Forum » Mobilne tehnologije » Sony Xperia XA
Sony Xperia XA
tt2 ::
A ima kdo ta telefon. Gledam, da bi ga vzel pri telemachu, kjer bi bila cena 15€ paket + 5,91€ x 24 mesce. A ima kdo še kak drug predlog, kaj bi lahko vzel kot alternativo. Xiaomi Redmi 4 mi ne diši, tako da sedaj gledam kakšne druge telefone in tale mi je kar padel v oči.
FTad ::
XA jaz ne bi vzel ker je cheap varianta od npr serije X in flag ship-a XZ. Ze takoj zacutis razliko, ko drsas po ekranu. Vzami vsaj Xperia X ali X compact
D3m ::
Ima moja žena.
Je odziven.
Baterija zdrži, če res ne drkaš preveč facebook in snapchat 2 dni (2,5 dni, če je vklopljen STAMINA)
Pa dobila je obvestilo, da bo update na 7.0 Nougat, kar je tudi plus ampak vprašanje kdaj ga bo Simobil izdal.
Je odziven.
Baterija zdrži, če res ne drkaš preveč facebook in snapchat 2 dni (2,5 dni, če je vklopljen STAMINA)
Pa dobila je obvestilo, da bo update na 7.0 Nougat, kar je tudi plus ampak vprašanje kdaj ga bo Simobil izdal.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenejši telefoniOddelek: Kaj kupiti | 8316 (7315) | mtosev |
» | Haier firmaOddelek: Loža | 14554 (12632) | sandmodnigga |
» | LG Optimus L9 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12417 (4646) | jukoz |
» | Kam prijavit gostilne ki kupujejo lastne študentske bone (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8884 (6099) | Pyr0Beast |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4438 (3627) | Pesimist |