Forum » Mobilne tehnologije » LG G5 Charging Port
LG G5 Charging Port
Noynac ::
Zdavo lep pozdrav vsem.
Jaz uporabljam LG G5 in nekako mi je ratalo uničit port na katerega priklopiš polnilec v mojem primeru type c. No zadeva za enkrat še fila ampak se zgodi , da pride do prekinitve stika med polnilcem in telefonom prav tako je prenos podatkov ratala čista jeba. Zanima me naslednje če mogoče kdo ve kje bi se dalo kupit samo spodnji del telefona (zvočnik, filanje in mikrofon so gor) sam sem brskal po netu pa ne najdem tistega kar bi jaz rabil. Če ni druge bi kupil komplet z baterijo.
Hvala za pomoč
Jaz uporabljam LG G5 in nekako mi je ratalo uničit port na katerega priklopiš polnilec v mojem primeru type c. No zadeva za enkrat še fila ampak se zgodi , da pride do prekinitve stika med polnilcem in telefonom prav tako je prenos podatkov ratala čista jeba. Zanima me naslednje če mogoče kdo ve kje bi se dalo kupit samo spodnji del telefona (zvočnik, filanje in mikrofon so gor) sam sem brskal po netu pa ne najdem tistega kar bi jaz rabil. Če ni druge bi kupil komplet z baterijo.
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OnePlus 5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44627 (29949) | Tezaab |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4920 (2981) | dunda |
» | Galaxy A5 težave z spletomOddelek: Pomoč in nasveti | 1815 (1421) | Sami |
» | One plus three (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10658 (6110) | M-XXXX |
» | LG G5 quick chargeOddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1346) | Alen T 1978 |