Forum » Pomoč in nasveti » Povezava WD MyCloud
Povezava WD MyCloud
Jobs191 ::
Pozdravljeni!
V hiši imamo 2 wifi routerja. Eden je pri meni drugi pa spodaj pri dedku. Spodaj v kleti imamo T2-jev modem na katerega sta priklopljena oba routerja. Eden router je nato priklopljen na moj računalnik, eden pa na dedkov. Oba sta tudi wifi. Zanima me, ali bi bilo možno priklopiti MyCloud na modem, tako, da bova lahko do MyCloud-a dostopala oba in na obeh wifi-jih?
Hvala in lp
V hiši imamo 2 wifi routerja. Eden je pri meni drugi pa spodaj pri dedku. Spodaj v kleti imamo T2-jev modem na katerega sta priklopljena oba routerja. Eden router je nato priklopljen na moj računalnik, eden pa na dedkov. Oba sta tudi wifi. Zanima me, ali bi bilo možno priklopiti MyCloud na modem, tako, da bova lahko do MyCloud-a dostopala oba in na obeh wifi-jih?
Hvala in lp
- spremenilo: Jobs191 ()
TOP ::
Ja sevada lahko ga neseš v klet priklopi na modem in je sam uprašanje.če ti wifi lovi tudi v tvojem štuku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wd mycloudOddelek: Omrežja in internet | 1833 (935) | Bellzmet |
» | WD NASOddelek: Omrežja in internet | 3803 (3069) | A_A |
» | Cloud za win/mint/osxOddelek: Omrežja in internet | 1077 (887) | AnotherMe |
» | Žični prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10336 (8857) | joker16_7 |
» | Transmission na WD MyCloudOddelek: Programska oprema | 1237 (1111) | rzidar1 |