Forum » Loža » Telekom Elektrika
Telekom Elektrika
OvCa77 ::
Telekom sedaj med drugim prodaja tudi elektriko: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik..., kaj pričakujemo naslednje, mogoče javni vodovod.
PS: lahko skleneš naročnino tudi prek tv kanala
PS: lahko skleneš naročnino tudi prek tv kanala
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
- spremenilo: OvCa77 ()
Dr_M ::
Naslednja stvar je zavarovanje. Mislim, da je plan nekje 2-3 leta.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
tyk ::
Po eni strani je to super (še več točk) pri računu (seveda tudi več evrov) in popust 20E za 900 točk, pa super je da lahko vidiš na TV-ju koliko elektrike porabiš pa to ...
Po drugi strani pa ne razumem oz. zanima me ali je dovoljeno oz. ali lahko pogojujejo pogoje dobave (cena/...) z vezavo za 24mesecev. Mislim, da so edini dobavitelj električne energije, ki to počne? (lahko da se motim).
Po drugi strani pa ne razumem oz. zanima me ali je dovoljeno oz. ali lahko pogojujejo pogoje dobave (cena/...) z vezavo za 24mesecev. Mislim, da so edini dobavitelj električne energije, ki to počne? (lahko da se motim).
tyk ::
Oprosti če sem se slabo izrazil "pogojujeo pogoje" torej če podaljšaš naročnino za 24 mesecev boš ime bolj ugodno elektriko. Seveda se sam odločiš. Samo kot zanimivost / ostali dobavitelji (vsaj mislim da) nimajo ne sistema točke / popust, ne sistema 24 mesečne vezave in možnosti prikaza porabe na TV :) tako da win win win za telekom.
bambam20 ::
Samo informativni izračun sem si naredil in vidim, da niso konkurenčni :). telekom še nikoli ni bil ugoden.
Cervantes ::
Sem preračunal, vzel, je ugodno.
Ni sicer za skakat do stropa, je približno tako, kot pri gen-i. Plus točke zvestobe.
Kar se pa pozna, če hočeš nabaviti nov telefon ali tv.
Ni sicer za skakat do stropa, je približno tako, kot pri gen-i. Plus točke zvestobe.
OvCa77 ::
Sem preračunal, vzel, je ugodno.
Ja, akcijska cena velja samo pol leta, je geni v tem primeru ugodnejši
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
#000000 ::
Verjetno se bodo za Telekom elektriko odločali razni direktorji vrtcev in drugih javnih ustanov :)
Cervantes ::
Verjetno se bodo za Telekom elektriko odločali razni direktorji vrtcev in drugih javnih ustanov :)
????
Majo pa izjemne kadre!
Me je mal spominjal na tistega tipca, ki je šel v mall po kopalke, odšel pa z gliserjem, 200 konjsko Yamaho in camperjem.
Svaka čast.
BTW.
Pazi se Mojce!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
#000000 ::
Ne zastopš jbg, kako najlažje prodat nekaj kar je drago, nič lažjega če prepričaš ljudi na položajih v JU da je treba radi streteškega razloga kupovat tvoje predrage storitve.
tomy5 ::
Ne ne, bolj bo v igri ta opcija, naročiš elektriko za zavod/JU kjer is direktor, potem pa kot nagrado dobiš kak bonus na domaču uporabo.
Tak to gre v JU.
Tak to gre v JU.
...:TOMI:... ::
Na javnih razpisih odloča cena.
Tole je tipično telekomovsko. Kar neke začasne cene, neke ugodnoati, neke fore in drobni tisk. Že zaradi tega ne bi nikoli šel na telekom štrom. Iz istega razloga ne grem nazaj na stare ponudnike, ker so trdi ko kamen. Enoatavno niso fleksibilni, tako, da raje dam denar drugemu.
Tole je tipično telekomovsko. Kar neke začasne cene, neke ugodnoati, neke fore in drobni tisk. Že zaradi tega ne bi nikoli šel na telekom štrom. Iz istega razloga ne grem nazaj na stare ponudnike, ker so trdi ko kamen. Enoatavno niso fleksibilni, tako, da raje dam denar drugemu.
Tomi
cegu ::
Jaz sem si preračunal za rendno ceno. Višjo tarifo imajo dražjo, nižjo pa cenejšo, suma sumarum je za mene na lenti ravni ceneje za 20EUR, pa če se še te pike zraven štejejo, potem še 20EUR letno, skupaj 40.
Kako je glede omrežnine in ostalih stroškov. So ti fiksni za vse operaterje?
Kako je glede omrežnine in ostalih stroškov. So ti fiksni za vse operaterje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cegu ()
scipascapa ::
ceneje samo v obdobju "akcijska cena elektrike prvih 6 mesecev3 "
3 Akcijska cena elektrike velja v prvih 6 mesecih od prvega vklopa storitve. Po preteku akcijskega obdobja se storitev začne zaračunavati po rednem ceniku.(Akcija velja do 31. 12. 2016.)
tako, da ne vem kje oni sanjajo do 200€ prihranka letno....spet pravljica za otroke?
3 Akcijska cena elektrike velja v prvih 6 mesecih od prvega vklopa storitve. Po preteku akcijskega obdobja se storitev začne zaračunavati po rednem ceniku.(Akcija velja do 31. 12. 2016.)
tako, da ne vem kje oni sanjajo do 200€ prihranka letno....spet pravljica za otroke?
jusv ::
To pa je razlika med telekomom in ostalimi. Z ostalimi skleneš paket in imaš cene celotno obdobje nespremenjene. Telekom pa samo v promo obdobju. Poleg tega pri drugih ni vezave. Zato je tole še en minus za telekom.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
ShowDown ::
A že imamo temo, kjer uporabniki povedo katerega ponudnika električne energije uporabljajo in kako so zadovoljni? Če nimam, bi lahko tole temo forknili. Nimam rad hijackanja tem.
Dieu ::
In Telekom garantira ceno za kako dolgo? Če imaš pri njih vse, torej ta paket modri in vzameš še elektriko ter se vežeš za 2 leti, kdo garantira, da ne bodo po 3 mesecih ali pa 6ih mesecih dva krat dražji od vse ostalih ponudnikov?
I was blind but now I see!
jusv ::
In Telekom garantira ceno za kako dolgo? Če imaš pri njih vse, torej ta paket modri in vzameš še elektriko ter se vežeš za 2 leti, kdo garantira, da ne bodo po 3 mesecih ali pa 6ih mesecih dva krat dražji od vse ostalih ponudnikov?
Telekom ničesar ne garantira. On ponuja le nižjo ceno za teh 6 mesecev. Sicer pa si zadel bistvo - verjetno bodo kaj kmalu dvignili ceno, ti pa se jim vežeš za 2 leti.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Lonsarg ::
Sem šel malce primerjati cene z najbolj popularnim od tanovih cenejših ponudnikov, Gen-i. Redno ceno imata telekom in Gen-i praktično identično, prav tako imata enako akcijsko ceno.
Razlika pa je ta, da Geni-jeve akcija trajajo vsaj eno leto in se pojavijo vsake 1.5-2 leti, torej če redno greš na akcije 2/3 si časa na akcijski ceni, akcije pri njih so vedno tudi za obstoječe naročnike. Nekih blaznih razlik med redno in akcijsko sicer nimata, vseeno pa je par EUR na mesec za povprečno gospodinjstvo.
Telekoma mi sicer ne deluje kot nekdo, ki bo po cenah konkuriral. V štartu ima že morda enako redno ceno, dolgoročno pa pomoje ne. Pa akcije bodo gotovo samo za nove naročnike pri njih.
Razlika pa je ta, da Geni-jeve akcija trajajo vsaj eno leto in se pojavijo vsake 1.5-2 leti, torej če redno greš na akcije 2/3 si časa na akcijski ceni, akcije pri njih so vedno tudi za obstoječe naročnike. Nekih blaznih razlik med redno in akcijsko sicer nimata, vseeno pa je par EUR na mesec za povprečno gospodinjstvo.
Telekoma mi sicer ne deluje kot nekdo, ki bo po cenah konkuriral. V štartu ima že morda enako redno ceno, dolgoročno pa pomoje ne. Pa akcije bodo gotovo samo za nove naročnike pri njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Kebo ::
Čez 20 let ti bojo za znižano ceno 10€ na mesec za vezavo 60 mesecov dobavljali še plin, ponudli kredit, popust na bowling in ti na tri mesece dobavili novo zobno krtačko z možnostjo nakupa na obroke, če se odločite za njihovo osnovno šolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Elektrika - Kje je tokrat catch?Oddelek: Loža | 5827 (1900) | tlozej |
» | Podražitev elektrikeOddelek: Problemi človeštva | 5533 (2279) | NejcSSD |
» | Najcenejša elektrika? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9420 (6584) | vofra |
» | Telekom elektrika ali ECE, je prehod smiseln?Oddelek: Loža | 8402 (7124) | šernk |