» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
261 / 264
»»

Lonsarg ::

Dvanajst tisoč devetsto dvaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!

joker16_7 ::

Dvanajst tisoč devetsto triindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

joker16_7 ::

Dvanajst tisoč devetsto petindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto šestindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Pederčina ::

Dvanajst tisoč devetsto sedemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

nodrim ::

Dvanajst tisoč devetsto osemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

DOOM_er ::

Dvanajst tisoč devetsto devetindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Robots will steal your job. But that's OK

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto trideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

dwan ::

Dvanajst tisoč devetsto enaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

jazbec ::

Dvanajst tisoč devetsto dvaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

galu ::

Dvanajst tisoč devetsto triintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slovčka.
Tako to gre.

ShowDown ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

ameba ::

Dvanajst tisoč devetsto enainštiriintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

balocom ::

Dvanajst tisoč devetsto dvainštiridesest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto triinštiridesest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

madog ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriinštiridesest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto petinštiridesest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

The_hammer ::

Dvanajst tisoč devetsto šestinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

CHAOS ::

Dvanajst tisoč devetsto sedeminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto oseminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

ameba ::

Dvanajst tisoč devetsto devetinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto petdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

technolog ::

Dvanajst tisoč devetsto enainpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto dvainpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

CHAOS ::

Dvanajst tisoč devetsto triinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

BladE_ ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Akcija - Reakcija

softić ::

Dvanajst tisoč devetsto petinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: softić ()

martincek1 ::

Dvanajst tisoč devetsto šestinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še dva slončka.

Copy-paste ne velja! :))

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto oseminpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

;-)
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Wega ::

Dvanajst tisoč devetsto devetinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.

Rasho ::

Dvanajst tisoč devetsto šestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto enainšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ameba ::

Dvanajst tisoč devetsto dvainšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Janac ::

Dvanajst tisoč devetsto triinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

mare87 ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mare87 ()

Rias Gremory ::

Dvanajst tisoč devetsto petinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

xardas ::

Dvanajst tisoč devetsto šestinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slon

nUUb ::

3dit:
@softić
pajek je popravil pajčevino in se zato nadaljuje

Dvanajst tisoč devetsto sedeminšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da je stvar zanimiva, so poklicali še enega slončka.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nUUb ()

sid911 ::

Dvanajst tisoč devetsto oseminšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da je stvar zanimiva, so poklicali še enega slončka.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Blue30 ::

Kaki posti, taki userji...
D.

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto devetinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da je stvar zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

NemMy ::

Dvanajst tisoč devetsto sedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka! ;)

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto enainsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Janac ::

Dvanajst tisoč devetsto dvainsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka

Robi :P ::

Dvanajst tisoč devetsto triinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka

Letalec ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka

StoneFox ::

Dvanajst tisoč devetsto petinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še dva slončka

GT-Turbo ::

Dvanajst tisoč devetsto šestinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
Toshiba Satellite L550-117

monaco ::

Dvanajst tisoč devetsto sedeminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!
www.ramsak.si
««
261 / 264
»»