Forum » Omrežja in internet » Nastavljanje Osbridge 24XLgi
Nastavljanje Osbridge 24XLgi
Andrej51 ::
Pozdravljeni,
z Osbridgovo anteno bi rad vzpostavil wifi omrežje. V nastavitvah sem nastavil WLAN kot Access Point, delovanje Ipja pa na Router, drugo sem pustil kot je bilo, ko je bila antena nastavljanja na prejemanje wifi signala. Seveda zadeva ne dela zato bi potreboval malo vaše pomoči.
Povezal bi jo direkt na moden brez prestavljalanja v bridge mode.
Trenutne natavitve:
ss1.png
ss2.png
ss3.png
ss4.png
ss4.png
Hvala
Edit: Ne morem se niti povezat z njo preko wifija. Ustavi se pri Pridobivam ip naslov...
z Osbridgovo anteno bi rad vzpostavil wifi omrežje. V nastavitvah sem nastavil WLAN kot Access Point, delovanje Ipja pa na Router, drugo sem pustil kot je bilo, ko je bila antena nastavljanja na prejemanje wifi signala. Seveda zadeva ne dela zato bi potreboval malo vaše pomoči.
Povezal bi jo direkt na moden brez prestavljalanja v bridge mode.
Trenutne natavitve:
ss1.png
ss2.png
ss3.png
ss4.png
ss4.png
Hvala
Edit: Ne morem se niti povezat z njo preko wifija. Ustavi se pri Pridobivam ip naslov...
- spremenil: Andrej51 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznan promet na routerju v omrežju - TelemachOddelek: Informacijska varnost | 3926 (2306) | Daniel |
» | Čuden problem z internetno povezavo (rabim pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1174) | Invictus |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6386 (5778) | TAA66 |
» | Brskalnik ne naloži spletnih straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1205) | shadeX |
» | linux programiranje - the target executable does not exist for this projectOddelek: Programiranje | 1604 (1259) | slovencl |