malo. No razen če, kot ti bo dežurni klovn razložil, kupiš prvo edicijo PS5 na ebay za par tisoč eur, jo zaviješ v alu folijo in spraviš v omaro za 10 - 15 let. V tem času bo na voljo jailbreak, do takrat se pa mastiš nad tem kako veliko kolekcijo iger imaš.

Sicer ne razumem kaj si sploh želel povedati ampak sklepam da za Playstation torrenti ne obstajajo in da je potrebno igro bodisi kupiti v fizični ali v digitalni obliki. To me je na koncu zanimalo kajti vse skupaj je vključeno v končno celo kjer bi pri nakupu PC-ja prihranil pri igrah ki bi jih lahko potegnil iz torrent strani in pri tem prihranil nekaj denarja, kljub temu da bi me računalnik stal bistveno več kot PS5. Pri PS5 ki je bistveno cenejši so pa potem igre po 50-100€ tako da na dolgi rok se mi bolj splača kupiti PC.

Se pa spomnim da je imel Partis tudi PS igre gor tako da ne vem kako zdaj tega ni več? Ali je Sony popolno zatrl piratstvo ali v čemu je fora?

Magic1 ::

Pač PS5 še ni shekan in posledično ti torrenti ne bi pomagali. Oziroma je heck za začetne verzije, katero boš pa skoraj nemogoče dobil. Poglej PS plus naročnino, če ima dosti iger, ki bi ti ustrezali. Vzameš za nekih 80€ letno in preigraš vse kar je pametnega. Drugače pa na PS lahko kupuješ fizične medije, ki jih lahko nato prodaš.
Magic

Magic1 je izjavil:

Pač PS5 še ni shekan in posledično ti torrenti ne bi pomagali. Oziroma je heck za začetne verzije, katero boš pa skoraj nemogoče dobil. Poglej PS plus naročnino, če ima dosti iger, ki bi ti ustrezali. Vzameš za nekih 80€ letno in preigraš vse kar je pametnega. Drugače pa na PS lahko kupuješ fizične medije, ki jih lahko nato prodaš.

Hvala da si razložil. Kako pa to da je imel Partis ogromno PS iger? Se še dobro spomnim da so imeli tam polno iger tudi za PS kjer si jih preprosto povlekel dol in si jo lahko potem igral. Drugače sem pa zdajle pogledal mesečno naročnino, sklepam da si govoril o tem:

https://www.playstation.com/en-us/ps-pl...

Drugače pa, kako ostali ki imate PS, ali kupujete igre ko izidejo in jih potem ko se naveličate enostavno prodate (če so v fizični obliki)? Ali se da igro v digitalni obliki prodati oziroma zamenjati? So kar precej drage te igre, lahko tudi do 100€ tako da sem kar precej v dvomih. Pri PC-ju bi imel praktično vse igre zastonj.

Legon ::

Glede na toda si evidentno star manj kot 15 let se kar drži PC in piratiziranja. NA PS5 to še lep čas ne bo in če so ti igre predrage že v naprej to pač nima smisla. Kot že rečeno iger za PS (od prve do zadnje generacije) je na voljo na torentih kolikor jih hočeš. Ampak na PS5 jih ne boš mogel igrat, ker trenutno še ni mainstream rešitev za piratiziranje na PS5. So pa za starejše verzije PS.

yayo ::

Najlažja stvar je preslikati igro v nek iso ali nevemkajjedanesaktualno fajl in jo dati na internet v pričakovanju cracka ali jailbbreaka konzole. Kar pa ne pomeni, da jo bo mogoče igrati v nekem normalnem času. Digitalne igre ne moreš prodati, le fizično, kar jaz običajno počnem, ko sem končal z njo, ker me redko prime, da bi kaj ponovno preigral. Pa, če me prime ponavadi najdem staro igro za 15-20 evrov oziroma izide kak remaster za novo generacijo konzole ali pc.

Točno tako. Kot frišen na PS5 vzameš PSplus extra za eno leto in v tem času preigraš katalog dobrih zadev. Zdaj je redna cena 125EUR, parkrat na leto dobiš -25%. Drugače pa kakšne nove izide kupim na mediju takoj ob izidu in nato prodaš za 3/4 cene.
Do decembra še imam naročnino, potem pa ne bom več podaljšal. Malo so se opustili pri Sony-u, to se zgodi brez konkurence(oziroma, ko je Nintendo konkureca še bolj mental). Letos so dodali le Jedi survivor in Hogward... Bom raje game pass na PCju vzel.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Haha, to se že norca delajo. Jedi survivor bodo ta mesec ukinili iz kataloga. WTF, po mojem mnenju edina dobra igre, ki so jo dodali letos, gre že ven.
Magic

oo7 ::

Jeff Grubb: "He is comfortable saying that Sony is planning a State of Play or maybe a PlayStation Showcase around the end of September."
««
142 / 142
»
»»