Forum » Mobilne tehnologije » Hitro polnjenje pametnega telefona
Hitro polnjenje pametnega telefona
Bikica195 ::
Lep pozdrav!
Huawei mate 8 ima funkcijo hitrega polnjenja in me zanima če je to sploh priporočljivo da se tako polni?
Mogoče le takrat ko se ti res mudi, drugače pa ga lahko polniš z drugim polnilcem kjer se hitro polnjenje ˝ne vključi˝...?
Hvala :)
Huawei mate 8 ima funkcijo hitrega polnjenja in me zanima če je to sploh priporočljivo da se tako polni?
Mogoče le takrat ko se ti res mudi, drugače pa ga lahko polniš z drugim polnilcem kjer se hitro polnjenje ˝ne vključi˝...?
Hvala :)
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.
ziga1990 ::
Škodovat ne more, če bi bi itak opozorilo dali, da se zaščitijo pred tožbo
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
smacker ::
Polnim Galaxy Note 4 s hitrim polnilcem že 2 leti (priklopljen skoraj vedno ko spim), pa nisem opazil kakega bistvenega zmanjšanja kapacitete baterije.
Daniel ::
No meni je ob istem režimu kot ga uporabljaš ti s hitrim polnjenjem baterija na Note 4 izdihnila po letu in pol. Pri 60% se je že ugasnil. Drugo sedaj polnim počasi, razen, če je res nuja. Pa se že ta ugaša pri 10%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtopolnilec za telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4292 (2391) | Stari maček |
» | Qualcommov Snapdragon 835 bo prvi 10-nm SoCOddelek: Novice / Procesorji | 6154 (4328) | MrStein |
» | Avtomobilski adapterOddelek: Na cesti | 3188 (2548) | Mare2 |
» | Polnjenje NOKIA telefonov in dodatkov ... KAksen polnilecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1816 (1680) | Boeing |