Forum » Programska oprema » pro engenier
pro engenier
Mr-Mind ::
mene pa zanima ce bi lahko naredil kdo clanek o njem . Tako da bi se ga lahko naucil uporablat. Samo osnovne stvari:)
tratto ::
Mislim, da si zgrešil, ko si odprl temo. ProEngineer namreč ni mačji kašelj, katerega bi se lahko naučil uporabljati preko članka, pa naj bo še tako obsežen. Verjemi, da samo začetni tečaj na podjetju Audax v Ljubljani traja 5 dni. Ko pa ga opraviš in začneš z delom, ugotoviš da ne znaš še popolnoma nič .
Zato je bolje, da se odpraviš po netu in iščeš tutoriale in vadiš in vadiš in vadiš ...
P.S.: sicer pa je bolje, da svoja razmišljanja usmeriš na Solid Works, ki je z različico 2003 postal kar konkretna konkurenca ProEngineerju (kdor pravi drugače - govori na pamet.), posebno zaradi svoje enostavne uporabe (jaz sem začel z resnim delom že po nekaj dneh, ko sem se pregrizel skozi priložene tutoriale) - za razliko od ProE-ja, ko sem bil po več mesecih še vedno negotov.
Zanimive informafije o obeh progrmamih najdeš na www.strojnistvo.com
Zato je bolje, da se odpraviš po netu in iščeš tutoriale in vadiš in vadiš in vadiš ...
P.S.: sicer pa je bolje, da svoja razmišljanja usmeriš na Solid Works, ki je z različico 2003 postal kar konkretna konkurenca ProEngineerju (kdor pravi drugače - govori na pamet.), posebno zaradi svoje enostavne uporabe (jaz sem začel z resnim delom že po nekaj dneh, ko sem se pregrizel skozi priložene tutoriale) - za razliko od ProE-ja, ko sem bil po več mesecih še vedno negotov.
Zanimive informafije o obeh progrmamih najdeš na www.strojnistvo.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tratto ()
Blue3D ::
Mogoce pa se hoce nauciti samo osnovne stvari za fax ?
Ce te ne muci anglescina je kr nekaj tutorialov na netu.
Ce te ne muci anglescina je kr nekaj tutorialov na netu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za CAD 3D modeliranjeOddelek: Programska oprema | 3456 (3087) | Pro_moted |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15477 (11804) | Company |
» | Autocad ali Pro/Engineer, kaj izbrati za začetnika?Oddelek: Programska oprema | 4849 (4533) | Loki |
» | Koliko uporabnikov Slo-tech-a..uporablja Profesionalne CAD/CAM programe tipa SolidworOddelek: Strojna oprema | 2791 (2331) | HyperGL |
» | KAteri program za 3d risanje-za amaterje?Oddelek: Programska oprema | 8189 (8063) | Sl4v3 |