Forum » Pomoč in nasveti » Delavska Hranilnica-Timed out
Delavska Hranilnica-Timed out
NightHawk ::
Zdravo
Ko na računalniku skušam odpreti stran DH mi napiše timed out (sem probal z dvema browserjema, enako).
Ko na mobitelu skušam dobim isto Timed out - če sem preko Istega WIFIja. Če se na mobitelu prijavim preko podatkov mi stran dela normalno.
Kaj je lahko narobe z internetno povezavo, da mi vedno vrže timed out za delavsko hranilnico? Router sem resetiral (če bi bil slučajno kak čuden zaštek) in je isto. Vse ostale spletne strani mi delujejo (domače in tuje).
Kakšna ideja?
Ko na računalniku skušam odpreti stran DH mi napiše timed out (sem probal z dvema browserjema, enako).
Ko na mobitelu skušam dobim isto Timed out - če sem preko Istega WIFIja. Če se na mobitelu prijavim preko podatkov mi stran dela normalno.
Kaj je lahko narobe z internetno povezavo, da mi vedno vrže timed out za delavsko hranilnico? Router sem resetiral (če bi bil slučajno kak čuden zaštek) in je isto. Vse ostale spletne strani mi delujejo (domače in tuje).
Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo blokira www.computeruniverse.net?Oddelek: Omrežja in internet | 3870 (2207) | Tomaž |
» | Določene internetne strani ne delujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1515 (1357) | Heisenberg |
» | Kuba izdala alternativo WikipedijiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3571 (2711) | Enron x86 |
» | Razočaran nad T-2 in njihovim supportom =(Oddelek: Omrežja in internet | 2482 (1452) | Wox |
» | UPC Telemach onemogočil dostop do strani podjetja T2 !? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7682 (5248) | elhombre |