» »

Je kdo tukaj iz UK in razmišlja o Spotify?

Je kdo tukaj iz UK in razmišlja o Spotify?

Jerry000 ::

Mogoče malo čudno vprašanje, jaz, moj brat in mogoče se še kdo priključi zraven iščemo neko osebo ki živi v UK in da ga mika kupiti Spotify (mesečna naročnina). Baje, če ta oseba v UK vzame family pack (za 6 ljudi) in nas doda, potem baje ni več potrebno imeti VPN in še na mobilniku imaš nekaj dodatnih opcij na voljo. Nisem pa povsem 100%, ampak bi poskusil. Torej če se nas nabere nekaj oseb, si 13 funtov (cca) razdelimo in nas tako posledično manj pride mesečno plačevanje, vsi pa imamo tako svoje accounte :).

matejzr ::

Tako nekako bi naj bil postopek nakupa:

1. Greš na banko po viso electron (splača se Banka Koper)
2. Registriraš se na paypalu, izbereš državo UK, daš noter nek fake naslov
3. Uporabiš TunnelBear za registracijo in prijavo na Spotifyu
4. Plačaš naročnino preko paypala
5. Probaš, če dela normalno vse.
6. Zapreš TunnelBear in to je to :)

Jaz imam sicer Madžarski račun, ker je samo 5€ mesečna naročnina, drugače pa dela vse brez problema tudi app na androidu.

matejzr je izjavil:

Tako nekako bi naj bil postopek nakupa:

1. Greš na banko po viso electron (splača se Banka Koper)
2. Registriraš se na paypalu, izbereš državo UK, daš noter nek fake naslov
3. Uporabiš TunnelBear za registracijo in prijavo na Spotifyu
4. Plačaš naročnino preko paypala
5. Probaš, če dela normalno vse.
6. Zapreš TunnelBear in to je to :)

Jaz imam sicer Madžarski račun, ker je samo 5€ mesečna naročnina, drugače pa dela vse brez problema tudi app na androidu.

So takšne razlike v cenah? 5€ se pa res splača :). Če sem prijavljen kot UK, lahko še menjam državo?
Hvala ti za ta info, Paypal že imam ampak imam Slovenijo za državo.

Tr0n ::

V bistvu je za poslusanje Spotify dovolj ze, ce uporabis kak browser extension (recimo ZenMate VPN) ko se loginas v Spotify web player. Za tem ti bo seja drzala nekje 2-3 tedne brez uporabe VPN programov/extension-ov. V tem casu lahko uporabljas phone in desktop app, nakar se spet loginas preko VPN, ko seja potece.

Narocnina naceloma ni potrebna, edino ce rabis higher quality audio. Reklam je tudi bore malo, ce dostopas preko slovenskih ISP IPjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

matejzr ::

Če hočeš obdržat slovenski Paypal račun potem obvezno potrebuješ novo kartico za nov Paypal račun. Tudi državo lahko spremeniš še na Spotifyu (pogooglaj "change country spotify"). Cene se pa tudi kar fajn razlikujejo, meni je bila nekako najbolj ugodna Madžarska varianta :)

Hm...trenutno sem na Abanki in že imam viso electron, ne bi rad še ene mel samo za Spotify :). Trenutno sem v dogovoru z enim iz UK ki bi vzel Family pack in da si razdelimo mesečni strošek in imamo tako vsi premium in svoje accounte :). S tem me tudi pride 5€ mesečno (trenutno smo trije). Free verzija ima na telefonu omejitve če se ne motim? Kako je pa z sync na free? Ima Desktop tudi kakšne omejitve na free?

Tr0n ::

Free phone app ima omejitve ja (omejen skip, samo shuffle), ampak desktop free teh omejitev nima.

kow ::

@Jerry000
Skoraj gotovo bi/bos krsil service agreement, ker ne boste v istem gospodinjstvu.

Jaz sicer uporabljam Deezer, ki je na voljo tudi v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Kolikor berem je ogromno folka na family in uporabljajo bratranci, frendi itd. V najslabšem primeru te samo vržejo dol iz family plana? Nove kartice za plačevati Spotify res neb delal.

kow ::

Domnevam, da jim je v interesu predvsem privabljanje novih clanov in zavestno tolerirajo krsitve.

kow je izjavil:

Domnevam, da jim je v interesu predvsem privabljanje novih clanov in zavestno tolerirajo krsitve.

Ja, berem da jih je veliko preko family (frendi, tudi iz drugih držav) in si delijo strošek. Samo ne vem, ali je napaka da sem dal povezavo z FB (registriran sem preko maila, v profilu sem dal pa da me z FB še poveže).

A paypal pobere kaj provizije, če nekomu pošljem denar v UK? Oziroma bolj natančno. Če je en v UK in mu pošljem denar v € preko PayPal, bo od to videl € na svojem računu al njegovo default nastavljeno valuto torej funte?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon Music Unlimited

Oddelek: Loža
358245 (2214) Robert
»

itunes, spotfy, google music.....

Oddelek: Mobilne tehnologije
479447 (7339) Romancek1
»