Forum » Elektrotehnika in elektronika » mikro casovno stikalo
mikro casovno stikalo
urosh ::
Pozdravljeni.
Za prezracevanje hise iscem mikro casovno stikalo, ki bi ga lahko skril v dozo. Po nekaj urah iskanja, nekaj takega ne najdem. Ventilator ima casovnik, ampak to je v bistvu samo casovnik, kjer lahko nastavim cas delovanja po vklopu (stikalo, luc, ...). Jaz bi pa rad cisto navadno casovno uro, kjer recem vklopi takrat, izklopi takrat. Ce je mozno da je nastavitev dnevov, ok, ce nima, tudi ni panike.
Hvala za namige, kje iskati.
Za prezracevanje hise iscem mikro casovno stikalo, ki bi ga lahko skril v dozo. Po nekaj urah iskanja, nekaj takega ne najdem. Ventilator ima casovnik, ampak to je v bistvu samo casovnik, kjer lahko nastavim cas delovanja po vklopu (stikalo, luc, ...). Jaz bi pa rad cisto navadno casovno uro, kjer recem vklopi takrat, izklopi takrat. Ce je mozno da je nastavitev dnevov, ok, ce nima, tudi ni panike.
Hvala za namige, kje iskati.
...:TOMI:... ::
Če imaš prostor v omarici, vgradi tole zaporedno z varovalko:
Schneider electric 15336 ba time switch. IH 24h ARM.
Schneider electric 15336 ba time switch. IH 24h ARM.
Tomi
urosh ::
Mikro je navadna elektro doza.
V omarici je prostor, seveda pa za vsak ventilator ni vlečen posebaj kabl. In bi bilo malo glupo, če mi potem luč nebi delala :)
Zato rabim nekaj, kar lahko skrijem v dozo. Če nebo drugo, bom uporabil stikalo za luč/rolete/pametno vtičnico in upravljal preko zwave protokola (pametna hiša, nekaj takega https://www.amazon.de/Fibaro-Universal-... ) . Kontroler in nekaj vtičnic že imam. Sem upal na kaj cenejšega in enostavnejšega...
V omarici je prostor, seveda pa za vsak ventilator ni vlečen posebaj kabl. In bi bilo malo glupo, če mi potem luč nebi delala :)
Zato rabim nekaj, kar lahko skrijem v dozo. Če nebo drugo, bom uporabil stikalo za luč/rolete/pametno vtičnico in upravljal preko zwave protokola (pametna hiša, nekaj takega https://www.amazon.de/Fibaro-Universal-... ) . Kontroler in nekaj vtičnic že imam. Sem upal na kaj cenejšega in enostavnejšega...
Floralys ::
Doze pridejo v različnih velikostih in tudi "navadna" ne pove dosti, saj si to lahko vsak predstavlja drugače.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 50 51 52 53 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 481717 (382) | Lonsarg |
» | pametna hiša, stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18222 (2712) | kriptobog |
» | vtičnice, stikala za luči... (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17501 (8879) | marjan_h |
» | Casovno stikalo za bojlerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7698 (6606) | dreta |
» | Električna napeljava (homemade ali strokovnjak?) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44299 (38430) | smile- |