Forum » Mobilne tehnologije » iClod ali kaj drugega
iClod ali kaj drugega
MatH ::
Pozdravljeni,
Do nedavnega je žena uporabljala BlackBerry telefon na njem pa Box za sinhronizacijo predvsem fotografij. Box ima tudi na Macbook-u. Vsake toliko ko se je Box bližal kapaciteti sem naredil backup sinhroniziranih datotek na Macu in jih potem izbrisal iz Box mape. Datoteke so se posledično izbrisale iz Box strežnika ne pa tudi s telefona. Se pravi slike so bile varno spravljene, še vedno dostopne na telefonu, Box pa ni bil nikoli zabasan. Do tu vse lepo in prav.
Nedavno pa sem ženi nabavil iPhone 5s 64GB. Vključil sem sinhroniziranje fotografij z iCloudom pa me zanima kako bi lahko naredil backup sinhroniziranih fotografij na Macu jih izbrisal z iClouda a ohranil na iPhonu. Nekaj sem guglal pa mi ni uspelo najti nič uporabnega.
Če ne bo šlo drugače bom dal Box še na iPhone.
Hvala za predloge
Do nedavnega je žena uporabljala BlackBerry telefon na njem pa Box za sinhronizacijo predvsem fotografij. Box ima tudi na Macbook-u. Vsake toliko ko se je Box bližal kapaciteti sem naredil backup sinhroniziranih datotek na Macu in jih potem izbrisal iz Box mape. Datoteke so se posledično izbrisale iz Box strežnika ne pa tudi s telefona. Se pravi slike so bile varno spravljene, še vedno dostopne na telefonu, Box pa ni bil nikoli zabasan. Do tu vse lepo in prav.
Nedavno pa sem ženi nabavil iPhone 5s 64GB. Vključil sem sinhroniziranje fotografij z iCloudom pa me zanima kako bi lahko naredil backup sinhroniziranih fotografij na Macu jih izbrisal z iClouda a ohranil na iPhonu. Nekaj sem guglal pa mi ni uspelo najti nič uporabnega.
Če ne bo šlo drugače bom dal Box še na iPhone.
Hvala za predloge
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
DeeJay ::
Pač delaš backup direkt na Mac in ne na iCloud.
To nastaviš v iTunes, ko priklopiš gor telefon.
To nastaviš v iTunes, ko priklopiš gor telefon.
MatH ::
Sam to se dogaja le, ko telefon priklopiš na Mac-a?
Vse bolj se nagibam k temu, da bom izklopil iCloud photo in namestil Box.
Vse bolj se nagibam k temu, da bom izklopil iCloud photo in namestil Box.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27525 (24340) | Mavrik |
» | Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 28983 (24580) | Vajenc |
» | Applova ponudba za prevzem Dropboxa zavrnjena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 17959 (14287) | CaqKa |
» | Apple WWDC: iCloud (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 29387 (26943) | Lonsarg |