Forum » Pomoč in nasveti » Scheduled task
Scheduled task
analogitis ::
Živjo, bi potreboval malo vaše pomoči:)
Ustvaril sem scheduled task, da naj bi se racunalnik ugasnil zvecer, pa se je nekaj zalomilo in sedaj se racunalnik sam ugasne v minuti, ko se logiram v račun. Logiram se preko prstnega odtisa in se gesla več ne spomnim. Sem poskušal dostopati do scheduled taska preko drugega uporabnika, vendar zahteva geslo uporabnika(tega se ne spomnim). Obstaja kakrsnakoli moznost, da se v tej minuti prekliče ta task, da se računalnik ugasne?
Hvala, Aa
Ustvaril sem scheduled task, da naj bi se racunalnik ugasnil zvecer, pa se je nekaj zalomilo in sedaj se racunalnik sam ugasne v minuti, ko se logiram v račun. Logiram se preko prstnega odtisa in se gesla več ne spomnim. Sem poskušal dostopati do scheduled taska preko drugega uporabnika, vendar zahteva geslo uporabnika(tega se ne spomnim). Obstaja kakrsnakoli moznost, da se v tej minuti prekliče ta task, da se računalnik ugasne?
Hvala, Aa
analogitis ::
ubistvu je pod Control Panel > System and Security > Administrative Tools > Task Scheduler. Predvidevam, da je del operacijskega sistema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win10 disk cleanup - avtomatskoOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (514) | Ijus |
» | PC se sam zažene iz sleep modeOddelek: Operacijski sistemi | 791 (627) | DoberDan |
» | Opravilo, ki ob določenem času omogoči drugo opravilo in ga potem spet onemogoči...Oddelek: Operacijski sistemi | 1527 (1310) | Mercier |
» | Avto start program ???Oddelek: Programska oprema | 1876 (1621) | Madafaka |
» | Seti (ikona)Oddelek: Programiranje | 1041 (938) | whatson |