» »

Mindfactory vracilo izdelkov

Mindfactory vracilo izdelkov

SupLama ::

Pozdravljeni,

RAM, ki sem ga prejel od Mindfactory je bad, to sem jim tudi napisal in dobil sem odgovor da to pošljem nazaj. Vprašanje pa imam glede pdf fila, ki sem ga prejel. Vse kar je potrebno vpisati sem, zanima me le 3 stran, na kateri je potrdilo o oddaji pošiljke. A to grem preprosto na pošto in bodo sami vedeli kaj narediti s tem. Ali je imel kdo izkušnje s pošiljanjem paketa nazaj?

Hvala lepa za vsak odgovor.

hamez66 ::

Ja, na pošti znajo to sprocesirati, da paket brezplačno pošlješ nazaj v Nemčijo.

flisak ::

tretjo stran sprintaš, pa ti bo na pošti prlimala na paket pa je to to.
easy as that.

SupLama ::

Super, preprosto :) hvala

MaliJanez ::

prve dve strani priložiš poleg, tretjo stran daš na pošti delavcu ali delavki za pultom ko oddaš škatlo in prereže na pol na eno polovico ti nalepi potrdilo o oddaji drugo polovico nalepi na škatlo in greš. Nič ne plačaš. Traja pa cca 8 dni nekje v povprečju da dobiš nazaj novo.

mat3 ::

Danes sem hotel vrniti komponento v Nemčijo in na Pošti Slovenije so mi rekli, da preko tega obrazca ne morejo brezplačno poslati (tretja stran RMA), ker baje manjka CU oznaka v kodi ? Kako ste drugi pošiljali, kaj ste jim rekli ?
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com

mat3 ::

mat3 je izjavil:

Danes sem hotel vrniti komponento v Nemčijo in na Pošti Slovenije so mi rekli, da preko tega obrazca ne morejo brezplačno poslati (tretja stran RMA), ker baje manjka CU oznaka v kodi ? Kako ste drugi pošiljali, kaj ste jim rekli ?

Edit: Obrazec je izpisal potrdilo za Nemčijo, po kontaktu so mi poslali pravega za Slovenijo s CU številko.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poštnina pri vračilu Amazon.de

Oddelek: Omrežja in internet
319019 (1577) tikitoki
»

Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10623938 (14374) kixs
»

Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)

3520746 (12267) kloko
»

Paket v nizozemsko

61629 (1502) misso
»

Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujini

Oddelek: Kaj kupiti
453980 (2981) b0j3

Več podobnih tem