Forum » Kaj kupiti » Obstajajo prostorske slušalke?
Obstajajo prostorske slušalke?
monster-x ::
Za nov komp bi si rad priskrbel tudi dobro ozvočenje pa sem razmišljal o tem, da bi nabavil (dobre) prostorske slušalke. Zanima me kje prodajajo kake dobre in kolk stanejo? Malo sem gledal Vivanco (ali nekaj takega v BOF-u) ter Pioneer v JAE. Cene pa so se gibale okoli 8-9k, ne vem pa če so bile prostorske. Zanima me torej kje kupiti dobre slušalke...
Hvala
btw: LCD-ja še vedno nimam pa me zanima, katerega naj vzamem; NEC-a ali Samsunga?
Hvala
btw: LCD-ja še vedno nimam pa me zanima, katerega naj vzamem; NEC-a ali Samsunga?
R0K ::
Hmm, za 10k nikol ne moreš dobit prostorskih. mogoče samo gor piše sam niso - 100%.
Spod 30-40k žal ni nič...prostorke so itak že one bolj profi., za mikserje, pa tiste ki to nucajo v službi pa to. takih civilnih, da bi ble pocen pa še nism vidu...
ps: nec all the way... :)
Spod 30-40k žal ni nič...prostorke so itak že one bolj profi., za mikserje, pa tiste ki to nucajo v službi pa to. takih civilnih, da bi ble pocen pa še nism vidu...
ps: nec all the way... :)
asPeteR ::
He, he prostorske slusalke ne obstajajo ...
Obstaja pa programska emulacija. Imenuje se pa Dolby HeadPhones.
PS: Tele slusalke so good. HD495 SILVER SENNHEISER. So pa 15k.
Obstaja pa programska emulacija. Imenuje se pa Dolby HeadPhones.
PS: Tele slusalke so good. HD495 SILVER SENNHEISER. So pa 15k.
http://blog.stegnar.com
Gandalfar ::
jaz imam HD 570 in sem _zelo_ zadovoljen in ti jih zelo priporocam :)
Niso zaprte ampak so na pol odprte tako, da uho dobi vec zraka in jih je lazje imet po par ur skupaj na glavi..
Niso zaprte ampak so na pol odprte tako, da uho dobi vec zraka in jih je lazje imet po par ur skupaj na glavi..
ru7 ::
Jst mam IXOS DJ1003 model, stanjo nekje 30k, zelo priporočam, dobri basi , glede prostorskega zvoka ne vem (Stereo Pleasure).
jest10 ::
Nekoč sem v conradu videl nek kao ovratnik za prostorski zvok za okoli 60jurjeu.
Gor je bilo kakih 6 malih zvočnikou.
Gor je bilo kakih 6 malih zvočnikou.
DejaVu ::
jaz mam philipsove HP160, za 4k, in svoje delo opravijo odlicno. v igrah lahko popolnoma natancno dolocim polozaj nasprotnika, seveda pa mora bit 3D sound enabled.
frudi ::
jp, sony ima surround slušalke, a so cene precej zasoljene, nekje od $300 naprej se mi zdi. nimam pa pojma, kako se obnesejo v praksi, definitivno si oglej kak review, če se boš odločil za nakup v tej smeri.
če boš slučajno raje posegel po bolj konvencionalnih slušalkah, lahko samo podprem Gandalfarjevo mnenje glede hd570 - super zvok in super udobne. cena je sicer 25k, a za moje pojme se absolutno splača. ko boš kupoval, obvezno sprobat slušalke, pa ne samo zvoka, ampak tudi kako udobno se počutiš z njimi na glavi; verjemi, vsaka neudobnost bo po par urah uporabe postala nevzdržna.
če boš slučajno raje posegel po bolj konvencionalnih slušalkah, lahko samo podprem Gandalfarjevo mnenje glede hd570 - super zvok in super udobne. cena je sicer 25k, a za moje pojme se absolutno splača. ko boš kupoval, obvezno sprobat slušalke, pa ne samo zvoka, ampak tudi kako udobno se počutiš z njimi na glavi; verjemi, vsaka neudobnost bo po par urah uporabe postala nevzdržna.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
nosferatu666 ::
Imam Philips SBC HP615 in sem zelo zadovoljen s kakovostjo zvoka. Cena je bila cca. 16k SIT @ BigBang.
iso2000 ::
Jaz pa imam Philips HP890 in so zelo dobre slu?alke. JIh pa pri nas ?e nisem videl - kupljene v AU za ca. 80EU. V bistvu sem hotel kupit HD570, potem sem pa te probal in se odlo?il zanje.
LP
LP
tx-z ::
mislm da so ble enkrat v konradu za 50kSIT
-če maš pa dost dnarja si pa lahko kakšne tele umislš. Sam NISO surround
-če maš pa dost dnarja si pa lahko kakšne tele umislš. Sam NISO surround
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Ne, ne in še enkrat NE! Ne kupujem jaz profesionalnih slušalk za 300$, ampak bi rad le kvalitetne slušalke, katerih cena naj ne bi presegala 15k (jurja gor, dol).
btw zigam: bose pa ja ne bom kupoval. pa še prek neta jih ne morš naročit v slovenijo
btw zigam: bose pa ja ne bom kupoval. pa še prek neta jih ne morš naročit v slovenijo
frudi ::
jah, jaz sem tudi šel v bigbang z namenom, da kupim slušalke za 15 jurjev, na koncu pa zapravil 25 .
no, resno, za tako ceno si le oglej hd200, ki stanejo menda 16 jurjev.
no, resno, za tako ceno si le oglej hd200, ki stanejo menda 16 jurjev.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Freelancer ::
Hm za 15K si lahko kvecjem omislis solidne stereo slusalke, o prostorskih niti ne sanjaj
asPeteR ::
Folk prostorske slusalke NE obstajajo! Razen, hkm, naglavnega ovratnika s katerim se pocutis kot vprezen vol. Pa se tist je le poskusa posnemati zvocnike postavljene v prostor.
Torej obstajajo le emulacije ...
Torej obstajajo le emulacije ...
http://blog.stegnar.com
No, torej ogledat si grem slušalke, ki ste jih omenili, pol bom pa videl kaj bom nabavil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke za gledanje filmov, blu-ray, 7.1/5.1, ipd?Oddelek: Zvok in slika | 1556 (1261) | Scorpia |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11688 (10745) | jasa123434 |
» | Slušalke za prostorski zvokOddelek: Zvok in slika | 1566 (1387) | mathjazz |
» | Zalman "Theatre 6M" Surround ZM RS-6F slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1325 (1223) | frudi |
» | Katere hude slušalke naj kupim?Oddelek: Zvok in slika | 2617 (2214) | glinik |