Forum » Programska oprema » Težava s 3d markom 2k1
Težava s 3d markom 2k1
c3R4R ::
Živjo!
Imam težave s 3d markom 2k1 ..3d mark mi je deloval normalno. Potem ga pa ene tri tedne nism nič uporabljal, ker nisem navijal. Zadnjič sm ga do dolgem času hotel zagnati, pa je napisal error, da mu manjka directX8.1 (čeprov je directX8.1 nameščen)... Vse se mi je zdelo čudno..
Potem sm še enkrat naložil directX8.1 in 3d mark 2k1, pa mi spet dela isto- meče error, da mu manjka directX8.1.... Kva je narobe??
Danes sm pa hotu namestit directX 9.0, vendar nism našel patcha (update- da lahko poganjaš 3d mark 2k1 z directX9.0) za 3d mark 2k1... Prečesal sm madonion.com, futuremark.com in googla in ga nism našel..
Ali ima kdo doma na disku patch (pomoje so ga odstranili za download) al vsaj link do njega?? Ali je imel kdo podobno težavo in kako jo je rešil??
HVALA!
Imam težave s 3d markom 2k1 ..3d mark mi je deloval normalno. Potem ga pa ene tri tedne nism nič uporabljal, ker nisem navijal. Zadnjič sm ga do dolgem času hotel zagnati, pa je napisal error, da mu manjka directX8.1 (čeprov je directX8.1 nameščen)... Vse se mi je zdelo čudno..
Potem sm še enkrat naložil directX8.1 in 3d mark 2k1, pa mi spet dela isto- meče error, da mu manjka directX8.1.... Kva je narobe??
Danes sm pa hotu namestit directX 9.0, vendar nism našel patcha (update- da lahko poganjaš 3d mark 2k1 z directX9.0) za 3d mark 2k1... Prečesal sm madonion.com, futuremark.com in googla in ga nism našel..
Ali ima kdo doma na disku patch (pomoje so ga odstranili za download) al vsaj link do njega?? Ali je imel kdo podobno težavo in kako jo je rešil??
HVALA!
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
mare87 ::
Tukaj maš popravek: http://www.futuremark.com/download/?3dmark2001patch.shtml
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare87 ()
Hm... Ej, ta popravek sm že gledu, sam ga nism downloadu, ker nikjer ne piše, da je za to, kar za rabm(da bo 3d mark laufu v navezi z directX9.0)...
A si prepričan, da je taprav??
A si prepričan, da je taprav??
Kva naj zdej nardim??
A maš mogoče ta popravk na disku, da bi mi ga na mail poslal??
A maš mogoče ta popravk na disku, da bi mi ga na mail poslal??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3dMark xx problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1093) | schwabspenk |
» | 3DMark 2006Oddelek: Programska oprema | 2546 (1655) | Amdforce |
» | 3DMark05 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8421 (5568) | Jaffa |
» | Izdan 3DMark05Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3256 (3256) | lukanium |
» | 3DMark scores NVidia better? Fix it!Oddelek: Strojna oprema | 1131 (925) | _Mortal_ |