» »

Kaj je vaš glavni cilj?

Kaj je vaš glavni cilj?

shock ::

Kaj je vaš glavni cilj v življenju? A je to da šparaš denar. da lahko pelješ s sabo v grob, a je to da lahko kupite avto, ki bo čez 4 leta že zastarel, ... V bnistvu kaj je vaš cilj in po primarnem cilju boste najdli kaj novega itd?

BorisJ ::

čim boljš se imet

Vesoljc ::

iti še na kakšno drugo nebesno telo...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Xgeneration ::

Definitivno je moj prvi cilj trenutno uspešno opraviti gimnazijo, kar mi zelo dobro uspeva. Pol pa ne vem. Vsekakor bi rad zelo spodobno živel. Najraje kje v Avstraliji, ker je tam vse tako mirno pa kul. Če pa bom šel v ZDA bom tja šel verjetno zaradi denarja, ki ga tam ne manjka.

Drugače pa bi rad imel veliko družino; ljubko ženo, s katero bova vsak dan preživljala skupaj - tiste najbolj čarobne praznike - božič, novo leto, pa veliko otrok ==> 5 (ok to je že iluzija). Ker se mi zdi da ni lepšega, kot pa da, ko si star 60 let, vsi otroci s svojimi družinami pridejo domov na večerjo za kak praznik. Pol se pa tam kregaš za nepomembne stvari. UF SUPER :))

To je "na kratko" moje vodilo za naprej.
Vsekakor bom najbolj razočaran, če se ne bom poročil z žensko, ki jo bom zares ljubil...
Ampak s tem se še ne obremenjujem
AJT:D

Thomas ::

Tehnološka Singularnost - ASAP.
In milijon subciljev.

8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

TheJack ::

Biti prvi človek na Olympus Monsu. :D

go_kyu ::

Uspet u sportu...
Life is life...

Mercier ::

Kot mulc sem htel bit fuzbaler. Potem sem z leti postajal vse neumnejši, kar je kulminiralo v opustitev cilja in danes dejansko delam.

Tako da, držite se ciljev, da ne bo iz one 'box of chocolates', baš vam marcipan.

flipflop ::

Naredit šolo.

Pol pa dost denarja zaslužit za enga res dobrega terenca in ga ustrezno predelati (4runner ali landcruiser),pa se z njim vozit po blatu in hribih>:D

R0K ::

Pilot. Nima veze kje. Sam da je v EU.

Nimam rad, da skoz čepim doma.

Raje sem na šihtu, ki me veseli, 12h kot pa da se doma dolg cajt prodajaš...

Mam pa eno ful željo, pa še zdej ne vem zakaj, ampak nekak tko, da bi imel hišo v enem take naselju, kjer je vse ful skup (tko kot recimo v Celju ostrožno). No uglavnem, tko dovoz do hiše (gor pa skoz parkiran en dober avto po mojem okusu (vrjetno kakšna honda civic sedan vti - rice tuned (torej rumene barve, zadi spojler like EVO/integra, veliko nalepk, sparco zici in vse kar spada zram), garaža, hiša (pritlična, nežna modra fasada, vsaka soba v durgi farbi, pol pa ena ultra hudo opremljena dnevna soba (9.1 sistem ;), plazma TV, dobra sedežna, pa un tepih k so une ceste pa ulice pa hiše (k majo za igrat) za otroke), za hišo vrt, bazen (6x3), kamin, ena palma, par kivijev posajenih. Tko, raj po domače. :)

Glede žene pa n-vem. Najraje bi bil lufter do kakih 35. Nimaš obveznosti. Lohk greš kdaj češ ven. ni ti treba iskat varstva za froca. Lohk greš daleč potovat, ne da bi mel probleme ker punca ne dobi dopusta oz je otrok še premali za kam dlje it. To pride pri 35+ :)

Bomo vidli kako bo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: R0K ()

nikonezna ::

Meni je glavno, da po smrti ne bom še dooolgo pozabljen...rad bi se zapisal v zgodovino kot dober človek...najraje kot znanstvenik, ki je pomagal človeštvu boljše živet. Zato se usmerjam v takšne veje in tašna področja in skušam postat ne le doktor fizike, ampak strokovnjak, tatamata fizike in pomagat pri razvoju alternativnih rešitev v zdravstvu ali še kje drugje.

Tic ::

Jst bi biw rad Neo u Flash MXu?? ne, joke.

U bistvu bi biw rad zazmeri z eno določeno deklco... nothing more.
persona civitas ;>

burekar ::

Čim bolj razviti svoj intelekt v čimveč smeri in pomagati drugim pri le tem. In seveda opraviti svoj delež pri izgradnji lepšega sveta.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

sketch ::

Da je bas glavni cilj... ga ni. Nikoli nisem imel nekih jakih sanj... kar pa ne pomeni, da sem nemotiviran. Samo niso take, da bi jih lahko popredalckal. Poceti nekaj, kar me veseli (mislim, da sem to nasel) in v tem se odrezati kar najbolje. V tem podrocju biti prepoznaven. Kaj pa vem.

Sicer pa - prezivet poletje cimbolj fajn. Dokoncat prenovo CP. Peljat lubico v London. It studirat v tujino za eno leto. Najt si part-time job kot graficni oblikovalec. Dokoncat fax. It na podiplomca v tujino, Kanada ali pa Avstralija. Kupiti nov kompjutor. Naucit se kaksne borilne vescine. Vec tekat in kolesarit. Naucit se 3D modeliranja, teksturiranja, renderiranja, videomontaze. Naucit se Photoshop in Illustrator v nulo. In tako dalje...

lp
s.
Adapt and overcome.

BigWhale ::

Glavni cilj? To je pa ja jasno. World domination, becoming an evil overlord.

Gandalfar ::

BigWhale: not if I get there first .. ^_^

;-)

Yohan del Sud ::

Heh. Še mojih pet centov. Na razgovoru za službo te velikokrat vprašajo "kje se vidiš čez pet let". V glavnem ne odgovarjajte v stilu "na prestolu svetovnega kraljestva s sedmimi miljaradami podložnikov na kolenih" ampak bodi bolj skromni. Npr: "na vašem stolu postavljajoč takšna vprašanja ubogim param"... :D :O

Binji ::

zaenkrat - narest solo. Na koncu - recimo zadosti zasluzit da bom lahko se naprej neumnosti delal:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

||_^_|| ::

kratkoročni cilj: narest fax
dolgoročni cilj: ustvarit družino (po možnosti z mojo sedanjo partnerico) in živet hepili ever efter:D

Gandalf: Hm, treba pogledat v Manual for Evil overlords kaj storiti v takem primeru. Sicer pa obstaja velik moznosti da bos naredil kako tipicno napako evil overlordov... Dr.Evil je imel "Insanely Slow Sinking Mechanism"TM ;>

Vprasanje, kje se vidis cez pet let je pa tko al tko psiholoska fora na razgovorih. Vodja kadrovske oz kdorkoli pac ze, mora poskrbet, da zaposleni ne ogroza njegovega stolcka... ;>

darh ::

> Vodja kadrovske oz kdorkoli pac ze,
> mora poskrbet, da zaposleni ne ogroza njegovega stolcka...

In zdej naj bo "moj" problem če je tip nesposobn za napredovanje? :D
Excuses are useless! Results are priceless!

Kaboom ::

Da je bas glavni cilj... ga ni. Nikoli nisem imel nekih jakih sanj... kar pa ne pomeni, da sem nemotiviran. Samo niso take, da bi jih lahko popredalckal. Poceti nekaj, kar me veseli (mislim, da sem to nasel) in v tem se odrezati kar najbolje. V tem podrocju biti prepoznaven. Kaj pa vem.

se podpišem pod sketchov prvi odstavek.

ne bi se pa branil prijetne brunarice nekje na samem pod gorami (seveda tehninčno opremljena kot Shuttle) v kateri bi preživljal mirna leta z družino, zunaj parkirano ultralahko letalo...

moj odgovor na vprašanje "kje se vidiš čez pet let?" na zagovoru za delo bi bil "World domination, becoming an evil overlord." - vse skupaj podprto z Evil ™ nasmeškom in rdečo lučjo za mano >:D >:D
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Sergio ::

Moj življenjski moto je "počni to, kar je kul". Pripeljal me je daleč.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Super Sonic ::

huuh... prevzet eno izmed večjih slo. podjetji, naprej pa nimam pojma kako pa kaj bo.
pa seveda "dolgoročni cilj: ustvarit družino (po možnosti z mojo sedanjo partnerico) in živet hepili ever efter"-podpišem se tukaj

kopernik ::

početi tisto kar hočem in ne tisto kar moram. Po možnosti pred penzijo.

snow ::

I live to enjoy.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Mr-poki ::

moj glavni cil je fuk*** ups mislim imeti spolne odnose z kako full sexy črnko pa eno fajno azijko
-=GoDfAtHeR=-

Daedalus ::

Izobraževat se celo življenje...
:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

DavidJ ::

Delati nekaj, kar me veseli.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Mr-Poki:

Zanimiv cilj. Ampak a ves, da lahko nasparas mal denarja se odpeljes v kako dezelo, kjer imajo vecjo ponudbo in to uresnicis. ;>

Easy... :P

frenk ::

Hm...jest mam take cilje za uresničitev katerih rabm dnar...torej moj trenutn cilj je pa nagrebsti čimveč denarja, da bom z njim lahko prišel do mojih ciljev...pilot, racing car, velika bajta itd...za ženo pa ne bom rabu dnarja...usaj nekj kar ni odvisno od dnarja:)

nikonezna ::

@frenk glede žene ne bi bil povsem 100%, veliko je takih, ki če je tip bogat se laže zaljubijo vanj. Sam poglej tiste paketarje. Ni enega da bi imal grdo ženo ali punco ali jebačico.
brez podpisa

Mr-poki ::

Hm pa nocem jst ene na cesti ko se prodaja tam bom se kj staknu :d
tak eno sexy črnko bi :d
-=GoDfAtHeR=-

Zgodovina sprememb…

• polepsalo: OwcA ()

siegmund ::

Zaenkrat (uspešno) končat OŠ in SŠ :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: siegmund ()

atubbuta ::

Po Neotovih stopinjah priti čim dlje. Da bi lajf obvladu z levo roko, zravn pa bil kul & prjazn. :)) :)) :))

Materialne dobrine me pa preveč ne osrečujejo. Važno je le da imam bicikl, strehco in PC. 0:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: atubbuta ()

Marjan ::

Ni ravno glavni cilj, mi je pa nekakšen cilj, to da bom vedno povedal resnico pa če je še tako v nasprotju z družbenimi normami ali mišljenjem večine populacije.

Vem, da s tem tvegam izločitev iz določenih krogov družbe, vendar je tudi to pozitivno saj v teh krogih tako ali tako nočem biti :\

Moj cilj je tudi spodbujati tehnološki napredek in informirati folk v tej smeri, če je to v moji finančni koristi pa še sploh :))

shock ::

Ja da povem moj cilj.
Moj cilj je tak, da bi bil korak s časom oz da se vedno kaj novega izobražujem v mojem področju, in da mi bo služba vedno veselila in da mi ne bo čez 30 let muka hodit v službo. Rad bi imel kaj od tega in da bi z mojim delom, nekomu drugemu neposredno pomagal in s tem olajšal življenje.

Tomi ::

Kratkoročno: narediti v poletnem roku vse izpite, da bom imel potem mir.
Dolgoročno: zgledna služba v moderni družbi s stimulativnim plačilom in možnostjo uveljavljanja svojih idej. Primerno bivališče, trenutno bi me mikala kakšna hiša v Rožni (Rožnik&Tivoli za tek pač sekata), ne predrago vozilo in urejene družinske razmere. In dovolj časa, ki ga bom lahko posvetil stvarem, ki se bomo zdele tega vredne. Nekako tako kot se obnašam sedaj. Drugega niti ne rabim.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

kuglvinkl ::

Ko premica zvit pravnik.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobra vprasanja za novo delovno mesto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8113969 (10293) Invictus
»

Nizozemski varuh zasebnosti: Windows 10 krši zakon

Oddelek: Novice / Zasebnost
3815166 (12360) blay44
»

rabljen ps3 ali nov xbox

Oddelek: Konzole
61354 (1240) seminal
»

Testiranje pretoka zraka ?