Forum » Loža » Razlika med pismonošo ter raznašalcem?
Razlika med pismonošo ter raznašalcem?
John300 ::
Al mi lahko kdo pove, kakšno delo ima raznašalec na pošti Slovenije? Delovni čas ter kdo bolj nasrka, raznašalec al pismonoša? Samo splošno vem, kakšna je razlika, sam bi blo dobr če mi kdo ko se bolj spozna na to razloži.
Raznašalec najbrž dela v mestu, kupe reklam raznaša ter začne že okol 4 zjutr?
Hvala:)
Raznašalec najbrž dela v mestu, kupe reklam raznaša ter začne že okol 4 zjutr?
Hvala:)
- premaknil iz Problemi človeštva: Mavrik ()
fosil ::
V Ljubljani vidim da pisma in reklame raznaša ista oseba, ki mu jaz pravim kar poštar.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
čuhalev ::
Raznašalec je zame oseba, ki prinaša časopise, torej naročeno gradivo neke medijske hiše ali tiskarne. Ker je v manjših krajih manj naročnikov ali so ti raztreseni, potem za znižanje stroškov njegovo vlogo raznašalca prevzame pismonoša poštar.
Ker mi pakete prinaša druga oseba (ne vsakodnevni poštar na motorju), sklepam, da je naloga raznašalca pri Pošti Slovenije dostava paketov ali pisemskih vreč med poštami.
Ker mi pakete prinaša druga oseba (ne vsakodnevni poštar na motorju), sklepam, da je naloga raznašalca pri Pošti Slovenije dostava paketov ali pisemskih vreč med poštami.
John300 ::
V Ljubljani vidim da pisma in reklame raznaša ista oseba, ki mu jaz pravim kar poštar.
Te "briljantne" posplošitve niso cisto nič koristne.
To je tako, kot da bi rekel front-end dev ter back-end dev je za nekoga developer, kar pa je zelo nespecifično ter nestrokovno ze pri taki banalni primerjavi.
konspirator ::
Med obema je razlika samo v plači (-200 eur raznašalec), oba (če ciljaš na oglas pošte Slo) delata popolnoma enako delo.
Sedaj lahko vidiš, kako pametni so ceo kravatarji ekonomisti pri PŠ.
Sedaj lahko vidiš, kako pametni so ceo kravatarji ekonomisti pri PŠ.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mordhau (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9106 (2856) | cias |
» | ZaposlitevOddelek: Loža | 1726 (928) | Uporabnik45 |
» | Kvatno magnetni analizer - ne nasedajteOddelek: Loža | 8640 (5910) | Pac-Man |
» | Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18977 (11607) | Šimpanz |