Forum » Mobilne tehnologije » Android 6 razno
Android 6 razno
goranv ::
Z novim telefonom imam dva problema. Ima se kdo ta problema in kako jih resiti:
1. Po posodobitvi sistema je prislo do napake, zdaj se pojavlja opozorilo ali naj ponovno nadgradi tudi ce zavrnem lahko nastavim da me opomni ponovno na vsakih najvec 1 dan. Je mozno to kako izklopiti?
2. Ko snemam samo zvok 20 minut na koncu pise samo 4 minute. Telefon ima 8GB ampak je 4GB prosto zato pomanjkanje prostora ne more biti razlog.
1. Po posodobitvi sistema je prislo do napake, zdaj se pojavlja opozorilo ali naj ponovno nadgradi tudi ce zavrnem lahko nastavim da me opomni ponovno na vsakih najvec 1 dan. Je mozno to kako izklopiti?
2. Ko snemam samo zvok 20 minut na koncu pise samo 4 minute. Telefon ima 8GB ampak je 4GB prosto zato pomanjkanje prostora ne more biti razlog.
Mavrik ::
Joj, kako ti naj pomagamo če niti telefona nisi povedal :)
The truth is rarely pure and never simple.
ziga1990 ::
Z novim telefonom imam dva problema. Ima se kdo ta problema in kako jih resiti:
daj malo bolj podrobno opiši 1 problem
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40342 (27570) | Vajenc |
» | Uporabljate USB baterije?Oddelek: Kaj kupiti | 1141 (943) | an3333 |
» | optimizacija gonilnikov itd.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (902) | McMallar |
» | Vista Business - počasen zagon in zakasnitev odpiranja (explorer)Oddelek: Operacijski sistemi | 2414 (2414) | miteq |
» | Registracija že registrirane domene .si ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1997 (1677) | msmid |