Forum » Kaj kupiti » Spectre ali Yoga
Spectre ali Yoga
beni ::
Nabavljam novega ...
Nikakor se ne morem odločiti, ali vzeti :
- HP Spectre x360, i7, 16GB, 512GB, ali
- Lenovo Yoga 900, i7, 16GB, 512GB.
Do sedaj sem delal z Dell Venue 11 Pro 7140, i5, 8GB, 256GB, (s tipkovnico in brez), več kot zadovoljen, vendar bi nekaj z malenkost večjim zaslonom. Leta naredijo svoje in roke se vztrajno krajšajo ....
Ima kdo izkušnje iz prve roke, da mi svetuje - katerega in zakaj ?
Uporaba :
acad 2D, 3D,
photoshop,
office,
splet,
Budget 1,5 - 2 jurja.
LP Beni
Nikakor se ne morem odločiti, ali vzeti :
- HP Spectre x360, i7, 16GB, 512GB, ali
- Lenovo Yoga 900, i7, 16GB, 512GB.
Do sedaj sem delal z Dell Venue 11 Pro 7140, i5, 8GB, 256GB, (s tipkovnico in brez), več kot zadovoljen, vendar bi nekaj z malenkost večjim zaslonom. Leta naredijo svoje in roke se vztrajno krajšajo ....
Ima kdo izkušnje iz prve roke, da mi svetuje - katerega in zakaj ?
Uporaba :
acad 2D, 3D,
photoshop,
office,
splet,
Budget 1,5 - 2 jurja.
LP Beni
doctor78 ::
@Solatko
dej si še enkrat preberi članek na povezavi, ki si jo prilimal v celoti, da ne boš človeka zavajal. Yoga je marsikaj a kvalitetno narejena očitno še zdaleč ni oz. it feels cheep. Vsaj tako piše na povezavi dol na koncu pod updates.
dej si še enkrat preberi članek na povezavi, ki si jo prilimal v celoti, da ne boš človeka zavajal. Yoga je marsikaj a kvalitetno narejena očitno še zdaleč ni oz. it feels cheep. Vsaj tako piše na povezavi dol na koncu pod updates.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: doctor78 ()
solatko ::
doctor78 - Dal sem članek, da se lažje odloči, osebno pa preferiram Lenovo pred HP, saj so me zadnjih 5-6 let razočarali v vseh segmentih. Poglej si samo, po kakšni ceni dobiš tipkovnico, hladilnik ali druge rezervne dele po poteku garancije.
Delo krepa človeka
avani ::
Sam imam Yogo 710 z zelo podobnimi specifikacijami in sem cisto zadovoljen. Dela kot mora, z izdelavo sem tudi zelo zadovoljen. Z razlik od 900ke ima bezel-less zaslon, kar je krasno, in je debel nekje kot Spectre (glede na slike). Spectra pa zal ne poznam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2in1 za delovni strojOddelek: Kaj kupiti | 1910 (1549) | NikolormousB |
» | priporočilo/mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1488 (882) | jype |
» | UltrabookOddelek: Kaj kupiti | 2673 (2100) | fortycc |
» | Dell XPS 13 ali 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11111 (7371) | Mavrik |
» | Programerski laptopOddelek: Kaj kupiti | 7290 (5299) | ragezor |