Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično kartico
Problem z grafično kartico
Auba ::
Zdravo!
Mam windowse 10 64 bitne in grafično Sapphire Radeon r9 280x in imam ta problem, da mi je začel GPU load na idle v windowsih šopat na okrog 92%. To se mi je začelo dogajat včeraj pa sem imel že par dni najnovejše drajverje. Pobrisal sem vse z DDU-jem ter naložil še starejše driverje in je vedno en in isti problem. GPU load nabije na okrog 92% ter posledično še fan speed, da oglušim. A ma kdo kako idejo kaj narediti? Zadeva pa zgleda tako da cirka 10 do 15 min od zagona je GPU load normalen in potlej po tem času naraste brez razloga.
Zaenkrat je edini fix zato, da sem brez drajverjov za grafično. Edino takrat tega problema ni.
Mam windowse 10 64 bitne in grafično Sapphire Radeon r9 280x in imam ta problem, da mi je začel GPU load na idle v windowsih šopat na okrog 92%. To se mi je začelo dogajat včeraj pa sem imel že par dni najnovejše drajverje. Pobrisal sem vse z DDU-jem ter naložil še starejše driverje in je vedno en in isti problem. GPU load nabije na okrog 92% ter posledično še fan speed, da oglušim. A ma kdo kako idejo kaj narediti? Zadeva pa zgleda tako da cirka 10 do 15 min od zagona je GPU load normalen in potlej po tem času naraste brez razloga.
Zaenkrat je edini fix zato, da sem brez drajverjov za grafično. Edino takrat tega problema ni.
Živjo :)
- spremenil: Auba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nVidia GTX ne downcloacka v IDLE z najnovejšimi driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 720 (553) | nsa_ag3nt |
» | Black screen in ventilator GPUja na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (698) | antonija |
» | Voltaže r9 290 sapphire in gpu load 0% na eni kartici?!?!Oddelek: Strojna oprema | 612 (477) | hojnikb |
» | Vprašanje glede GPUOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (949) | oo7 |
» | ATI 4890 1gb ddr5 Crossfire TežavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (829) | arag0n |