Forum » Kaj kupiti » Je to OK mATX setup
Je to OK mATX setup
LooK ::
https://pcpartpicker.com/list/yfYgr7
Edina razlika je, da bi bilo ohišje novejše od Fractala (Define Mini C), samo ga še nimajo na spisku. Prvotno sem hotel sicer z mini ITX ohišjem, samo me skrbi toplota in pa velikost R9 Fury Nitro kartice. Pa tudi upgradable je mATX bolj, s tem da je kar precej manjši od midi ATX ohišij, sploh ta od Fractala. Verjetno naj razmerje velikost/zmogljivost/upgradable?
Na mindfactory.de pride vse skupaj 1250€. Se vam zdi to OK setup? Bo moj prvi custom build PC, zato vsaki predlogi/graje dobrodošli :)
Aja mora pa biti AMD kartica, da pride do izraza Freesync na 34" monitorju :D In za ceno 320€ se mi zdi to zelo dober deal, ter po benchmarkih kar precej hitrejša kot RX 480. Vsaj do izzida Vege ;)
Edina razlika je, da bi bilo ohišje novejše od Fractala (Define Mini C), samo ga še nimajo na spisku. Prvotno sem hotel sicer z mini ITX ohišjem, samo me skrbi toplota in pa velikost R9 Fury Nitro kartice. Pa tudi upgradable je mATX bolj, s tem da je kar precej manjši od midi ATX ohišij, sploh ta od Fractala. Verjetno naj razmerje velikost/zmogljivost/upgradable?
Na mindfactory.de pride vse skupaj 1250€. Se vam zdi to OK setup? Bo moj prvi custom build PC, zato vsaki predlogi/graje dobrodošli :)
Aja mora pa biti AMD kartica, da pride do izraza Freesync na 34" monitorju :D In za ceno 320€ se mi zdi to zelo dober deal, ter po benchmarkih kar precej hitrejša kot RX 480. Vsaj do izzida Vege ;)
LooK ::
Aja ali je mindfactory.de dobra online trgovina, ali bi predlagali kaj drugega? In ja raje dam 30€ poštnine in plačam 200€ manj za identičen build kot bi dal pri nas :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC case & cpu coolerOddelek: Kaj kupiti | 657 (449) | darkolord |
» | Nakup posamičnih komponent in kompatibilnostOddelek: Kaj kupiti | 1170 (863) | marjan_h |
» | Računalnik za domačo uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3908 (3332) | Berni_01 |
» | za igrice: procesor,matična,grafika ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4336 (3917) | Napajalc |
» | Proc+Ram+Plata cim cenejeOddelek: Kaj kupiti | 2718 (2282) | Pesimist |