Forum » Na cesti » Vožnja skozi rdečo - Kamere Maribor
Vožnja skozi rdečo - Kamere Maribor
jozeprevoz ::
Lep pozdrav.
Delam seminarsko nalogo in rabim podatek, koliko kamer trenutno preverja voznjo skozi rdeco(pri semaforjih) v Mariboru. Našel sem članek pred 8 meseci, da nobena, pa me zanima, če se je kaj spremenilo v tem času? Sploh po tisti nesreči nogometašev oz. ali je še vedno številka 0? Če kdo ve.
Hvala
Delam seminarsko nalogo in rabim podatek, koliko kamer trenutno preverja voznjo skozi rdeco(pri semaforjih) v Mariboru. Našel sem članek pred 8 meseci, da nobena, pa me zanima, če se je kaj spremenilo v tem času? Sploh po tisti nesreči nogometašev oz. ali je še vedno številka 0? Če kdo ve.
Hvala
jozeprevoz ::
Kaj pa stacionarni radarji? Kanglerjevi že neka časa ne obratujejo? Kaj pa drugi, če sploh so?
cuxoh ::
jozeprevoz je izjavil:
Kaj pa stacionarni radarji? Kanglerjevi že neka časa ne obratujejo? Kaj pa drugi, če sploh so?
Iskrini radarji so neaktivni in "čakajo" na odstranitev (oz. spremenjeno funkcionalnost izven konteksta radarjev, nič še ni dogovorjeno).
Drugih ni.
Furbo ::
jozeprevoz je izjavil:
Lep pozdrav.
Hvala
Ja vprašaj na občini ane.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Voznja v rdeco luc... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20427 (16716) | anketar |
⊘ | prevozil rdečo, policaj ustavu, plaču bom 125 eurOddelek: Loža | 3855 (3329) | Mavrik |
» | Sistem za detekcijo prevožene rdeče luči je mogoče zlorabiti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10673 (8179) | poweroff |
» | Kje vse so radarji?Oddelek: Loža | 3928 (2909) | Roadkill |