Forum » Pomoč in nasveti » Optimalne nastavitve Nvidia Control Panel za fps boost
Optimalne nastavitve Nvidia Control Panel za fps boost
David83 ::
Zdravo,
zanima me če se da poigrati v nvidijini kontrolni paneli z nastavitvami za kakšen FPS boost? Recimo sem našel za sliko lahko izbiraš med performance, kvaliteto in uravnovešeno.
Pa me zanima če se kaj dejansko pozna to razlike potem v igrah? Recimo zdaj imam na kvaliteto in me zanima če dam na zmogljivost oz performance če bi imel kakšen fps boost?
lp
zanima me če se da poigrati v nvidijini kontrolni paneli z nastavitvami za kakšen FPS boost? Recimo sem našel za sliko lahko izbiraš med performance, kvaliteto in uravnovešeno.
Pa me zanima če se kaj dejansko pozna to razlike potem v igrah? Recimo zdaj imam na kvaliteto in me zanima če dam na zmogljivost oz performance če bi imel kakšen fps boost?
lp
Jst ::
Ko sem imel nvidijo, te nastavitve niso ne_vam_kaj vplivale na hitrost. Edino izklop AA in AF.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PrenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1310) | Alessio983 |
» | i5 2310 vs. 2500KOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (679) | Siddh |
» | katero grafično za igranje igerOddelek: Kaj kupiti | 2744 (2319) | macgajver |
» | Palit GTX260 - SonicOddelek: Pomoč in nasveti | 706 (629) | crayz43 |
» | TuneUP Utilities, Turbo Mode In COD:MW2Oddelek: Zvok in slika | 2157 (1722) | Jst |