Forum » Pomoč in nasveti » Trackball drajverji
Trackball drajverji
Yurko ::
Hoj!
Mam en trackball od firme Qtronix model Libra 90. Problerm je sledeč: mam enga kolega, ki je invalid in mu taka reč prav pride. Men je zadeva še va času DOSa in Win311 delovala krasno z driverji, ki sem jih dobil zdraven, v Win9x/2k pa mi zadeve ne uspe in ne uspe inštalirati (je ne prepozna tudi kot navadne miši, ne z driverji na strani firme - BTW, pod DOSom pa še vedno dela BP). Me zanima, a ma kdo kaj podobnega in mu je uspelo obuditi k življenju pod 'sodobnimi' OSi?
LP, Yurko
Mam en trackball od firme Qtronix model Libra 90. Problerm je sledeč: mam enga kolega, ki je invalid in mu taka reč prav pride. Men je zadeva še va času DOSa in Win311 delovala krasno z driverji, ki sem jih dobil zdraven, v Win9x/2k pa mi zadeve ne uspe in ne uspe inštalirati (je ne prepozna tudi kot navadne miši, ne z driverji na strani firme - BTW, pod DOSom pa še vedno dela BP). Me zanima, a ma kdo kaj podobnega in mu je uspelo obuditi k življenju pod 'sodobnimi' OSi?
LP, Yurko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri driver potrebujem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1308) | SloBiscuit |
» | primerni driverji za ALL IN WONDER 9800 SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1143) | Jakka |
» | nokia 7650 in povezava z Pcjem preko bluetoothOddelek: Strojna oprema | 1695 (1613) | partysound |
» | Vprasanje(Linux& vmware Worksation)Oddelek: Programska oprema | 1226 (1046) | noraguta |
» | PCI kartica 2Serial-1Parallel portOddelek: Strojna oprema | 841 (732) | 3ton |