Forum » Pomoč in nasveti » Problem z CPU & FSB speed ...
Problem z CPU & FSB speed ...
z15ky ::
Hoj!
Imam problem,ko sem s Sandro preverjal stanje mojga comp. sem v Cpu & BIOS Information v Processor 1 izvedel tole," Warning 227 CPU FSB speed higher than rated FSB!Reduce FSB speed." in pa se tole, " Warning 222 CPU speed higher than rated speed!
Reduce CPU speed " .Potem pa sem se preveril System BIOS, in dobil tale podatek,ki me kr malo strasi, " BIOS is flash-able but surface mounted.An unsuccessful flash may be fatal.
Ze vnaprej se ti lepo zahvaljujem in ker ne vem kaj naj pocnem bi prosil,da mi lahko cimprej odgovoris.
lp z15ky
Imam problem,ko sem s Sandro preverjal stanje mojga comp. sem v Cpu & BIOS Information v Processor 1 izvedel tole," Warning 227 CPU FSB speed higher than rated FSB!Reduce FSB speed." in pa se tole, " Warning 222 CPU speed higher than rated speed!
Reduce CPU speed " .Potem pa sem se preveril System BIOS, in dobil tale podatek,ki me kr malo strasi, " BIOS is flash-able but surface mounted.An unsuccessful flash may be fatal.
Ze vnaprej se ti lepo zahvaljujem in ker ne vem kaj naj pocnem bi prosil,da mi lahko cimprej odgovoris.
lp z15ky
V vesejle se vam ....
z15ky
Vesoljc ::
ne overclockat in ne flash-at
vsak "unsuccessful flash" je lahko fatalen... za BIOS čip... če pa piše da je surface mounted, to verjetno pomeni, da ni zamenljiv (replaceable), torej ni v "socketu" ampak je prlotan gor?
vsak "unsuccessful flash" je lahko fatalen... za BIOS čip... če pa piše da je surface mounted, to verjetno pomeni, da ni zamenljiv (replaceable), torej ni v "socketu" ampak je prlotan gor?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje celerona DOddelek: Navijanje | 1331 (1241) | SavoKovac |
» | Procesor AMD 2500+ BartonOddelek: Strojna oprema | 1742 (1557) | jest10 |
» | zakaj mi win ne prepozna višjega takta???Oddelek: Navijanje | 921 (859) | VASkO |
» | sisoft sandra-kaj pomeni to opozorilo??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1405) | TESKAn |
» | Prosim pomoč, če ste pametni?!?Oddelek: Navijanje | 1115 (895) | pin29 |