» »

#Pizzagate

#Pizzagate

aaa1 ::

Ste mogoče že slišali za tole? V zadnjem mesecu se po alternativnih medijih pojavljajo namigi, da je marsikdo iz visokega kroga demokratov iz USA pedofil.
Začelo se je z objavo mailov vodje kampanije Hillary, Johna Podeste. Gre se za to, da je v kar nekaj mailih omenjena pizza in ostala hrana v čudnih kontekstih. Naprimer direkt z vira na wikiliksu: https://wikileaks.org/gifiles/docs/12/1... , naj še omenim, da v belo hišo ni dovoljeno vnašati hrane od zunaj (možnost zastrupitve itd...), zakaj je natakarica v narekovajih itd... Zelo jasno je da je ta hrana "code name" za nekaj... Kar so aktivisti primerjali z "FBI bazo pedofilskih codenamov" (http://yournewswire.com/wikileaks-pedop... Sumljivo je tudi, da so mainstreem mediji takoj zagrabili in potencirali zgodbo kot fake-news, youtube, redit, 4chan in drugi so tudi začeli cenzurirat stvar... V glavnem kolkor sem sam primerjal z viri (wikiliks itd...) zgleda stvar legit and scary as shit... In bi znalo imeti tektonske posledice, če ne bodo vse pometli pod preprogo... Zanima me vaše mnenje o tem, definitivno 1000% bolj zaupam alternativnim medijem, kot pa nekemu new york times-u in podobnim propagandnim režimskim trobilom (izkušnje z sirijo, rusijo itd...)...
  • zaklenil: bluefish ()

jukoz ::

http://www.reuters.com/article/us-washi...

Ja, pol pa en norc pride z mitraljezom "self-investigate"-at eno random picerijo, ki jim je bila slučajno všeč. In slučajno sproži ta mitraljez v piceriji polni otrok.

In to da vzameš en random mail in na osnovi tega nekaj dokazuješ... Je narobe, ker ne veš kaj je v ozadju. Jaz se pogosto ob kavi s poslovnimi partnerji pogovarjam o pištolah, njihovi ceni in dometu. Ne, ne preprodajam orožja. Pogovarjamo se seveda o ročnih terminalih za branje črtne kode.

Ne bodi budala. Še za Vatikanovce se že 1800 let ve da so nekateri med njimi pedofili in to skušajo skriti na vse možne načine. Zdej bodo pa demokrati to nekako uspeli prikrivati, dokler ne pride ven to preko Wikileaksa? A bejž no.

To da verjameš alternativnim medijem bolj kot pa New York Times je napaka. Alternativni mediji v ZDA so tako kot Janšev Twitter - za vse je kriv Palček it Murgel ™, pri njih je pa za vse družina Clinton. To je preveč poenostavljen svet. Če ne verjameš New York Times/CNN/Guardianu, poglej kaj piše Al Jazeera, RT, ... Ker če nimaš uredniške politike se bo in tudi se objavlja vse - tudi nepreverjene informacije. Svetujem da si kdaj pogledaš kakšno tiskovno konferenco State Departmenta in pogovorov ki jih imajo z RT novinarji. Je kar zanimivo in se lepo vidi odnos do novinarjev:
https://www.rt.com/news/367192-kirby-rt...

Jaz sicer vidim zaroto drugje - težko oborožen norec sproži orožje v prostoru z majhnimi otroci "and lives to tell the tale". In to v ZDA, kjer majo teh množičnih pobojev vsak mesec ene par. Če ne bi bil bel ne bi slišali njegove razlage z "self-investigation".

flbroker ::

Ti tvoji viri tudi navajajo da je Rusija vplivala na ameriske volitve. Toliko o kredibilnosti NYT, CNN, The Guardian...

ufek ::

Če že, so po mojem republikanci bolj v teh vodah. Kao konservativni bogaboječi puristi, v resnici pa perverzniki, ki se skrivajo za "moralo" in "družinsko idilo".

aaa1 ::

Fora je v tem, da ni samo "en random mail", ampak jih je ogromno. To da pride en norec s puško v restavracijo, je seveda totalno neupravičeno. Ampak: tukaj je 10 "dejstev", večina jih je resnična in preverljiva.

Če bereš maile na wikiliksu: https://wikileaks.org/podesta-emails/em... je ogromno sumljivega materiala vmes. Vprašaj se zakaj nekdo pogreša "hot dog štant na Havajih", zakaj je Obama za zasebno zabavo iz Chicaga pripeljal z letalom za 65000$ "hotdogov"? Kaj je Bill Clinton počel na pedophile islandu: http://www.dailymail.co.uk/news/article... in še in še...

Al Jazeera, je financirana iz Katarja, ki prodaja isto propagando kot CNN in podobna režimska trobila (WMD v Iraku anyone?) v USA je 95% korporativnih medijev v rokah 5 koropracij.... RT je edini kredibilen medij na tvojem seznamu (seveda dokler ne pride do novic o Rusiji, tukaj niso pretirano drugačni kot Amerikanci), ki pa verjetno ne bo objavil zgodbe dokler ne dobi nekega tractiona. V glavnem nisem neki crazy ass conspiracy theorist, ampak tole je vse zelo sumljivo in ker je vir wikileaks, kjer si lahko vsak pri viru ustvari mnenje, ima zgodba po mojem mnenju dost veliko težo. Najbolj "izdajalski" indikator pa je da so vsi MSM preklopili v damage control in dejansko govorijo o tem... Če bi šlo za eno far fetched zadevo bi jo enostavno ignorirali. My 2c

DarwiN ::

Trumptardi pač.. Nič presenetljivega več.. Devolucija človeške vrste. Upam, da le začasna.

Zdaj bodo eni med njimi šele zblazneli, zdaj ko jih je sam Trump pričakovano nategnil do konca z izborom članov kabineta.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DarwiN ()

flbroker ::

DarwiN je izjavil:

Trumptardi pač.. Nič presenetljivega več.. Devolucija človeške vrste. Upam, da le začasna.

Zdaj bodo eni med njimi šele zblazneli, zdaj ko jih je sam Trump pričakovano nategnil do konca z izborom članov kabineta.


Mislim da zdaj bolj blaznijo Soros in ostali DA lobisti Clintonove. Sej bo, malo forsirat Ruse v medije da se folk preusmeri s pedofilije na jezne Sovjete pa bo boljse, samo ne jockat prevec.

Dr_M ::

ufek je izjavil:

Če že, so po mojem republikanci bolj v teh vodah. Kao konservativni bogaboječi puristi, v resnici pa perverzniki, ki se skrivajo za "moralo" in "družinsko idilo".



Pod cigavo administracijo se je dogajalo tole?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

horsemask ::

Zakaj pol tiste videe ki nekaj omenjajo o tej pizzagate kar brisejo z youtuba in brisejo acc z tem na twiterju?

jype ::

Brownmask> Zakaj pol tiste videe ki nekaj omenjajo o tej pizzagate kar brisejo z youtuba in brisejo acc z tem na twiterju?

Verjetno so se obvezali, da bodo brisali nacistično propagando.

Škode v tem ni nikakršne, saj nič od zapisanega ni res.

aaa1 ::

jype je izjavil:

Brownmask> Zakaj pol tiste videe ki nekaj omenjajo o tej pizzagate kar brisejo z youtuba in brisejo acc z tem na twiterju?

Verjetno so se obvezali, da bodo brisali nacistično propagando.

Škode v tem ni nikakršne, saj nič od zapisanega ni res.



Na podlagi česa lahko to trdiš? Posrednih dokazov je ogromno. Nihče pa si ne upa/sme začeti kakršnekoli preiskave. Tale tipo posredno tudi paše sem: Anthony Weiner @ Wikipedia in ja proti njemu teče postopek ker je nadlegoval 15 letnico, ampak on je "padli angel" in ga je establišment žrtvoval... Koliko je še takih ki jih ščitijo....

In ja vse kar se ne sklada z "uradno državno resnico" je takoj in avtomatsko nacistična propaganda. Kot pri nas če se ne strinjaš z migracijami si avtomatično rasist in nacist...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: aaa1 ()

Spajky ::

aaa1 je izjavil:

....nisem neki crazy ass conspiracy theorist...
Saj ni treba bit, samo ponavadi je dobro dvomit v marsikaj in razne info tudi; samo ne preveč radikalno objavljat za ST nezaželjenih linkov, da ne padeš v nemilost pri nekih moderatorjih, ki radi prehitro brišejo ;) ...

Imaš na YT tudi polno tudi raznih "uradnih" dokumentarcev o raznih drugih primerih po svetu izpred časa. Glede novejših, pa tudi politika YT (Googla) in glavnih medijev stremi k temu, da se zaradi pritiskov/intzeresov iz določenih višjih krogov, marsikaj odstranja/prikriva oz.ovira publiciranje ... Hkrati pa se producira še kaj za ustvarjat meglo (operacija FakeNews etc.)

Marsikdaj minejo desetletja od "rumors" do resničnih faktov zato ...

Treba se je pač vedno sam pri sebi spraševat, kaj je v resnici za takšnimi stvarmi. Je pa to časovno in energetsko potratno. Ljudje pa nimajo časa in so pač "preparirani" skozi čas, na določene vzorce razmišljanja in reagiranja.

Seveda pa je zbujanje dvoma pri ljudeh lahko dobrohotna popestritev ali nepotrebno vznemirjanje, vsaj začasno, da se "ofce" malo vrže ven iz "potrošniškega tira" in miselne otopelosti (baje pomaga pri boju proti prihajajočemu tistemu švabskemu doktorju, kako že, khm ...Alzheimer-ju) :))
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

janezvalva ::

pizzagate se je začel s tem ko je Anthony Weiner(mož Hume Abedin, katera je podpredsednica kampanije Hillary Clinton ter njena dolgoletna sodelavka) bil zaloten s strani FBI sextanja z mladoletnico(ravno mladoletnica ga je prijavila)
hekerji povezani z vikileaks so se začeli zanimati za Clintonov krog(ker je v tem krogu kup sumljivih ljudi) ter pretentali Johna Podesto da je kliknil link v emailu s katerim so prevzeli dostop do njegovega rač. ter emaile predali vikileaks.
koso aktivisti vikileaks začeli pregledovati te majle so odkrili čuden vzorec v teh majlih

v glavnem gre za prikrito trgovino z ljudmi in
pedofilijsko mrežo ter satanističnih ritualov katera sega v
sam politični vrh amerike, kakor tudi drugih državah po svetu.


pri nas se lahko spomnemo primer Baričevič

kdor ne verjame da je pizzagate resničnost, je zrel za umobolnico

http://www.infowars.com/pizzagate-is-a-...

https://dcpizzagate.wordpress.com/


btw, pred dvemi tedni sem začel isto temo, vendar je admin izbrisal brez obrazložitve.
toliko o tem forumu in adminih. vprašanje je kdo jih financira in zakaj se zavzemajo.
definitivno ne za javno dobro.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

DarwiN ::

Janez, in potem se čudiš, da ti je admin zbrisal temo?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

jype ::

janezvalva> kdor ne verjame da je pizzagate resničnost, je zrel za umobolnico

A, zdaj vidim, v čem je problem. Tole si pobrkljal.

Kdorkoli verjame, da je pedofil nekdo, ki so mu všeč petnajstletnice, je zrel za umobolnico, ker so petnajstletnice v ogromni večini primerov že spolno zrele ženske, ki so sposobne sporazumnih spolnih odnosov.

Kdorkoli verjame, da "oblasti skrivajo pedofile", je zrel za umobolnico. Oblasti skrivajo bistveno bolj zoprne skrivnosti, recimo to, kam se prenaša obscen denar v imenu vojne proti terorizmu in vojne proti drogam.

Kdorkoli verjame, da je pizzagate relevanten za kogarkoli, razen za alt-right idiote, je idiot.

Pac-Man ::

aaa1 je izjavil:

V glavnem kolkor sem sam primerjal z viri (wikiliks itd...) zgleda stvar legit and scary as shit... In bi znalo imeti tektonske posledice, če ne bodo vse pometli pod preprogo... Zanima me vaše mnenje o tem, definitivno 1000% bolj zaupam alternativnim medijem, kot pa nekemu new york times-u in podobnim propagandnim režimskim trobilom


No, papež pravi, da ješ drek.

https://www.theguardian.com/world/2016/...

Saj ne da ti kaj posebnega pomeni. Ampak vseeno je zabavno. :D

Intervju z Edgarjem

http://www.nytimes.com/2016/12/07/us/ed...

Sry, NYT :)

In funny part, seveda je za žabone postal krizni igralec :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pac-Man ()

vostok_1 ::

Nimam pojma o čem se gre in ne vem ali je res ali ne. Dejstvo pa je, da komunist, buržuazist, gej, tranny, heretik ... niso več dovolj močne besede za nekoga diskreditirat oz. ne vzbujajo več dovolj prezira. Zato se poslužujejo the last remaining word, ki vzbudi največje zgražanje. Oba predsedniška kandidata sta bila obtožena tako ali drugače. Najbrž bo to sedaj stalnica.

Da pa so najevčji puritanci skoraj običajno največji izpirjenci, pa je že precej star običaj.

PS. Powers that be so dosegli to kar so želeli. Tolk over-saturatad publiko z blef informacijami, da se ne ve več kaj je res in kaj ne, and people stop caring.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

janezvalva ::

DarwiN je izjavil:

Janez, in potem se čudiš, da ti je admin zbrisal temo?


Ja. Ker jaz imam zelo verodostojen vir informacij,
sem tudi edini na tem forumu kateri je pravilno napovedal
zmago DJT na volitvah in sicer že en teden vnaprej,
medtem ko ste vsi navijali za Hillary.

v glavnem, če kdo hoče izvedeti resnico naj prebere moje poste.
vse drugo je popolnoma irelevantno
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

jype ::

janezvalva> sem tudi edini na tem forumu kateri je pravilno napovedal

Za Hillary Clinton je po trenutnih podatkih volilo precej prek 65 milijonov Američanov, za Donalda Trumpa pa manj kot 63 milijonov Američanov.

Slabo si napovedal.

janezvalva> v glavnem, če kdo hoče izvedeti resnico naj prebere moje poste.

Škoda, da v njih ni praktično ničesar resničnega.

vostok_1> Oba predsedniška kandidata sta bila obtožena tako ali drugače.

Ja, eden se je sam, za eno so si pa izmislili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

frudi ::

jype je izjavil:

janezvalva> sem tudi edini na tem forumu kateri je pravilno napovedal

Za Hillary Clinton je po trenutnih podatkih volilo precej prek 65 milijonov Američanov, za Donalda Trumpa pa manj kot 63 milijonov Američanov.

Škoda za njo in njene podpornike, da to ne pomeni prav nič. Predsednika volijo zvezne države, ne volilci direktno. Karkoli si kdorkoli misli o tem sistemu, pravila so znana vsem vnaprej in za vse enaka.

Sklicevanje na 'popular vote' po volitvah je nekako toliko neresno, kot trditi, da bi tvoja ekipa morala zmagati nogometno tekmo, ker je imela boljšo posest žoge, kljub temu, da so nasprotniki dosegli 3 gole več.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

jype ::

frudi> Škoda za njo in njene podpornike, da to ne pomeni prav nič.

V resnici pomeni ogromno. Ne le, da je zmagala volitve (ne bo pa predsednica, ker ne bo dobila nominacije), tudi jasno izraža trend: Republikanci so že več desetletij slepa ulica.

frudi> Sklicevanje na 'popular vote' po volitvah je nekako toliko neresno, kot trditi, da bi tvoja ekipa morala zmagati nogometno tekmo, ker je imela boljšo posest žoge, kljub temu, da so nasprotniki dosegli 3 gole več.

V resnici je dosegla 3 gole več, nasprotniki so pa zmagali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

DarwiN ::

Predsednika volijo zvezne države, ne volilci direktno. Karkoli si kdorkoli misli o tem sistemu, pravila so znana vsem vnaprej in za vse enaka.

Ja, tako kot si lahko elektorji po teh istih pravilih še vedno premislijo in pomagajo postavit denimo Cruza za predsednika, ali koga drugega.. Sicer so to skoraj zagotovo ne bo zgodilo, ampak pravila so znana, tko da upam, da boš še naprej tako trdno stal za temi pravili, če se to "po čudežu" zgodi.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

frudi ::

jype, razjasni si, kako deluje ameriški volilni sistem. Štejejo glasovi držav, katere predstavljajo elektorji. Popular vote ne pomeni nič, kar vedo tako kandidati, kot volilci. Drugo bi bilo, če bi bile volitve vnaprej razpisane kot popular vote wins. Tedaj bi bila strategija kampanj in glasovanje volilcev temu ustrezno drugačno. Tako kot je, pa štejejo pač državni elektorji. Temu primerno so kandidati vodili kampanjo in temu primerno so volilci glasovali. Zato po tekmi ne gre spreminjati pravil ali sklicevati se na drugačne kriterije, kot so bili razpisani pred tekmo.

DarwiN, ja, elektorji lahko glasujejo tudi čisto po svoje. Načeloma imajo to pravico. V nekaterih državah jih sicer v tem primeru čaka manjša kazen, ampak še vedno lahko glasujejo po svoji volji. Seveda bom stal za temi pravili, tudi če pride do tega. Ne bom se strinjal s smiselnostjo pravil, ampak kot pravim, znana so vsem vnaprej.
Je pa jasno znano tudi, da se volilno telo lahko tudi oboroženo upre skoruptirani oblasti, ki ne bi upoštevala rezultata demokratičnih volitev.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: frudi ()

jype ::

frudi> Zato po tekmi ne gre spreminjati pravil ali sklicevati se na drugačne kriterije, kot so bili razpisani pred tekmo.

Nihče ne spreminja pravil, dejstvo je pa, da je Clintonova dobila več glasov. Da je irelevantno se pa zdaj seveda tolaži marsikdo.

Spajky ::

Se je sicer "skrenulo" iz teme, ma vseeno še jest vam še kaj dam za pogledat : Proof Trump Won Popular Vote-YT 13min ... da bo še malo trumpetiranja :) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

DarwiN ::

Spajky, Dokaz, da bolezen AIDS ne povzroča virus, ampak je zgolj kronična bolezen zaradi uživanja drog, ipd.

Likesov 10x več kot dislekov..

Zgolj en primer. Tega imaš poln internet.. Ljudje nimajo kritičnega razmišljanja in znanstvene pismenosti, zato zavračajo realnost in znanost in so nagnjeni k norosti. V to skupino spada večina Trump podpornikov. In kjer je povpraševanje, tam je ponudba. Alex Jones med njimi.

Welcome to Humanity 2017.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

frudi ::

jype je izjavil:

frudi> Zato po tekmi ne gre spreminjati pravil ali sklicevati se na drugačne kriterije, kot so bili razpisani pred tekmo.

Nihče ne spreminja pravil, dejstvo je pa, da je Clintonova dobila več glasov. Da je irelevantno se pa zdaj seveda tolaži marsikdo.

Seveda spreminjaš pravila, če trdiš, da je Clintinova zmagala. Pravila so jasna, v skladu z njimi je zmagal Trump. Celo zelo gladko. On in njegovi podporniki se ne rabijo nič tolažit.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

jype ::

Clintonova je zmagala volitve, ker se volitve zmaga tako, da se zbere več glasov.

Trump bo dobil več elektorskih glasov.

jukoz ::

flbroker je izjavil:

Ti tvoji viri tudi navajajo da je Rusija vplivala na ameriske volitve. Toliko o kredibilnosti NYT, CNN, The Guardian...


Navajajo izjavo CIE. Imajo pa posebno sekcijo za komentarje, ker pa komentatorji izrazijo svoje mnenje, ni pa to uradno mnenje medija. To je pomembna razlika.

horsemask ::

frudi je izjavil:

jype, razjasni si, kako deluje ameriški volilni sistem. Štejejo glasovi držav, katere predstavljajo elektorji. Popular vote ne pomeni nič, kar vedo tako kandidati, kot volilci. Drugo bi bilo, če bi bile volitve vnaprej razpisane kot popular vote wins. Tedaj bi bila strategija kampanj in glasovanje volilcev temu ustrezno drugačno. Tako kot je, pa štejejo pač državni elektorji. Temu primerno so kandidati vodili kampanjo in temu primerno so volilci glasovali. Zato po tekmi ne gre spreminjati pravil ali sklicevati se na drugačne kriterije, kot so bili razpisani pred tekmo.

DarwiN, ja, elektorji lahko glasujejo tudi čisto po svoje. Načeloma imajo to pravico. V nekaterih državah jih sicer v tem primeru čaka manjša kazen, ampak še vedno lahko glasujejo po svoji volji. Seveda bom stal za temi pravili, tudi če pride do tega. Ne bom se strinjal s smiselnostjo pravil, ampak kot pravim, znana so vsem vnaprej.
Je pa jasno znano tudi, da se volilno telo lahko tudi oboroženo upre skoruptirani oblasti, ki ne bi upoštevala rezultata demokratičnih volitev.


bodo neoboroženi mehkužci demokrati in "vojaško podprti" obroženi republikancinšli v civil war? le kdo bo zmagal?

jype ::

Brownmask> le kdo bo zmagal?

Do zdaj smo še vedno zmagali SJWji, tako da pojma nimam po čem sklepaš, da bi lahko bilo drugače.

jukoz ::

aaa1 je izjavil:

Fora je v tem, da ni samo "en random mail", ampak jih je ogromno. To da pride en norec s puško v restavracijo, je seveda totalno neupravičeno. Ampak: tukaj je 10 "dejstev", večina jih je resnična in preverljiva.

Če bereš maile na wikiliksu: https://wikileaks.org/podesta-emails/em... je ogromno sumljivega materiala vmes. Vprašaj se zakaj nekdo pogreša "hot dog štant na Havajih", zakaj je Obama za zasebno zabavo iz Chicaga pripeljal z letalom za 65000$ "hotdogov"? Kaj je Bill Clinton počel na pedophile islandu: http://www.dailymail.co.uk/news/article... in še in še...

Al Jazeera, je financirana iz Katarja, ki prodaja isto propagando kot CNN in podobna režimska trobila (WMD v Iraku anyone?) v USA je 95% korporativnih medijev v rokah 5 koropracij.... RT je edini kredibilen medij na tvojem seznamu (seveda dokler ne pride do novic o Rusiji, tukaj niso pretirano drugačni kot Amerikanci), ki pa verjetno ne bo objavil zgodbe dokler ne dobi nekega tractiona. V glavnem nisem neki crazy ass conspiracy theorist, ampak tole je vse zelo sumljivo in ker je vir wikileaks, kjer si lahko vsak pri viru ustvari mnenje, ima zgodba po mojem mnenju dost veliko težo. Najbolj "izdajalski" indikator pa je da so vsi MSM preklopili v damage control in dejansko govorijo o tem... Če bi šlo za eno far fetched zadevo bi jo enostavno ignorirali. My 2c


Razni hod-dog štanti so bolj verjetno droge kot pa otroci. Misliš da je Obama na aviot spravil otroke in jih fural nekam? Dej no. Strass-Khan (bivši direktor IMF) je pokazal kako se to dela. Sicer sem prepričan da je kakšen pedofil zraven, ker je to že statistično mogoče, ampak da bi bili vsi? In da bi se to javno podpiralo? Dej no.

Al Jazeera je financirana iz Katarja, RT delno s strani Ruske vlade, CNN delno iz Ameriške, vsi, vključno z youtube kanali pa s strani oglasov. Kaj je točno tvoj point? Potoki laži tečejo v reko resnice, zato moraš spremljati vse, odstraniti najbolj ekstremne in boš videl kaj je resnica. In resnica je da pedofili niso. Da imajo raznorazne bunga-bunga partije... To bo pa verjetno res.

frudi ::

jype je izjavil:

Clintonova je zmagala volitve, ker se volitve zmaga tako, da se zbere več glasov.

Trump bo dobil več elektorskih glasov.

Kvečjemu je Clintonova dobila več glasov na kao neki anketi. Volitve se pa po drugi strani dobi tako, da se doseže zmagoviti rezultat v skladu s pravili volilnega sistema.

Tudi če bi popularni glas karkoli štel, Hillary ne bi zmagala. Kvečjemu je dobila več glasov v prvem krogu, ni pa dosegla vsaj 50%, kot bi bilo potrebnih za zmago po sistemu popularnega glasovanja.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

janezvalva ::

jype je izjavil:

Brownmask> le kdo bo zmagal?

Do zdaj smo še vedno zmagali SJWji, tako da pojma nimam po čem sklepaš, da bi lahko bilo drugače.




Dinesh D’Souza razloži zakaj SJ ne deluje:P:
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Zgodovina sprememb…

otago ::

jype je izjavil:

Clintonova je zmagala volitve, ker se volitve zmaga tako, da se zbere več glasov.

Trump bo dobil več elektorskih glasov.


Ker se ve, da gre za elektorski sistem glasovanja, demokrati v tradicionalno republikanskih drzavah ne gredo mnozicno na volitve. Enako republikanci v tradicionalno demokratskih drzavah. Zato ne mores trditi, da je zmagala na volitvah. Kako lahko trdis, da bi v primeru popular vote system zmagala.

A imas magicno kuglo, da se lahko izreces koliko volivcev, ki zaradi prej omenjenega sistema ni slo na volitve, bi volilo enega ali drugega?

janezvalva ::

demokratska stranka je izvor vsega zla v ameriki. suženjstvo, zdesetkanje prvih prebivalcev, KKK, linčanja, itd - vse to je izum demokratske stranke
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

jype ::

otago> A imas magicno kuglo, da se lahko izreces koliko volivcev, ki zaradi prej omenjenega sistema ni slo na volitve, bi volilo enega ali drugega?

Imam: Če bi demokrati nominirali Sandersa, bi zmagal z več kot 400 elektorskimi glasovi.

janezvalva> demokratska stranka je izvor vsega zla v ameriki. suženjstvo, zdesetkanje prvih prebivalcev, KKK, linčanja, itd - vse to je izum demokratske stranke

Lincoln se obrača v grobu, ko gleda, kakšna je republikanska stranka od 20. stoletja naprej.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: otago ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Senat ZDA: Rusija je za vmešavanje v volitve uporabila vsa večja družabna omrežja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / NWO
16926450 (21640) gozdar1

Pod Trumpom se whitetrashu meša: rasizem po ameriško (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6512338 (11010) kallia

Več podobnih tem