Forum » Mobilne tehnologije » UMI telefoni
UMI telefoni
Tinaamalaa ::
Sej ne, da so slabi...samo pomoje imas vec boljsih telefonov za ta denar...
Naprimer Redmi 4, RN3...
Naprimer Redmi 4, RN3...
freesty ::
Js sm gledal tega UMI Z. Zgleda kr dober telefon za 200€.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
zmaugy ::
Razen tega da je Kitajc in verjetno zbira podatke za njihove tajne službe, so specsi videt super za ta denar. Pa android brez preobleke naj bi bil. A je kaj boljšega za ta denarna voljo?
freesty ::
64GB spomina, mocnejsi snapdragon 820 procesor in cenejsi. Pa se 5" vs 5.5". Odvisno v katerem segmentu isces. Mislim, da sta oba telefona odlicna za svojo ceno.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
N0t0ri0us ::
Pozdravljeni razmišljam o nakupu UMI PLUS E kakšno je vaše mnenje o njem
Sem kupil kolegu umi super. kot prvo je bil to težak kot cegel, ta je sicer lažji (umi super 211g, plus e ima 185, kar je še vedno dokaj veliko). Kar kliče po razbitem zaslonu :D
Sicer telefon je deloval super.. dokler ni kolega zašvical s telefonom v žepu. Takrat je telefonu crknil touch oz se mu je zmešalo in je pritiskal sam od sebe kar mu je zapasalo. Trajalo je slab teden in je spet začel delovat. za nekaj dni seveda. To se je ponovilo 3x.
Kitajci seveda niso hoteli vrniti denarja. so pa ponudili celih 15$ vračila denarja če telefon popravim v lokalnem servisu oz lahko pošljem telefon na garancijo. Drobni tisk v garancijskih pogojih: ekran ne spada v garancijo, tako da bi poslal telefon za bz tja, ko bi prišel tja bi deloval ok, če slučajno ne bi bi pa moral plačat menjavo ekrana
Na koncu sem odprl dispute preko paypala, od katerih sem dobil navodila da vrnem telefon in mi potem morajo vrnit denar. Tako je tudi bilo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20712 (13987) | sift |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10307 (8183) | mrbanana |
» | Umi Super nakup EU skladiščeOddelek: Mobilne tehnologije | 2224 (1398) | BorutK-73 |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23713 (19517) | hojnikb |