» »

JScript..

JScript..

darh ::

a kdo slucajno ve kako v TEXTAREA al pa kr v en navadn input box vstaviš en tekst v tisti pozicijo k ima uporabnik kazalcek gor... a zastopte ?

al pa tko: uporabnik oznaci eno besedo sredi teksta, klikne na knofek in se mu na zacetku in na koncu selecta napise, recimo <B> ??

povsod k sem gledu, k majo tko kt na slotechu, za vnasanje linka in teh stvari, vsakemu se na koncu teksta napise... how the fu*k pa to nardis nekje nasred...

ena moznost k sem jo tud premleval je, da dobis selectan tekst ( ampak ne vem kako naj bi ga dobu.. hehe ) in pol poiščeš in zamenjaš v tekstu to besedilo z takim kt je treba.....

any clues??
Excuses are useless! Results are priceless!
  • spremenil: darh ()

yimi ::

x-bite: imam enak probem, do sedaj sem našel samo da lahko označiš celoten text to je pa tudi vse. Iskal sem pa tudi kakšno funkcijo, ki bi prebrala trenutno pozicijo miške, potem bi se pa malo s substrnigi poigral pa bi blo, sam predvidevam, da je težava v tem, da ko enkrat pritisneš določen gumb, kruzorja ni več v tekstu.
Doma imam tudi knjigo o JavaScriptu (kao za html 4), samo nisem zasledil nobene podobne funkcije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Feedback & priporočila

Oddelek: Izdelava spletišč
101422 (1249) DiTi
»

joecell

Oddelek: Loža
122858 (2482) Tio2
»