Forum » Pomoč in nasveti » skeniranje in dpi
skeniranje in dpi
ananchel ::
imam nameščen quick scan. nastavljeno ima 150 dpi. nekdo mi je tule predlagal, naj skeniram pri 300. fora je, da mi skener več kot 150 dpi ne sprejme. :(( če označim 200, 400 ali pa 600, mi noče skenirat. v čem je fora?
ngc2392 ::
Si probal kak drug program? ali dejansko z nobenim programom ne skenira več kot 300dpi?
United We Stand, Divided We Fall
ngc2392 ::
zastonj (in dober ne gre skupaj :)
probaj z naps2 (samo da stestiraš, če gre). sicer pa vuescan, scanitto pro/lite, abby finereader...
probaj z naps2 (samo da stestiraš, če gre). sicer pa vuescan, scanitto pro/lite, abby finereader...
United We Stand, Divided We Fall
a res???
sem pa mislila, da je najboljši ta, ki je priložen (se ne zafrkavam). potem je boljše, da kupim samo program. katerega priporočate - vuescan?
in v čem se sploh razlikujejo programi?
sem pa mislila, da je najboljši ta, ki je priložen (se ne zafrkavam). potem je boljše, da kupim samo program. katerega priporočate - vuescan?
in v čem se sploh razlikujejo programi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki za stari scaner v win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (675) | Han |
» | Program za enostavno skeniranjeOddelek: Programska oprema | 5010 (3859) | opeter |
» | alterntativa skenerjemu default driverju?Oddelek: Programska oprema | 1585 (1425) | bluefish |
» | Scanner za OCROddelek: Kaj kupiti | 1953 (1671) | marvin42 |
» | software za skeniranje [nasveti]Oddelek: Programska oprema | 1270 (1108) | BaRtMaN |